Sari la conținut

Cometei 26

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Buna,

intrebarea se adreseaza celor mai vechi in bransa, adica cunoscatorilor,(aviz mocu etc). Am fost vara trecuta la un cui pe cometei in zorilor, nr 36 din cate retin, un bloc mai nou, cu 2 corpuri de cladire, 2 scari defapt, legate intre ele, in scara din dreapta undeva la mansarda nu mai tin minte nr de interfon, 28 cred. Stiti cumva daca au review pe forum, ca nu le-am gasit? Din pacate am pierdut nr lor, stiu doar ca ceea ce parea a fi pestoaica: Daria, skinny, cam l 40 de ani, dantura proasta, blonduta vopsit, fata de tigancusa, si o tipa Eva, inaltuta pe la 1.75, nu f silueta, adica aveai pe ce pune mana, sani moi si f lasati, fata de copil, unguroaica. Daca au reviewuri deja poate imi pov si eu "experientele". Daca nu, nush cum sa postez din moment ce nu am anunt/nr de telefon.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare