Sari la conținut

program centura

lendoc

Postări Recomandate

• Oras:alba iulia
  • Oras:alba iulia
Postat

Doamna blonda in blugi albastrii pe centura, stie cineva de ea?

prin ce zona aproximativ ?

Postat

nam mai postat de vreo 3 ani...in fine,am auzit niste zvonuri,povestind cu un coleg,cica ar fi pe langa stadion 2 stradute infundate unde sunt fete la strada (studente,seminar etc) este adevarat sau vraja :laugh2 :laugh2 :laugh2...si cica in parculetul din fata judecatoriei ar sta fete...astept vreun cunsocator sa raspunda ,intreb pentru un prieten. :bow 

Postat

nam mai postat de vreo 3 ani...in fine,am auzit niste zvonuri,povestind cu un coleg,cica ar fi pe langa stadion 2 stradute infundate unde sunt fete la strada (studente,seminar etc) este adevarat sau vraja :laugh2 :laugh2 :laugh2...si cica in parculetul din fata judecatoriei ar sta fete...astept vreun cunsocator sa raspunda ,intreb pentru un prieten. :bow

or fi si bune ,😅😅 suna cam prea bine sa fie adevarat,de ce să stea pe "străduțe înfundate ".
Postat

or fi si bune , suna cam prea bine sa fie adevarat,de ce să stea pe "străduțe înfundate ".

am aflat ca baiatu coleg cu mine a dat de pizda la 30 de ani asa ca ma cam mintit :)))

Postat

oricum ba baieti fata care sta la giratot plina de cosuri"citez pe un prieten" bruneta, buna rau ...stie careva numarul...am pacalito de vreo 2 ori ...stramta, corp 10 astept raspuns.Intrb pentru un prieten

Postat

oricum ba baieti fata care sta la giratot plina de cosuri"citez pe un prieten" bruneta, buna rau ...stie careva numarul...am pacalito de vreo 2 ori ...stramta, corp 10 astept raspuns.Intrb pentru un prieten

La care giratoriu sts tipa .ms
  • Oras:baia mare
  • Oras:baia mare
Postat

ieri am oprit la roscata aia batrana de sub pod la iesire de pe centura.....mia supto de am crezut ca imi intra scaunul in cur...meseriasa baba,,,a meritat 50 ron....

Postat

Am trecut azi pe centura alba iulia la 18.50 doar doua dameze una la parcare la konti si cealalta aproape de geraico cam saraca centura

Postat

Am luat dameza de langa Geraico 70 ron combinat a inceput cu o muie luandu-mi capul pulii la supt si smotocit si acceptand sa o bag deep in gura ei terminand in timp ce ea era axata pe supt iar dupa aceea sa pus capra si a inceput sa il bage in ea terminandu-ma usor usor eu unu zic ,ca merita 70 ron

Postat

Mi se pare așa o laba cu nespalatele astea de pe centură. Plm. Te Uiți la 30 de lei. Dai la muie incomod în mașină în loc să stai in pat, întins pe spate.. mi se pare așa de ultimă speță,bani și în final labă. Nu îmi vine să cred că mai sunt care caută pe centura...

Vizitator marsxx
Reputație: 0
Postat

Roscata matura te suge si te linge doar 50 ron vizitat sap asta se merita !!!!

• Oras:Alba Iulia Romania
  • Disponibila
  • Oras:Alba Iulia Romania
  • Disponibila
Postat

mai e doamna cu freza de prin anii 60'..cred ca are peste 40 de ani....40 de lei normal,merge ODATA in viata :)))

Un numaru de tel îmi dai și mie

Postat

Un numaru de tel îmi dai și mie

nam numaru ei baiete da cred ca o gasesti in fiecare zi acolo pe cararea de catre fier vechi ...oricum nu mai arata ca acum 4 ani cand am postat 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...