bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Mai 12, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Mai 12, 2012 Haideti sa postam aici anunturile din presa locala DESTEPTAREA in special , sectiunea matrimoniale sau prestari servicii . Vedem ce a mai aparut , ce e de calitate , ce nu este . Va astept aici cu nr de telefon si descrierea anuntului !
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Mai 14, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Mai 14, 2012 Sparg eu gheata . Anunturile zilei 14 mai 2012 .
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Mai 14, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Mai 14, 2012 Acum asteptam recenziile voastre ! la cine ati fost si cum a fost ? * vreau sa va mai intreb : cine mai stie o tipa care face masaj la domiciliu . In afara de Andreea postata la sectiunea masaj erotic . Am beneficiat de serviciile ei . Caut o tipa curata , draguta care face masaj de relaxare sau erotic la domiciliul meu * MUltumesc anticipat !
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Iunie 22, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Iunie 22, 2012 Baieti ce noutati mai aveti ? Oficiale sau mai putin oficiale ! id-uri de messenger sau nr de tel din Bacau si apropiere !
putangiul Reputație: 10 Postat Iulie 22, 2012 Telefon: 0772146753 Oras:romania Telefon: 0772146753 Oras:romania Postat Iulie 22, 2012 bai confutaciosii mei de la sectiunea masaj am fost la cateva locatii pe ionita sandu sturza erau 2 fete si matroana ea fiind singura care a acceptat si sex,am fost in spate la renel la blocul turn erau 2 fete una mai grasa si una cu ochelari am plusat lovele de 2 ori cat facea masajul dar nu am primit ce cautam au zis ca nu fac sex slaba oferta in bacau daca auziti ceva astept un semn fac o cinste
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 1, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 1, 2012 Sparg eu gheata . Anunturile zilei 14 mai 2012 .al0741790111 este salonul din spate de la e-on la etajul 12nr de la salonul karma nu mai sunt valabile 0756520770-sper sa nu gresesc dar cred ca este salonul de pe strada letea la vilaapoi o parte din celelalte nr sunt de la salonul de pe I.S.STURZAP.S. rog pe cine poate sa posteze o poza la fel ca aceeasta daca se poate cat mai recenta. salutare si spor la ce vreti voi
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 1, 2012 Postat Noiembrie 1, 2012 duminica dupa amiaza am fiind in cautare de o fetita am luat desteptarea cu gandul ca gasesc ceva...sun la mai multe numere de telefon dar nu am gasit nimik in afara de Diana care mie unu nu-mi place...pana la urma m-am razgandit si am sunat la karma masaj la numarul k 076.......,nu cel cu 0731......,a raspuns o tipa si mi-a zis ca sunt 2 fete disponibile.salonul s-a mutat in nord inainte de podu la Gheraiesti fix la rond acolo in blocu din dreapta unde e si o agentie imobiliara,dupa ea te ghideaza fetele e scara din dreapta agentiei.ajung,sun,imi da nr interfonului,sun la interfon,intru...2 fete una parerea mea peste 30 de ani si cealalta peste 25 cred dar mie nu mi-a placut nici una asa ca am decis sa nu raman.ca preturi:masaj cu o fata o finalizare:130 leimasaj k o fata 2 finalizari:200 leimasaj cu 2 fete nu mai retin daca 1 sau 2 finalizari:250 lei da am impresia ca 2.sex oral:200 lei plus 130 lei masajusex normal:300 lei plus 130 lei masajurevin la cele 2 fete:una dintre ele cea mai batranica e plinuta bruneta undeva l 1.65 cred imbracata in pantaloni si o bluza prin care i se vedeau ceva colaceicealalta fata era imbracata intr-o pereche de pantaloni cu fundu lasat si un tricou.parerea mea e ca nu cred ca asa se asteapta un client chiar daca or fi avand ele forme e mai greu sa le vezi prin asa costumatiisper ca v-am fost de folos si daca credeti ca fetele sunt pe gustu vostru asteptam recenzii de la elein final parerea mea e ca nu se merita preturile la cum arata fetele cel putin la oral si normalbafta si ciocane tari
ionutu82 Reputație: -1 Postat Noiembrie 1, 2012 Postat Noiembrie 1, 2012 0741790111 este salonul din spate de la e-on la etajul 12nr de la salonul karma nu mai sunt valabile 0756520770-sper sa nu gresesc dar cred ca este salonul de pe strada letea la vilaapoi o parte din celelalte nr sunt de la salonul de pe I.S.STURZAP.S. rog pe cine poate sa posteze o poza la fel ca aceeasta daca se poate cat mai recenta. salutare si spor la ce vreti voi o sa incerc eu maine, din cate am vazut s-a schimbat sectiunea, acum sunt trecute la "Intretinere corporala"
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 1, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 1, 2012 o sa incerc eu maine, din cate am vazut s-a schimbat sectiunea, acum sunt trecute la "Intretinere corporala"chiar te rog "ionut82" . eu am acces la versiunea online a ziarului desteptarea la anunturi dar au disparut anunturile de la diverse cele cu saloanele de masaj. iti multumesc anticipat o seara buna tuturor si spor la ce vreti voi
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 4, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 4, 2012 "SALON MASAJ TE ASTEAPTA CU CELE MAI SEXI FETErelatii la tel0752378847anunt din ziarul desteptarea (poza de mai sus)am sunat ieri si mi-a raspuns o voce cam plictisita care imi spune ca de fapt nu este un salon de masaj ci este vorba despre companie intima.(eram convins)ii cer detalii si imi spune: 100 lei nr O si N sau 150lei ora anal a spus ca nu face si ca nu accepta CIM ,COF doar COB, si ca are locatia pe 9 mai pe langa liceul sportiv. a fost careva la ea ? salutare si spor la ce vreti voi
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 4, 2012 Postat Noiembrie 4, 2012 diana a avut numarul acesta
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 5, 2012 Postat Noiembrie 5, 2012 confirm ca este Diana am vorbit azi cu ea si a zis ca si-a schimbat locul,am intrebat-o si daca in locul ei e alta dameza la care ea mi-a raspuns ca nu e problema ei.parerea mea e ca in acel apartament e aproape imposibil sa nu apara o noua fata deoarece in locul Dianei am mai fost cel putin 3 fete care le stiu io,asa ca nu cred ca nu o sa apara o fata noua.rog un coleg care mai urmareste anunturile de prin ziar si apare vreo dameza in acel loc sa dea un somn ca sunt curios ce mai apare.bafta si ciocane tari
tiguan Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Noiembrie 5, 2012 A aparut un anunt nou cu o domnisoara relativ noua ( nu am mai gasit-o pana acum) cu nr. 0752378847, aventura contra cost , undeva pe 9 Mai , langa Liceul Sportiv.Am fost la domnisoara, etajul 4, curatel, vreo 25 ani , bruneta dar nu mi sa parut gypsi, fund destul de apetisant, nu a vrut sa-si scoata sutienul (faza cu operatia de marire... vrajeala cred).Pret 100 oral si normal( fara prezervativ) cu o finalizare, 200 ora.Nu am fost f impresionat dar in lipsa de altceva merge.( oral 8, normal 8, anal nu am intrebat)
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 6, 2012 Postat Noiembrie 6, 2012 aceasta e Diana tipa care a prestat pe Bicaz (Narcisa).e gypsi fata
roquejr Reputație: -11 Postat Noiembrie 6, 2012 Postat Noiembrie 6, 2012 Mai stie cineva ceva de fata care presta pe Bicaz in fostul apartament al respectivei Diana?Alina se recomanda ea,o tipa cum rar gasesti in industria asta.Scuze daca sunt off topic
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 6, 2012 Postat Noiembrie 6, 2012 roquejr te referi la blonda cu tatuaju ala smecher pe spate banuiesc...intradevar rar gasesti o dameza ca ea si pe la capitala dapoi in Bacau greu de crezut ca o sa mai avem noi asa ceva.tipa nu mai preasteaza cu siguranta cred ca sa maritat sau ceva de genu ca s-a intanlit un tovaras dea meu care si el fusese pe la ea la CASA GRANDE era cu un tip strain mai in varsta.BAFTA
roquejr Reputație: -11 Postat Noiembrie 7, 2012 Postat Noiembrie 7, 2012 Asa e valutistu_bc,la ea ma refer.Ultima oara cand am vb cu ea mi-a spus ca este insarcinata si ca nu stie daca va mai presta,cel putin o perioada.Insa nici pe mess nu o mai vad deloc,deci probabil a abandonat cariera...
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 7, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 7, 2012 salutare fratilor. am o intrebare pt voi pt ca eu sunt putin in ceata(si nu e de la paharele de vin pe care le-am baut). ieri am sunat din nou la salonul karma la nr 0762527918 avand in vedere ca nu am fost convins dupa primul telefon si surpriza dupa ce prima oara imi spuneau ca au salonul pe stefan cel mare langa podul cu lanturi acum mi-au zis ca sunt in centru pe langa catedrala catolica. si asta la diferenta de 2 zile. este careva in masura sa ma scoata din ceata? am ceva dubii ca la nr asta raspunde una dintre fetele de la salon care mai lucreaza si in particular. salutare si spor la ce vreti voi
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 8, 2012 Postat Noiembrie 8, 2012 maxxx80 nu stiu care e treaba e posibil ca sa fie 2 saloane care merg pe acelasi nume nu stiu exact ce sa zic.stiu ca zicea un confrate pe aici pe undeva ca dupa ce s-au mutat din spate la peco mol se mutase vis a vis de banca transilvania in centru,poate fi o explicatie
valutistu_bc Reputație: 104 Postat Noiembrie 8, 2012 Postat Noiembrie 8, 2012 roquejr baga si tu daca vrei valutistu22 in lista de mess poate imi dai si mie id de mess al alinei poate dam de ea pana la urma.ar fi un lucru mare
ionutu82 Reputație: -1 Postat Noiembrie 12, 2012 Postat Noiembrie 12, 2012 Asa cum am promis, iata ca atasez si anunturile de astazi 12 noiembrie din desteptarea.
maxxx80 Reputație: 233 Postat Noiembrie 12, 2012 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Noiembrie 12, 2012 mersi ionutzu82 vad ca sunt ceva numere diferite fata de cealalta poza. am sa incep sa sun.
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Decembrie 3, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 3, 2012 In desteptarea de zilele..trecute au mai aparut 2 saloane de masaj . Asa zise , deoarece sunt in apartamente . 2 tipe peste drum de Carrefour , in zona Cornisa cred (150 ron h , 100 ron 1/2) si 3 fete in zona Zimbru , pe Miron Costin inainte de market . cu 70 ron jumatate de h. Din pacate am pierdut ziarul , dar cine ia un ziar desteptarea si suna la fiecare nr de telefon le poate gasi . Stima confrati 1
bogdanel_bacau Reputație: -1 Postat Decembrie 8, 2012 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Postat Decembrie 8, 2012 Update Desteptarea saptamana 3-7 decembrie 2012. Rog pe aceasta cale un moderator sa-mi mai stearga si mie o reputatie negativa . Nu sunt chiar asa inutil pe cat credeti Multumesc si spor la tras ! 1
Postări Recomandate