Sari la conținut

Andreea - 0735862028

Postări Recomandate

• Oras:udeva intre rai si iad
Postat

sculermen am doar 2 copii restul sunt nepotei mei.dar am si eu o fata si de aceeia am incercat sa o ajut pe andreea........                                                                                                                            lion sper ca esti satisfacut acum. data viitoare cand incerci sa acuzi pe cineva mai intai documenteazate  bine. ti_am demonstrat ca nu eu sunt aela                                                                               sa aveti o zi buna                                :hihat                 :beex2                                                         

• Oras:pretutindeni
Postat

Omul v-a demonstrat ca nu are nici-o legatura cu aceasta fata,el a cautat sa se simta bine si vrea sa iasa curat din asta si v-a pus totul pe tava,nu mai fiti rai si hai sa ne respectam macar familiile daca intre noi nu :(

Cum adica "a cautat sa se simta bine si vrea sa iasa curat din asta"... :350x

Vrea sa iasa "curat" dezvaluindu-si chiar si identitatea?!!? Mie mi se pare ca isi pune in pericol chiar familia, in incercarea de a o "salva" pe Andreea!!! :hmmm :slap2

Daca da de vreun scarbos care vrea sa-i faca rau (si slava cerului ca sunt destui... :( ) omul asta poate avea mari probleme acasa...! Si pt. ce... :350x

Eu unul, consider ca a facut o grava imprudenta!!! :(

Postat

Daca se poate rog un admin sa stearg postarea cu poza

• Like 1
Postat

sculermen am doar 2 copii restul sunt nepotei mei.dar am si eu o fata si de aceeia am incercat sa o ajut pe andreea........ lion sper ca esti satisfacut acum. data viitoare cand incerci sa acuzi pe cineva mai intai documenteazate bine. ti_am demonstrat ca nu eu sunt aela sa aveti o zi buna :hihat :beex2

Da am vazut ca ai 2 copii, fata si baiat, sa-ti traiasca! Dar tot mi se pare numeroasa... In vremurile de azi, sa ai 2 copii, nu-i putin lucru! :hmmm

Iti recomand sa te lasi de demonstratiile astea, in masura in care iti pui in pericol familia!!! ;)

Nu cred ca merita! :hihat

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

fara date private

revenim la recenzii

:wave

la asta ar trebui sa se rezume toate topicele ..nu la telenovele..si aberatii...de orice gen...

• Like 2
Postat

la asta ar trebui sa se rezume toate topicele ..nu la telenovele..si aberatii...de orice gen...

zise Rocs  :hug1

• Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat

facebook-ul ala e ori al tau, ori al lui Dante ... sau al pestelui cu vw

Esti ruda cu mama OMIDA ?

Cum de le sti tu pe toate !

Vezi-ti mai baiatule lungul nasului si discuta in dreptul tau,atat cat te duce pe tine memeaca aia de animal.

• Like 1
Postat

Esti ruda cu mama OMIDA ?

Cum de le sti tu pe toate !

Vezi-ti mai baiatule lungul nasului si discuta in dreptul tau,atat cat te duce pe tine memeaca aia de animal.

E, a facut si el niste presupuneri dar s-au dovedit a fi eronate... :)

"eumen" mai avea putin si ne dadea si CNP-ul... :slap2 dar acum gata, totul s-a lamurit iar dovezile au fost sterse... ;)

Deci nu e nici contul tau si nici el nu e ruda cu mama OMIDA :D

• Like 1
  • Minus 1
Postat

E, a facut si el niste presupuneri dar s-au dovedit a fi eronate... :)

"eumen" mai avea putin si ne dadea si CNP-ul... :slap2 dar acum gata, totul s-a lamurit iar dovezile au fost sterse... ;)

Deci nu e nici contul tau si nici el nu e ruda cu mama OMIDA :D

Incerc de multa vreme sa il ignor cu toate prostiile pe care le debiteaza.

De data asta insa a intrecut masura.

Nici in gluma sa nu mai faca astfel de presupuneri.

• Like 1
Postat

Mai stie cineva ceva de andreea?am sunat-o si nu mai raspunde

• Oras:----
  • Oras:----
Postat

Incerc de multa vreme sa il ignor cu toate prostiile pe care le debiteaza.

De data asta insa a intrecut masura.

Nici in gluma sa nu mai faca astfel de presupuneri.

Ca altfel te copiaza si pe tine.

Postat

Mai stie cineva ceva de andreea?am sunat-o si nu mai raspunde

eumen, tot la Andreea ti-e gandul... :hmmm Te spun lu' nevasta-ta! :laugh2

Las-o ca poate si-a gasit si ea linistea... Nu asta iti doreai pt. ea?!? ;)

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Da dar totusi iasi mai face o vizita.......

Postat

in sfarsit se mai vorbeste si pe topicul asta ... chiar ma miram aseara sa nu aduca cineva vorba de ea, va dati seama ca de pe 22februarie nu s-a mai vorbit de fata asta? Incredibil!!!! :o  :angry:

• Like 1
Postat

Sincer Nu ca ar fi preferata dar mi-a placut ochii ei frumosi si zamdetul acela de copil nevinovat.

Postat

Pai da lion tu intri pe acest topic doar sa faci acuzatii

• Like 1
Postat

Pai da lion tu intri pe acest topic doar sa faci acuzatii

daca te-ai uita mai bine pe cele 18pagini nu am criticat-o ca la alte fete, chiar m-am abtinut cat am putut , inca nu i-am adus nici o acuzatie sau i-am adus? Arata-mi acuzatia, ca eu am memoria scurta, sunt de-o seama cu Rocsana, avem 69ani  :slap2

• Like 1
Postat

aloo...ce spui tu despre chat..draga lion?pai ce faci tu aici???hai la fazan...imd!

Postat

Nu ma refer la andreea.era vorba de mine

Postat

Salutare!

Acum cateva seri am incercat sa o vizitez din nou pe Andreea. Am sunat si a zis ca ne putem vedea in 30 minute. Nu a venit.

Aseara a venit, si mi-a spus ca in seara in care nu a mai venit a avut probleme la un client / clienti prin Poiana Campina, dar a venit  " prietenul " - cu tatal in politie si a scapat-o  :).

Aseara : 

Andreea : Tot nota 8.  cica n-a mai lucrat de vreo 2 zile ca a fost racita

Actiunea:  dupa dus, a inceput cu un oral mai bun ca data trecuta cu un pic de atentie la zonele invecinate 

Oral: 8,5

Normal : 8,5 Schimbat mai multe pozitii. A mai invatat un pic cate ceva.

Finalizat de 2 ori in caciulita. Mai mergea inca una dar a trebuit sa plec - m-a sunat si pe mine politia :slap2        

200 lei + 50 camera           

Am intrebat-o de ce nu mai lasa din pret ca este cam mult, si a zis ca nu poate ca de fiecare data cand o ia un client transmite " prietenului " ora la care pleaca si ora la care termina. Zice ca ramane si ea cu ceva nu-i da tot lui :hmmm 

A MAI ZIS CA NU MAI INCHIRIAZA APARTAMENTUL IN CAMPINA SI CA PLEACA , S-A IMPACAT CU LOGODNICUL EI SI SE INTOARCE LA EL saptamana viitoare  ... nu mai stiu unde anume ....

MAI ASTEPTAM SI ALTCEVA NOU PRIN CAMPINA ....

• Like 3

Postat

Salutare!

Acum cateva seri am incercat sa o vizitez din nou pe Andreea. Am sunat si a zis ca ne putem vedea in 30 minute. Nu a venit.

Aseara a venit, si mi-a spus ca in seara in care nu a mai venit a avut probleme la un client / clienti prin Poiana Campina, dar a venit " prietenul " - cu tatal in politie si a scapat-o :).

Aseara :

Andreea : Tot nota 8. cica n-a mai lucrat de vreo 2 zile ca a fost racita

Actiunea: dupa dus, a inceput cu un oral mai bun ca data trecuta cu un pic de atentie la zonele invecinate

Oral: 8,5

Normal : 8,5 Schimbat mai multe pozitii. A mai invatat un pic cate ceva.

Finalizat de 2 ori in caciulita. Mai mergea inca una dar a trebuit sa plec - m-a sunat si pe mine politia :slap2

200 lei + 50 camera

Am intrebat-o de ce nu mai lasa din pret ca este cam mult, si a zis ca nu poate ca de fiecare data cand o ia un client transmite " prietenului " ora la care pleaca si ora la care termina. Zice ca ramane si ea cu ceva nu-i da tot lui :hmmm

A MAI ZIS CA NU MAI INCHIRIAZA APARTAMENTUL IN CAMPINA SI CA PLEACA , S-A IMPACAT CU LOGODNICUL EI SI SE INTOARCE LA EL saptamana viitoare ... nu mai stiu unde anume ....

MAI ASTEPTAM SI ALTCEVA NOU PRIN CAMPINA ....

Bravo! Una dintre cele mai revelatoare recenzii... ;)

Deci "prietenul" care ii dijmuieste castigurile are spate taman in politie... :slap2

Dar de ce ne-am mira... Oare nu toate porcariile se fac in tara asta pe mana cu reprezentantii statului de drept! :(

Si inca ceva prietene, faptul ca ea are un asemenea tarif se datoreaza exclusiv clientilor! Ia sa nu-i dea nimeni banul cerut si sa vezi cum si-ar revizuii oferta! ;)

Nu sunt neaparat adeptul negocierii dar in cazul acestei fete ar fi meritat penalizata oleaca! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...