raresbarosan Reputație: 96 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Postat Decembrie 4, 2023 In gara am văzut o Domnisoara duminica pe aia am tot văzut-o pe acolo..
marius244 Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2023 Postat Decembrie 5, 2023 Acum 13 ore, raresbarosan a spus: In gara am văzut o Domnisoara duminica pe aia am tot văzut-o pe acolo.. Cum arata?
raresbarosan Reputație: 96 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Oras:Alba Iulia Romania Disponibila Postat Decembrie 5, 2023 Era Draguta Domnisoara
hunterwhore Reputație: 5254 Postat Decembrie 5, 2023 Postat Decembrie 5, 2023 O fii luat trenul de 1 Decembrie si s-a dus... 4
catalin43 Reputație: 151 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Ianuarie 17, 2024 buna colegii din Alba...ce s-a intamplat cu roscata care statea sub pod?...am trecut de cateva ori pe acolo si nu mai era...facea un oral foarte bun...
putatare Reputație: 43 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 1 oră în urmă, catalin43 a spus: buna colegii din Alba...ce s-a intamplat cu roscata care statea sub pod?...am trecut de cateva ori pe acolo si nu mai era...facea un oral foarte bun... Ii frig
remy19 Reputație: 52 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Ianuarie 17, 2024 1 oră în urmă, catalin43 a spus: buna colegii din Alba...ce s-a intamplat cu roscata care statea sub pod?...am trecut de cateva ori pe acolo si nu mai era...facea un oral foarte bun... Dacă am înțeles eu bine, cică ar fi murit (asta daca cineva nu e atât de sadic încât să mintă faptul acesta)!!! Știam că era bolnava!!!
putatare Reputație: 43 Postat Ianuarie 17, 2024 Postat Ianuarie 17, 2024 Aveți vreo recomandare pentru un anal bun ?
catalin43 Reputație: 151 Postat Ianuarie 17, 2024 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Ianuarie 17, 2024 Acum 46 minute, remy19 a spus: Dacă am înțeles eu bine, cică ar fi murit (asta daca cineva nu e atât de sadic încât să mintă faptul acesta)!!! Știam că era bolnava!!! Dumnezeu sa o odihneasca....si eu am auzit ceva dar am crezut ca e bascalie.....RIP...
catalin43 Reputație: 151 Postat Ianuarie 17 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Ianuarie 17 noutati pe centura...merita coborat de pe autostrada?
hunterwhore Reputație: 5254 Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 1 oră în urmă, catalin43 a spus: noutati pe centura...merita coborat de pe autostrada? Marți erai ceva fete pe centura, cea din fața de la fostul Lays, pare destul de frumușică, încă una pe lingă Prima trans...bănuiesc ca între anumite ore iasă la munca fetele 4
Rares100 Reputație: 0 Postat Ianuarie 21 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 21 Salutare, ceva nou pe centura seara?
Tspapilove Reputație: 10 Postat Ianuarie 22 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Postat Ianuarie 22 Buna , era o fata cu tatuaje pe picioare sub buci, stie cineva ceva de ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum