Sari la conținut

Atentie - evitati centuristele

Postări Recomandate

Postat

Aseara la o bere am auzit o intamplare, care trebuie sa circule , si sa fiti precauti si chiar sa evitati complet.

Un amic, a apelat la o centurista acostata vizavi de cimitirul coca-cola, ecosal, s-au inteles la pret - 40 lei un oral cu caciulita in masina. Dupa actul sexual consumat, tiganca cica scoate cei 40 lei dati de la inceput , si zice ca ea nu sta numai pt un numar, cica nu poti sa ii dai la muie pt 40 lei si sa pleci, asta amicu cica a ramas mut la aceasta faza, a incercat sa pluseze 20-30 lei , tiganca il ameninta ca isi cheama brigada si ea nu iese din masina (omu fiind barbat casatorit ) , cica a dat un mesaj sau 2 , si incepea sa il ameninte , cu injuraturi, cu clanuri .

Acuma vorbe sau nu, nu vroia sa afle adevarul - se complica si mai tare decat era deja. Nu s-a oprit tiganca pana nu i-a luat toti banii din portofel ( undeva la 200 lei) , noroc ca nu avea mai multi . Masina care o conducea era a firmei, intra in bucluc si la firma si cu sotia .

Am spus sa va zic si voua, care mai aveti obiceiul sa mai apelati la "una scurta" , ganditi-va de 2 ori.

Bafta si numai bine

Vizitator euflo96
Reputație: 0
Postat

@john,oprirea e interzisa in fata sectiei, sa stii!Daca tot te duceai spre sectia de politie si nu vroiai sa iti iei amenda pt oprire fara motiv,musai era sa intrii in sectie si sa faci o plangere,care era fix plix,te faceai de ras in fata unui proaspat absolvent si acum om al legii.Apoi trebuia sa auda povestea si colegul lui.Apoi trebuia raportat unui militian cu burta mare,asta avea un coleg curios si afla si asta...,cadeai in penibil si tot nu se rezolva nimic,exista riscul sa pierzi ore bune pe la sectie,sa afle nevasta,cartierul,presa,colegii de serviciu :)) .Tragico-comic.

Nu tata,trebuia de cand tiganca aia i a cerut bani sa sune la 112 sau cel putin sa joace teatru si sa vezi ce se linistea centurista cu tot cu pestii ei.Fratilor,tupeul e de ei,astia joaca teatru si le merge.In realitate sunt lasi si fricosi,doar ca au tupeu primii,"daca se leaga-se leaga",daca nu,"am glumit frate/boierule,sa moara familia mea".

Postat

Eu faceam altceva plecam cu tot cu ea in masina si ma duceam langa priza sau mai departe aproape de braila pe langa padurile alea de pe margine si o obligam sa se dea jos din masina daca nu 2 labe peste bot si se dadea sigur si probabil ii luam si banii inapoi. Nu-s agresiv de fel dar asta faceam fara regrete.

Sunt de acord cu cele zise mai sus daca te duceai la politie te faceai de ras in fata unui proaspat bobocel iesit din scoala si plus de asta daca nu ma insel luai si o amenda pt intretinere de relatii sexuale in locuri publice, si ea lua dar nu cred ca o afecta prea mult.

Vizitator euflo96
Postat

Gaby24,ajungeai la sectie si apoi la parnaie,ce faceai tu se numeste sechestrare de persoane...ufff

Postat

probabil varianta cu 112 era mai buna...oricum, e lege ca in oricare din cazuri, orice tigan aude de politie, fuge tare...si sa vad eu cum venea clanul ei sa ceara bani in fata unui militian....?

• Administrator
Reputație: 115154
  • Oras:La butoane
Postat

probabil varianta cu 112 era mai buna...oricum, e lege ca in oricare din cazuri, orice tigan aude de politie, fuge tare...si sa vad eu cum venea clanul ei sa ceara bani in fata unui militian....?

:iagree Unul din cele mai bune raspunsuri de aici.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator gingo
Postat

:D eu am noroc ca is un pic mai brunet :P... mentionez ca nu-s tigan :D .

eu cred ca faceam ce zicea colegul cu priza dunarii... vorba aia... decat sa am probleme dupa... mai bine ma dezbrac de caracter, ii dau falanga la pupila si imi vad de treaba.

era o vorba pe care o stiu de mic : "decat sa planga mama, mai bine sa planga masa" . :)

Postat

La constanta se practica si mai grav.Centuristele de la iesire spre Ovidiu sint pe mana cu politia locala si dupa ce dai banii apar si ei si iti bat in geam.Asa ca dai si bani la curve dai si la politie si nu te alegi nici macar cu un oral chinuit.Cazul a fost popularizat si in ziarele locale,deci aviz amatorii din alte locatii decat Constanta.(cei de aici majoritatea stiu si le evita)

• Like 1
  • Administrator
Postat

Discutiile despre **spam editat**e sunt interzise pe acest forum. Acum am sters postarile cu pricina data viitoare voi incepe cu banarile.

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Discutiile despre **spam editat**e sunt interzise pe acest forum. Acum am sters postarile cu pricina data viitoare voi incepe cu banarile.

notat!

.... si era un semnal de alarma ! nicidecum o discutie cu topicul "**spam editat**e"

Vizitator bahadur
Postat

sincer nu stiu cat este de real...dar cred ca ar fi ce-a mai mare greseala ptr o cioara sa-mi faca asa ceva la mine in masina! :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.