miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 niste poze cu colega? Ii voi face câteva si le voi posta Pupici
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 Pisicule poate lipesti si tu topicele!Hei.. mersi
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 baby, maine cand e duci la magazin sa ma suni ca mergem impreuna )Hahaha.. ai uitat de mine
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 Asteptam pozele :-*Am pus poze noi )) Unde ai fugit?
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 Pupiciiiii
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 5, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 5, 2016 Buna seara! Si-a facut si colega mea profil De maine o gasiti si pe ea Daca vreti show-uri lesbi cu mine si cu ea este 400 lei ora cu 2 finalizari . Pupici si va pun o poza cu ea O cheama Antonia 8
ganeup Reputație: 22 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Am fost si eu la Miruna,este o fata cu forme si draguta !Locatie accesibila pacat ca nu ii merge interfonul ,era jos un tip se cam uita pe mine sper sa nu fi fost .. Am urcat sus mi-a placut ce am vazut,am stat un pic la vorbe una alta.Platit 100 ron pentru o fin ,cerut la dus intors, incepem cu oral hmm bine executat ,atenta la oo, apoi pus caciulita am pus-o in pozitia misionarul ,caprita nu face figuri la pozitii.Geme frumos "sper ca nu a fost teatru "fk sustinut finalizare pe intr-un cuvant bine! Igiena -9Aspect - 8Locatie -7Oral -8Normal -7,5 ar trebuie sa mai slabeasca un pic ,se putea si mai bn !Anal - nu am cerut (nu sunt adeptul) Recomand pentru cei care isi doresc o fata mai cu forme!!!Fara complexe draguto si nu te mai fofili pup Poate o sa mai revin . 5
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 6, 2016 Am fost si eu la Miruna,este o fata cu forme si draguta !Locatie accesibila pacat ca nu ii merge interfonul ,era jos un tip se cam uita pe mine sper sa nu fi fost .. Am urcat sus mi-a placut ce am vazut,am stat un pic la vorbe una alta.Platit 100 ron pentru o fin ,cerut la dus intors, incepem cu oral hmm bine executat ,atenta la oo, apoi pus caciulita am pus-o in pozitia misionarul ,caprita nu face figuri la pozitii.Geme frumos "sper ca nu a fost teatru "fk sustinut finalizare pe intr-un cuvant bine! Igiena -9Aspect - 8Locatie -7Oral -8Normal -7,5 ar trebuie sa mai slabeasca un pic ,se putea si mai bn !Anal - nu am cerut (nu sunt adeptul) Recomand pentru cei care isi doresc o fata mai cu forme!!!Fara complexe draguto si nu te mai fofili pup Poate o sa mai revin . Neața, iti mulțumesc mult si te mai aștept
apo Reputație: 444 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Uniunea Europeana Oras:Uniunea Europeana Postat Februarie 6, 2016 Poți sa detaliezi puțin ce faceți la show ? E pe bune sau e doar o partida în 3 ?
minor Reputație: 405 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 ce nr are antonia?
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 7, 2016 Poți sa detaliezi puțin ce faceți la show ? E pe bune sau e doar o partida în 3 ? E pe bune.. Ne sărutam,ne mângâiam,ne jucam cu sfârcurile, ne pupam jos
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 7, 2016 ce nr are antonia? 0760133686
axlro95 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2016 Postat Februarie 7, 2016 Miruna munceste astazi antonia?
sweet glory Reputație: -366 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 Dar maica-sa cand gateste sarmale in foi de vita ??? Ce naiba ma voi nu puteti sa dati un nenorocit de telefon ? E femeie, nu ofiter de securitate. Nu va omoara. 1 5
jinx1994 Reputație: -1 Postat Februarie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2016 e draguta
andressssgogo Reputație: 175 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Buna Miruna! Pt marți putem stabili o întâlnire? Oferi finalizare orală? Anal? Ms ! Kiss.
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 8, 2016 Buna Miruna! Pt marți putem stabili o întâlnire? Oferi finalizare orală? Anal? Ms ! Kiss. Buna, da, si finalizare orală si anal Pt programare suna pe numărul meu : 0762472110 . Pup
afinu28 Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 La ce ora începi programul m-ar interesa un show
activoral1 Reputație: 387 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Sunat saptamana trecuta cand eram hotarat sa ajung in zona:Incerc o programare la 19-19:30, in functie de trafic.Aud pe fundal : La 7 sa vina!Am renuntat avand in vedere nu ma programez daca nu pot sa respect...
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 8, 2016 Sunat saptamana trecuta cand eram hotarat sa ajung in zona:Incerc o programare la 19-19:30, in functie de trafic.Aud pe fundal : La 7 sa vina!Am renuntat avand in vedere nu ma programez daca nu pot sa respect... Asa si ce te-a făcut sa nu mai vii?! ) Ca nu înțeleg, ca am rugat-o pe colega mea sa răspundă si am zis sa-ti spună la ora 7? 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 8, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 8, 2016 Asa si ce te-a făcut sa nu mai vii?! ) Ca nu înțeleg, ca am rugat-o pe colega mea sa răspundă si am zis sa-ti spună la ora 7? Ca nu i-ai raspuns tu personal sa-i comunici. Mai bine puneai robotul ))
activoral1 Reputație: 387 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 9, 2016 Asa si ce te-a făcut sa nu mai vii?! ) Ca nu înțeleg, ca am rugat-o pe colega mea sa răspundă si am zis sa-ti spună la ora 7? 1. Era normal sa imi spui tu daca e ok la 19:30, nu "colega" sau "pescareasa". Cel putin eu asa am simtit...2. Daca nu garantam ca ajung la 19, de ce sa incurc? Prefram sa ajung la 19:05 si sa astept pana la 19:30.3. Nu imi place sa fiu fortat pe banii mei. Prefram un "nu se poate la ora aia" decat sa aud "consultanta" pe fundal. Simt ca ma stiu 50 de persoane ca ma duc la futut. Se cheama "intimitate", chiar daca mai ai colege...4. Esti cam agresiva, chill mami! Asa nu ai nimic de castigat!
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 9, 2016 1. Era normal sa imi spui tu daca e ok la 19:30, nu "colega" sau "pescareasa". Cel putin eu asa am simtit...2. Daca nu garantam ca ajung la 19, de ce sa incurc? Prefram sa ajung la 19:05 si sa astept pana la 19:30.3. Nu imi place sa fiu fortat pe banii mei. Prefram un "nu se poate la ora aia" decat sa aud "consultanta" pe fundal. Simt ca ma stiu 50 de persoane ca ma duc la futut. Se cheama "intimitate", chiar daca mai ai colege...4. Esti cam agresiva, chill mami! Asa nu ai nimic de castigat! Imi cer scuze, nu sunt agresiva sunt chiar ok.. De sâmbăta voi schimba locația si nu va mai răspunde nimeni in locul meu la telefon Imi pare rau daca te-a deranjat. 2
miruna1919 Reputație: 1620 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Bdul Mircea Voda :) Oras:Bdul Mircea Voda :) Autor Postat Februarie 9, 2016 Ca nu i-ai raspuns tu personal sa-i comunici. Mai bine puneai robotul )) Imi pare rau,dar nu a fost cu intenție .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum