Sari la conținut

Program centura

lendoc

Postări Recomandate

Reputație: 26
  • Oras:București, România
Postat
Acum 8 ore, kipesul_17 a spus:

Vedeți-vă de treabă, că este un el nu o ea😅 Are ștremeleagul🍆🤣 mai mare ca al vostru🤣🤣🤣

Să mor de nu avea și sâni, buze, arăta foarte feminin🤔🫠dacă nu-mi plăcea, nu întrebam, dar dacă e cu ștromeleag, e complicat🤣🤦🏻‍♂️

• cleopatra01 a schimbat titlul în Program centura
Reputație: 6908
Postat
Chiar acum, Knowing a spus:

Să mor de nu avea și sâni, buze, arăta foarte feminin🤔🫠dacă nu-mi plăcea, nu întrebam, dar dacă e cu ștromeleag, e complicat🤣🤦🏻‍♂️

Uita te pe publi,  daca e Antonia cum zic colegii, are anunt pe publi,   vezi daca seamana ce ai vazut acolo cu ce e pe publi.

• Like 2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 9 ore, hunterwhore a spus:

E vorba de Cosmina?

Mai există Cosmina? M-am păcălit cu ea într-o noapte pe centură acum vreo 3-4 ani 🤣. Era și întuneric csf..

M-a supt de am uitat și cum mă cheamă. Aș repeta experiența 

Reputație: 137
  • Oras:altul
  • Oras:altul
Postat
Acum 9 ore, Knowing a spus:

nu te retine nimic ( poate doar banii) sa mergi sa ii faci o probă și să ne scrii după o părere... poate un el te va suge mai bine decât o ea... cine știe  ce dorințe nebune ascunde "nebunul/nebuna" 😝🤣🤣🤣

Reputație: 26
Postat

Băi, cam aveți dreptate, ce am văzut seamănă cu acea Antonia TS de pe publi...🫠🤦🏻‍♂️🤣🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare