n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Am mai vazut hotz de tir batut mar... "bine ca l-ai batut tu, ca noi n-avem voie!"Dragilor, eu nu sunt oricine...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Eram nervoasa, cartofare! Ia-mi-o ca nu mai stiu ce e ala orgasm... Dap, stiu.
johnny&white Reputație: -438 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 1, 2016 Eram nervoasa, cartofare! Ia-mi-o ca nu mai stiu ce e ala orgasm... Dap, stiu. Neaparat tre' sa-ti bage cineva botu' in savarina, sa te calmezi
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Neaparat tre' sa-ti bage cineva botu' in savarina, sa te calmezi Mare rau ne-ai face! Noua, mie si tie... pana mea, desenez sa nu mai las loc de intrepretari....
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Scuze, e ultimul lucru sa te chinui...
johnny&white Reputație: -438 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 1, 2016 Scuze, e ultimul lucru sa te chinui... N-ai cum:)...mare figura esti
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 N-ai cum:)...mare figura esti Da! si cea precedenta! Pai, nu sunt putin satula de laba... teren minat pe aici, dar nu-mi pasa, da, grav!
johnny&white Reputație: -438 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Februarie 1, 2016 Da! si cea precedenta! Pai, nu sunt putin satula de laba... teren minat pe aici, dar nu-mi pasa, da, grav! Cu parere de rau tre' sa-ti spun ca diagnosticul tau e Ltp...acum nu stiu daca e temporar
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Cu parere de rau tre' sa-ti spun ca diagnosticul tau e Ltp...acum nu stiu daca e temporar Mai arunc, nu am vesnic certitudine! Fara gluma, am stat azi cu casti in urechi sa ma lase cei 2 barbati in pace... Moooorrrrrr, lasa ca nu mor eu.
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Februarie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2016 amanda ce i-ai face fetei care ti-a dat PM... nu e corina... e alta de aici de pe forum
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 1, 2016 amanda ce i-ai face fetei care ti-a dat PM... nu e corina... e alta de aici de pe forum cam fâsâitå manevra. te stiam mai dibaci. 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 cam fâsâitå manevra. te stiam mai dibaci.S-o dea-n primire, zic Pei nu? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 amanda ce i-ai face fetei care ti-a dat PM... nu e corina... e alta de aici de pe forum Hmmm, inca una bagi la belele?!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 1, 2016 Ai intervenit prea tarziu iubire! Gata, acuma nu-l mai poti iubi si in plus ar trebui sa-ti schimbe culoarea ca induci lumea in eroare
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Ai intervenit prea tarziu iubire! Iubire, mie mi-ai cam gresit...Ma doare deloc ca te-ai combinat cu Pisi, mie imi place adevarul...Faptul ca m-ai vazut o proasta... anafabeto, s-a intalnit hotzu cu prostu?!!!!Ai arfe?! Sa-ti explic cine e prostul aici?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ochii in pamant! Lasa figurile! Ciocu' mic! Ia uite cine face pe viteaza cu mine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2016 Postat Februarie 1, 2016 Gata, acuma nu-l mai poti iubi si in plus ar trebui sa-ti schimbe culoarea ca induci lumea in eroare Iar te mananca ? :laugh2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Iar te mananca ? :laugh2 :laugh2 ca pe mine nu, eu sunt de fier, ma tot excita...asta imi pune ciresi pe tort.imagineza-ti ca primele literi au fosr mari, n-am chef.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2016 Iubire, mie mi-ai cam gresit...Ma doare deloc ca te-ai combinat cu Pisi, mie imi place adevarul...Faptul ca m-ai vazut o proasta... anafabeto, s-a intalnit hotzu cu prostu?!!!!Ai arfe?! Sa-ti explic cine e prostul aici?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ochii in pamant! Lasa figurile! Ciocu' mic! Ia uite cine face pe viteaza cu mine! 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Sa sune cineva la spitalu 9! )In regula, eu nu ma spun, fac.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 1, 2016 Nu ti-a placut raspunsul, well, cand mi se cere... mi-e greu sa refuz. Tot arfe? iubire, eu te fac fara sa te ating, ca nu crezi, e problema ta, printre multe pe viitor... grandomania la mine nu prea e acceptata, se coboara la dormit pe langa un gard... Sa nu crezi, o sa vezi.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum