miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 30, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 30, 2017 Esti superba dar necenzurate erau si mai atragatoare te mult!Te pup :*
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Martie 30, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Martie 30, 2017 Disponibila pana la ora 23:00
standan Reputație: 71 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Am fost duminica trecuta la Miruna, m-a atras la ea corpul blamat de unii si apreciat de altii (chestie de gusturi). Am trimis un mesaj pentru programare si din fericire mi-a raspuns imediat, era libera. Asa ca am sunat-o pentru a stabili ora si comunicarea locatiei. Este usor de ajuns la locatie pe Dimitrie Cantemir iar in weekend nu sunt probleme cu locurile de parcare. Am ajuns la ea si am gasit-o pe Miruna goala pusca etaland un corp frumos, nu e grasa, nu are burta, e doar bine facuta pt cui ii place. Curul pentru mine a fost demential, exact ca in poze, frumos conturat. Dupa dus am optat la inceput pentru un 69 cu limbi in cur si tot tacamul, pasarica curata fara mirosuri si finalizare foarte placuta in gura ei pana la ultima picatura. La limbi in cur am simtit o arcuire a spatelui, cred ca i-a placut dar nu a zis nimic. Dupa igienizare a inceput un oral pe care nu am reusit sa-l termin probabil din cauza oboselii acumulate din timpul saptamanii desi Miruna s-a straduit vreo 10 minute bune. Cred ca o sa-i mai fac o vizita pentru o finalizare chiar astazi dar pentru o sesiune reusita de o ora va trebui sa ma duc intr-o zi cand sunt odihnit si mai relaxat. Plusuri: Miruna este o fata draguta, corp frumos pentru cei carora le plac femeile cu forme, chip comun dar dragut, atitudine pro client, fara gemete false, m-am simtit foarte bine cu ea. Cadou: 200 lei o ora. Minusuri: apartamentul lasa mult de dorit, atmosfera este de fast fuck si nu inspira incredere. Baia este slab echipata, avea doar un sapun si un gel de dus de dama, lipsa cuier pentru prosop, prosopul nu mi-a inspirat incredere. Schimbarea locatiei cu una mai bine aranjata si mai curata ar fi un plus pentru ea. @Miruna ce am scris la minusuri va trebuie sa le iei ca niste sfaturi prietenesti. In rest ne mai vedem. 4
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 5, 2017 Am fost duminica trecuta la Miruna, m-a atras la ea corpul blamat de unii si apreciat de altii (chestie de gusturi). Am trimis un mesaj pentru programare si din fericire mi-a raspuns imediat, era libera. Asa ca am sunat-o pentru a stabili ora si comunicarea locatiei. Este usor de ajuns la locatie pe Dimitrie Cantemir iar in weekend nu sunt probleme cu locurile de parcare. Am ajuns la ea si am gasit-o pe Miruna goala pusca etaland un corp frumos, nu e grasa, nu are burta, e doar bine facuta pt cui ii place. Curul pentru mine a fost demential, exact ca in poze, frumos conturat. Dupa dus am optat la inceput pentru un 69 cu limbi in cur si tot tacamul, pasarica curata fara mirosuri si finalizare foarte placuta in gura ei pana la ultima picatura. La limbi in cur am simtit o arcuire a spatelui, cred ca i-a placut dar nu a zis nimic. Dupa igienizare a inceput un oral pe care nu am reusit sa-l termin probabil din cauza oboselii acumulate din timpul saptamanii desi Miruna s-a straduit vreo 10 minute bune. Cred ca o sa-i mai fac o vizita pentru o finalizare chiar astazi dar pentru o sesiune reusita de o ora va trebui sa ma duc intr-o zi cand sunt odihnit si mai relaxat. Plusuri: Miruna este o fata draguta, corp frumos pentru cei carora le plac femeile cu forme, chip comun dar dragut, atitudine pro client, fara gemete false, m-am simtit foarte bine cu ea. Cadou: 200 lei o ora. Minusuri: apartamentul lasa mult de dorit, atmosfera este de fast fuck si nu inspira incredere. Baia este slab echipata, avea doar un sapun si un gel de dus de dama, lipsa cuier pentru prosop, prosopul nu mi-a inspirat incredere. Schimbarea locatiei cu una mai bine aranjata si mai curata ar fi un plus pentru ea. @Miruna ce am scris la minusuri va trebuie sa le iei ca niste sfaturi prietenesti. In rest ne mai vedem.Hei iti multumesc mult nu ma deranjeaza minusurile tale pentru ca si eu sunt de aceeasi parere voi schimba locatia imediat dupa Paste sunt hotarata sa fac acest lucru 2
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 5, 2017 Disponibila pana la 20:00 1
vardevar Reputație: -514 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Notele corecte 5,5,5pentru toate serviciile prestate!! 4
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 5, 2017 Mai degraba cred ca era balonata si relaxand curu sa nu iti sparga moaca cu o basina. Ca beleai pula. Sau ma rog, ea. . La limbi in cur am simtit o arcuire a spatelui, cred ca i-a placut dar nu a zis nimic. 1 1
blondul Reputație: -484 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 bai, inteleg blur pe fatza. dar blur pe cur si pizda .. ? wtf? sunt eu nebun sau ... chiar exista vreun motiv explicabil?
metal Reputație: 344 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 bai, inteleg blur pe fatza. dar blur pe cur si pizda .. ? wtf? sunt eu nebun sau ... chiar exista vreun motiv explicabil? Da, tatuaje
keyser söze Reputație: -1833 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2017 bai, inteleg blur pe fatza. dar blur pe cur si pizda .. ? wtf? sunt eu nebun sau ... chiar exista vreun motiv explicabil? Da, tatuajesau poate hemoroizi, taieturi, cosuri, bube, etc 2 13
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 7, 2017 sau poate hemoroizi, taieturi, cosuri, bube, etcStai linistit ))) pur si simplu am blurat!!!
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 7, 2017 Nu inteleg de ce sunteti atat de rautaciosi... nu cred ca am jignit pe cineva de aici !! Nu mi-as permite !!! Dar vad ca voi nu aveti cei sapte ani de acasa. si asta este foarte rau 1
blondul Reputație: -484 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 9, 2017 fetito tu nu stii ce e aia jignire se pare. Ia si citeste putin dex-ul. Noi doar ne-am intrebat de ce naiba ti-ai blurat pizda. E urata? Ce ai de ascuns? Ca daca era frumoasa poate o aratai, nu ? Daca n-o arati nu ne putem gandi decat ca tu consideri ca nu te avantajeaza. jizas ... daca taceai ... JIGNÍRE s. 1. insultare, ofensare, ultragiere, (livr.) vexare, (fig.) rănire, (livr. fig.) lezare. (~ cuiva cu vorbe grele.) 2. (concr.) afront, injurie, insultă, ocară, ofensă, rușine, umilință, (livr.) ultraj, vexațiune, (pop.) hulă, sudalmă, suduitură, (înv.) băsău, dosadă, înfruntare, necinste, obidă, (fig.) atingere, (livr. fig.) lezare. (Nu poate suporta ~; o ~ adusă cuiva.)
marcel turda Reputație: 148 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:europa Oras:europa Postat Aprilie 9, 2017 Dincolo de bascalia ieftina si lipsita de sens, a afirma despre o fata draguta ca are ”hemoroizi, bube si cosuri” e clar jignire (sau daca preferi, o insulta).
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 10, 2017 fetito tu nu stii ce e aia jignire se pare. Ia si citeste putin dex-ul. Noi doar ne-am intrebat de ce naiba ti-ai blurat pizda. E urata? Ce ai de ascuns? Ca daca era frumoasa poate o aratai, nu ? Daca n-o arati nu ne putem gandi decat ca tu consideri ca nu te avantajeaza. jizas ... daca taceai ... JIGNÍRE s. 1. insultare, ofensare, ultragiere, (livr.) vexare, (fig.) rănire, (livr. fig.) lezare. (~ cuiva cu vorbe grele.) 2. (concr.) afront, injurie, insultă, ocară, ofensă, rușine, umilință, (livr.) ultraj, vexațiune, (pop.) hulă, sudalmă, suduitură, (înv.) băsău, dosadă, înfruntare, necinste, obidă, (fig.) atingere, (livr. fig.) lezare. (Nu poate suporta ~; o ~ adusă cuiva.) Da,este o jignire Eu nu mi-am permis sa jignesc,nu cred ca am suparat pe cineva... 1
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 10, 2017 Da,este o jignire Eu nu mi-am permis sa jignesc,nu cred ca am suparat pe cineva...Miruna pune o poza,doua cu pasarika si fundul necenzurat si le-ai inchis gura la comentatori!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 2
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 12, 2017 Miruna pune o poza,doua cu pasarika si fundul necenzurat si le-ai inchis gura la comentatori!Mai am cateva poze ) dar o sa mai pun
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Aprilie 12, 2017 Disponibila pana la ora 21:00
activoral1 Reputație: 387 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 Dincolo de bascalia ieftina si lipsita de sens, a afirma despre o fata draguta ca are ”hemoroizi, bube si cosuri” e clar jignire (sau daca preferi, o insulta). Sa jignesti pe cineva inseamna sa il faci : prost, cretin, dobitoc, etc.Daca exista niste hemoroizi pe acolo, sunt pentru ca exista, sunt pentru ca sunt acolo si asta nu e jingire, e realitate!Sau acnee in cazul de fata.
marcel turda Reputație: 148 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:europa Oras:europa Postat Aprilie 12, 2017 Sa jignesti pe cineva inseamna sa il faci : prost, cretin, dobitoc, etc.Daca exista niste hemoroizi pe acolo, sunt pentru ca exista, sunt pentru ca sunt acolo si asta nu e jingire, e realitate!Sau acnee in cazul de fata. daca tu nu ai proprietatea cuvitelor nu e vina mea. Jignirea se poate face si prin alte cuvinte decat invective (asa cum le-ai enumerat tu).daca eu iti zic ca ai un IQ de prescolar, ce e: jignire sau simpla constatare? Nu am folosit invective, nu?
activoral1 Reputație: 387 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 daca tu nu ai proprietatea cuvitelor nu e vina mea. Jignirea se poate face si prin alte cuvinte decat invective (asa cum le-ai enumerat tu).daca eu iti zic ca ai un IQ de prescolar, ce e: jignire sau simpla constatare? Nu am folosit invective, nu? Bai baiatule, pup-o pe asta in cur in continuare! Poate te lasa sa dai o muie moca. Ai grija ca o sa fie fast-suck!Am fost si eu la ea si mi-am luat teapa. Are acnee si o usoara forma de retard.Poti sa faci constatari sau ce pula mea vrei tu...
blondul Reputație: -484 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 12, 2017 pfai de capul meu. pretenashi, nu pricepeti ca tot ce se scrie aici e pentru informarea voastra! pentru a te scuti de situatii stanjenitoare si partide nereusite de sex pe banii tai! Nu iti vine chiar sa pleci de la o curva dupa ce esti cu pantalonii in vine si cand ii dai jos chilotii observi ca are bube sau mai stiu eu ce dracu pe cur sau pasarica. Intrebarile noastre sunt justificate: De ce ai facut-o? De ce te-ai blurat jos? atat am intrebat. Faptul ca se gasesc 2 ametiti vorba colegului de mai sus sa o pupe in cur si sa ii ia apararea desi nu e in interesul nostru ... e de necomentat. Deci da, eu as vizita-o , dar pana nu ma lamuresc de ce nu si-a pus poza cu curul si pasarica aici .. eu zic pas. NU VREAU SA RISC sa gasesc chestii neplacute acolo. Fatza am inteles de ce o blurezi, pasarica nu ai niciun motiv, decat potential vreunul ascuns, care presupune sa ia banul la fraier ca daca tot a ajuns in locatie, a dat banii si e cu pantalonii in vine .. nu prea ii vine sa plece. Repet, e posibil sa ne lamentam degeaba si fata sa nu aiba nimic, dar pana nu ne lamurim .. pe mine nu ma convinge nimeni. Iar in ce priveste diversi bagatori de seama care stau si rastalmacesc cuvintele cat se poate de clare, doar doar scot ceva favorabil pentru fata si se pun bine cu ea.. pentru motive doar de ei intelese ... prefer mai bine sa ii ignor. Deci fato: ne arati sau nu pasarica? si daca nu - vrem sa stim de ce. Ai un motiv intemeiat? Ca altfel eu zic pas. si poate si altii ca mine. sa ai o seara faina! 2 9
everest Reputație: 377 Postat Aprilie 13, 2017 Postat Aprilie 13, 2017 pfai de capul meu. pretenashi, nu pricepeti ca tot ce se scrie aici e pentru informarea voastra! pentru a te scuti de situatii stanjenitoare si partide nereusite de sex pe banii tai! Nu iti vine chiar sa pleci de la o curva dupa ce esti cu pantalonii in vine si cand ii dai jos chilotii observi ca are bube sau mai stiu eu ce dracu pe cur sau pasarica. Intrebarile noastre sunt justificate: De ce ai facut-o? De ce te-ai blurat jos? atat am intrebat. Faptul ca se gasesc 2 ametiti vorba colegului de mai sus sa o pupe in cur si sa ii ia apararea desi nu e in interesul nostru ... e de necomentat. Deci da, eu as vizita-o , dar pana nu ma lamuresc de ce nu si-a pus poza cu curul si pasarica aici .. eu zic pas. NU VREAU SA RISC sa gasesc chestii neplacute acolo. Fatza am inteles de ce o blurezi, pasarica nu ai niciun motiv, decat potential vreunul ascuns, care presupune sa ia banul la fraier ca daca tot a ajuns in locatie, a dat banii si e cu pantalonii in vine .. nu prea ii vine sa plece. Repet, e posibil sa ne lamentam degeaba si fata sa nu aiba nimic, dar pana nu ne lamurim .. pe mine nu ma convinge nimeni. Iar in ce priveste diversi bagatori de seama care stau si rastalmacesc cuvintele cat se poate de clare, doar doar scot ceva favorabil pentru fata si se pun bine cu ea.. pentru motive doar de ei intelese ... prefer mai bine sa ii ignor. Deci fato: ne arati sau nu pasarica? si daca nu - vrem sa stim de ce. Ai un motiv intemeiat? Ca altfel eu zic pas. si poate si altii ca mine. sa ai o seara faina! Sunt si alte fete pe forum care nu au poze decat cu lenjerie. Poate au si ele ceva de ascuns .Sau poate au penis .Cum de nu m-am gandit pana acum.Si fetele pe care le agati ar trebui sa aiba poze pregatite cu pizda eventual pe buletin. 2
blondul Reputație: -484 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 13, 2017 macar daca ai poza cu lenjeria poti sa o dai ca ai pus-o asa ca e sexy .. misterios, etc. dar asa? un blur ? ce e ? doar un semn de intrebare .. nu? 1 9
everest Reputație: 377 Postat Aprilie 13, 2017 Postat Aprilie 13, 2017 macar daca ai poza cu lenjeria poti sa o dai ca ai pus-o asa ca e sexy .. misterios, etc. dar asa? un blur ? ce e ? doar un semn de intrebare .. nu? Misteru lu peste blurat. Din punctul meu de vedere nu inseamna nimic si nici nu ma intereseaza.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum