Sari la conținut

Program centura

lendoc

Postări Recomandate

Reputație: 29
  • Oras:București, România
Postat
Acum 8 ore, kipesul_17 a spus:

Vedeți-vă de treabă, că este un el nu o ea😅 Are ștremeleagul🍆🤣 mai mare ca al vostru🤣🤣🤣

Să mor de nu avea și sâni, buze, arăta foarte feminin🤔🫠dacă nu-mi plăcea, nu întrebam, dar dacă e cu ștromeleag, e complicat🤣🤦🏻‍♂️

• cleopatra01 a schimbat titlul în Program centura
Reputație: 7173
Postat
Chiar acum, Knowing a spus:

Să mor de nu avea și sâni, buze, arăta foarte feminin🤔🫠dacă nu-mi plăcea, nu întrebam, dar dacă e cu ștromeleag, e complicat🤣🤦🏻‍♂️

Uita te pe publi,  daca e Antonia cum zic colegii, are anunt pe publi,   vezi daca seamana ce ai vazut acolo cu ce e pe publi.

• Like 3
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 9 ore, hunterwhore a spus:

E vorba de Cosmina?

Mai există Cosmina? M-am păcălit cu ea într-o noapte pe centură acum vreo 3-4 ani 🤣. Era și întuneric csf..

M-a supt de am uitat și cum mă cheamă. Aș repeta experiența 

Reputație: 142
  • Oras:altul
  • Oras:altul
Postat
Acum 9 ore, Knowing a spus:

nu te retine nimic ( poate doar banii) sa mergi sa ii faci o probă și să ne scrii după o părere... poate un el te va suge mai bine decât o ea... cine știe  ce dorințe nebune ascunde "nebunul/nebuna" 😝🤣🤣🤣

Reputație: 29
Postat

Băi, cam aveți dreptate, ce am văzut seamănă cu acea Antonia TS de pe publi...🫠🤦🏻‍♂️🤣🤣

• Haha 1
  • Oras:pinkspot.app
  • Oras:pinkspot.app
Postat

Nici o activitate spre Aiud sau spre Sebes in ultimul timp? Acum vreo 10 ani, inainte sa fie autostrada, stiu ca vedeam o multime de fete intre Sebes si Turda...

Am vazut ca un coleg a postat vreo 3 locatii in aplicatia Pink Spot, pe centura Alba, dar in rest cam pustiu... Asa ca daca mai stiti locuri unde stau fetele prin zona Alba (si chiar si prin alte parti) adaugati si voi locurile in aplicatie, ca ne sunt de folos tuturor...

Ca sa nu poluez aici, am facut un topic dedicat hartii/aplicatiei, Pink Spot, unde e povestit ceva mai pe larg care e treaba cu ea, si putem discuta acolo daca aveti comentarii sau sugestii...

Postat
Acum 7 ore, PinkSpotting a spus:

Nici o activitate spre Aiud sau spre Sebes in ultimul timp? Acum vreo 10 ani, inainte sa fie autostrada, stiu ca vedeam o multime de fete intre Sebes si Turda...

Am vazut ca un coleg a postat vreo 3 locatii in aplicatia Pink Spot, pe centura Alba, dar in rest cam pustiu... Asa ca daca mai stiti locuri unde stau fetele prin zona Alba (si chiar si prin alte parti) adaugati si voi locurile in aplicatie, ca ne sunt de folos tuturor...

Ca sa nu poluez aici, am facut un topic dedicat hartii/aplicatiei, Pink Spot, unde e povestit ceva mai pe larg care e treaba cu ea, si putem discuta acolo daca aveti comentarii sau sugestii...

Pe partea aia doar pe centura Alba au mai rămas locuri cat de cat active. În rest foarte rar mai găsești câte una pierduta pe undeva, anul ăsta eu cel puțin nu am mai întâlnit nimic pe dn între Sebeș și Turda.

Postat
Acum 46 minute, traseistul a spus:

Pe partea aia doar pe centura Alba au mai rămas locuri cat de cat active. În rest foarte rar mai găsești câte una pierduta pe undeva, anul ăsta eu cel puțin nu am mai întâlnit nimic pe dn între Sebeș și Turda.

Luați -o spre Geoagiu Orăștie Deva

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare