Sari la conținut

program centura

lendoc

Postări Recomandate

• Oras:Alba iulia
Postat

a trecut cineva zilele acestea pe centura? sunt ceva dameze pe vremea aceasta?

• Oras:alba iulia
Postat

stie cineva ceva despre doamna bruneta cu tate mari care activa vis-a-vis de Atp Exodus pe varianta ? Ms anticipat !!!

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

stie cineva ceva despre doamna bruneta cu tate mari care activa vis-a-vis de Atp Exodus pe varianta ? Ms anticipat !!!

Am observat-o într-o zi sub pasarela de la Partoș, chiar în zona unde-i sensul de întors către Alba Iulia. Cred că pe acolo e locul ei mai nou.

Postat

Am observat-o într-o zi sub pasarela de la Partoș, chiar în zona unde-i sensul de întors către Alba Iulia. Cred că pe acolo e locul ei mai nou.

nu vorbesc de roscata grasa cu celebra ei geaca albastra.......

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă îți este dor de ciorex, e plin de ele. Numai ciorex.

Postat

Zilele asta dacă merge cineva și găsește ceva pe centura rol rog frumos sa anunțe aici , eu am fost ieri și nu am găsit nimic

Postat

Am vazut o dameza creata ce arata binepe centura zilele trecute. statea cum o iei catre Bergin.  ce stiti de ea?

Vizitator 1280ionut
Postat

De blonda care sta la iesire din Teius spre Aiud ce stiti??

am vazut-o si eu odata ,cred ca sta ocazional ,cred ,dau cu presupusul ,am vazut-o intre orele 10  -2 amiaza 

Postat

de dameza ce sta la intrare pe centura de catre Teius. Mai exact sta acolo la intersectia aceea cum o iei la Berghin ce stiti de ea?

Postat

de dameza ce sta la intrare pe centura de catre Teius. Mai exact sta acolo la intersectia aceea cum o iei la Berghin ce stiti de ea?

tipa blonda mai durdulie ???

Vizitator
Postat

Da tipa blonda mai durdulie. O cioara vopsită blonda. Cioară nespălată.

Postat

zic de tipa ce sta pe centura la intersectia acea cum o iei catre Bergin. Sa de obicei pe traversele acelea. Ce stiti de ea?

• Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

De blonda care sta la iesire din Teius spre Aiud ce stiti??

Am oprit la ea in urma cu cateva luni, parcat vis a vis de peco pe drumul de camioane, intr un varf de panta...

Atitudine buna, cca 30 ani, curata (faa mirosuri), ales oral, decartat vreo 30 roni, sani slabuti,fara tonus, oral neprotejat, din pacate la sfarsit mi am dat seama ca ...l a cam vandalizat pe junior, lasand urme vizibile de la dantura...

Nr de telefon nu lasa, de o descarcare rapida, merge

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...