Sari la conținut

Andreea - 0735862028

Postări Recomandate

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

intreaba-o pe Cassy unde scrie

Tu ai zis ca nu e voie. Nu vad sa fie Cassy pe aici. Pe tine te intreb. Dar, axonii cam scurti nu fac legaturi bune.

• Oras:pretutindeni
Postat

Facebook 

Baiatul asta chiar o stie... iata dovada! ;)

Fata asta e din zona... nici vorba de Cluj... sau de unde zicea ca e... :(

Ba chiar am constatat ca avem si o cunostinta comuna... :hmmm

E bun si facebook-ul asta la ceva, nu-i asa eumen?!? :laugh2

Si iata ca nu o cheama nici Andreea... :slap2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

La cati "prieteni" are in lista de feisbuc, nu cred ca ar deranja-o  faptul ca i s-a postat numele de profil in public.

• Like 1
Postat

nu a fost corect, dar ala si-a facut facebook doar pentru a-i face public facebook-ul lui Andreea

E putin eronat ceea ce spui... "Ala" nu i-a facut public facebook-ul Andreei ci doar pozele cu mocarina! Si asta pt. ca o cauta si incerca sa dea de ea!

Prin urmare, facebook-ul "Andreei" a fost facut public cu adevarat de "electro" si nu de "ala"! ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

E putin eronat ceea ce spui... "Ala" nu i-a facut public facebook-ul Andreei ci doar pozele cu mocarina! Si asta pt. ca o cauta si incerca sa dea de ea!

Prin urmare, facebook-ul "Andreei" a fost facut public cu adevarat de "electro" si nu de "ala"! ;)

am inteles domn profesor  :bow

Postat

fara date private

:wave

eu am 2 warning points, cel care a dat numele de facebook nu pateste nimic? Asa as putea sa scriu si eu niste nume de fete de pe facebook daca tot nu se face nimic in cazul asta

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

eu am 2 warning points, cel care a dat numele de facebook nu pateste nimic? Asa as putea sa scriu si eu niste nume de fete de pe facebook daca tot nu se face nimic in cazul asta

are si el unu

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Bine ca am apucat sa-l vad. :laugh2

Cred ca era si mai bine daca apucai s-o futi! :laugh2

Dar de, fatuca, dupa parerea mea, a prestat ocazional, pana a mirosit ca treaba se impute si risca sa fie deconspirata...! A facut si cateva greseli (specifice varstei)... in fine, acum a iesit din scena si a plecat la "Cluj" ;) Nu-i asa eumen :350x

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:udeva intre rai si iad
Postat

Sculermen după cum ști intr-un coment anterior am spus ca nu contest cele spuse de electro dar se pare ca ai o problemă cu mine.și am mai spus și o repet ca nu discut aici viață ei personal.

Și cred ca majoritatea fetelor folosesc alt nume decât cel realpentru mai multa discretie.nu

Postat

Poate a plecat și prestează acolo unde să dus.

Postat

Poate ca am gresit postand facebook ul fetei dar am vrut sa demonstrez ca nu bat campii ...ca altii.electro e scurt si la obiect.ea are alt cont acum asa mi a spus la ultima intalnire.nu mai stiu nimic de ea insa andreea visa la bucuresti "ca are ea niste prietene acolo care castiga dublu si vrea sa se lanseze si in modeling"

Postat

Poate ca am gresit postand facebook ul fetei dar am vrut sa demonstrez ca nu bat campii ...ca altii.electro e scurt si la obiect.ea are alt cont acum asa mi a spus la ultima intalnire.nu mai stiu nimic de ea insa andreea visa la bucuresti "ca are ea niste prietene acolo care castiga dublu si vrea sa se lanseze si in modeling"

inseamna ca tu esti andrei gheorghe?

• Like 1
Postat

Mie mia spus ca pleacă la clujsi pot spune ca a vorbit cu cineva la tel în timp ce așteptăm taxiul să ne ia de la pensiune asa ca am asistat la comvorbire :(vezi ca vin la Cluj să merg la o fata la spital.persoană cu care vorbea cred ca era un bărbat pentru ca posibil a intrebat-o unde va sta și ia spus ca la o pensiune.dupa care a spus dacă ești singur stau la tine)

Asta am auzit!!! Iar de facebook stiam dar cum am spus nu discut despre viață ei personala

Postat

lion86 este cumva tot ea aici

nu ... initial am crezut si eu ca tot de ea e vorvva, dar nu e ... poate sunt prietene

Postat

Sculermen după cum ști intr-un coment anterior am spus ca nu contest cele spuse de electro dar se pare ca ai o problemă cu mine.și am mai spus și o repet ca nu discut aici viață ei personal.

Și cred ca majoritatea fetelor folosesc alt nume decât cel realpentru mai multa discretie.nu

eumen, nu am nimic cu tine, imi esti aproape simpatic... :)

Numai ca si tu ca si "Andreea" ati facut greseli copilaresti... Ba tu inca ai depasit-o...! :slap2

In fine, eu cred ca fatuca e din Campina sau cel mult imprejurimi... iar informatiile pe care le-a tot dat, in stanga si-n dreapta, au fost abureli... menite sa deruteze! ;)

Insa daca nu esti suficient de inteligent si nu ai o memorie de fier, risti sa te incurci in propriile-ti minciuni! :( Nu degeaba se spune ca "minciuna are picioare scurte!" :)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

tot ce am spus este adevarat inclusiv despre comvorbire.

Postat

bă  copiii iar ati inceput chat-ul ... fata a disparut, gata! Terminati-va

Postat

bă  copiii iar ati inceput chat-ul ... fata a disparut, gata! Terminati-va

A disparut Andrei Gheorghe... a disparut si Andreea... oare cine o mai urma... :hmmm :ras

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...