xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 3, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Postat Februarie 3, 2016 0721982000 DOAMNA, 30 ani maseuza roscata, noua in locatie, discreta si comunicativa, ofer masaj de relaxare domnilor dornici sa ma cunoasca. Pentru informatii suplimentare, ma puteti contacta telefonic. Andreea, 100 l
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Am incercat eu, in lipsa colegei noi in domeniu, Emy. Locatia e la Altex Obor, locul bine-cunoscut. Andreea a lucrat inainte in Drumul Taberei vreo trei luni, zice. E draguta la fata, comunicativa, de treaba. Are sanii mari si fermi si te lasa sa te joci cu ei. Din pacate, e chiar plinuta, astfel ca mai greu cu gasitul unei pozitii satisfacatoare. Am incercat pe la spate si apoi oral. Nu stiu in ce masura se excita la normal, probabil ca exagereaza, desi nici nu as spune ca nu se simte bine. Se pricepe la oral, in masura in care ar putea spune unul care nu prea incearca, dar eu nu m-am excitat prea tare. Nu te grabeste sa pleci. Atitudinea 8-9, aspect 6-7 (pozele o avantajeaza), normal 6, oral 7-8 (n-am putut aprecia mai bine din cauza mea). Locatia 8. 2
blackmonday Reputație: 163 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Genova Oras:Genova Postat Februarie 3, 2016 e cumva transpirata la axila ? sau nu sunt pozele ei? 1
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Face dush de cate ori are ocazia (inainte, intre, dupa). Poate sa fie doar din cauza ca era suteinul ud dintr-un motiv care imi scapa. Pozele sunt ale ei cu siguranta.
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 3, 2016 In poze se vede clar transpiratia la axila cum bine a observat colegul blackmonday...ok se mai intampla...Dar cum plm cand ea vrea sa vanda servicii sexuale, sa puna pozele alea dezgustatoare, cu transpiratia bleahhh.Pestoaica de la Obor, nu vede???
t2626 Reputație: 733 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 daca era ud sutienul se uda si in fata maieul sau ce are pe ea ... Chiar sa nu vada ca arata oribil pozele asa ?!? Adica plm .. cine isi doreste sa o viziteze acum ? zici ca a smotruit toata casa si la final si~a facut poze !!?? Pentru mine e clar de nevizitat .. bafta !
piciu75 Reputație: 6 Postat Februarie 4, 2016 Postat Februarie 4, 2016 Am vizitat si eu aceasta prestatoareLocatie Altex Obor - fata foarte comunicativa si atenta cu clientul ,pacat ca e cam multa rau si nu prea ai cum sa io tragi ,dar se conformeaza la pozitiile cerute Nota 8 oral6 -7 normal -se uda natural8 aspectlocatie , baie 8bafta tuturor 2
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Februarie 18, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Februarie 18, 2016 BLONDA, 28 ani, inalta, supla, amabila si discreta, ofer masaj de relaxare si intretinere intr-un ambient curat si intim, pentru informatii mai detaliate, ma puteti contacta telefonic. Cristina 100 l 0721982000
dimitrosistva Reputație: 23 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 BLONDA, 28 ani, inalta, supla, amabila si discreta, ofer masaj de relaxare si intretinere intr-un ambient curat si intim, pentru informatii mai detaliate, ma puteti contacta telefonic. Cristina 100 l 0721982000 ce prestezi si tariful la numar si la ora daca se poate.
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 ce prestezi si tariful la numar si la ora daca se poate.In cuibul asta intotdeauna s-a prestat la ora, asa ca e 100 pe ora. Am fost la Cristina, mi-a placut ca e de foarte mult bun simt. Din acest motiv, n-o sa scriu o recenzie. Cristina e noua in domeniu, a doua zi. Pozele reflecta realitatea. 2
piticu Reputație: -419 Postat Februarie 19, 2016 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19, 2016 ce prestezi si tariful la numar si la ora daca se poate. xxx.xxx prestează anunțuri pentru fraieri
inspector g Reputație: 864 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 BLONDA, 28 ani, inalta, supla, amabila si discreta, ofer masaj de relaxare si intretinere intr-un ambient curat si intim, pentru informatii mai detaliate, ma puteti contacta telefonic. Cristina 100 l 0721982000 xxx.xxx - vezi ca ai client ce prestezi si tariful la numar si la ora daca se poate.
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 20, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 20, 2016 Nu este 100 ora,cere 200 pe ora,sunați și itrebati 3 3
liviu58 Reputație: -7337 Postat Februarie 21, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Februarie 21, 2016 Vagaboanda asta cand am sunat ieri pe la pranz mi-a cerut 200 pentru o ora acum are anunt cu 100 ora .Astazi nu dar maine sau poimaine o vizitez si o s-o fut sa-i sara flocii 4 3
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 29, 2016 Vagaboanda asta cand am sunat ieri pe la pranz mi-a cerut 200 pentru o ora acum are anunt cu 100 ora .Astazi nu dar maine sau poimaine o vizitez si o s-o fut sa-i sara flocii Salutare.Macar este cea din poze?Vreau sa ma duc,cunoscand cuibul,stiu ca gasesc acolo doar fete bune la pret rezonabil.Hai ca imping maine o vizita si revin cu recenzie.Bafta.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Februarie 29, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Februarie 29, 2016 In cuibul asta intotdeauna s-a prestat la ora, asa ca e 100 pe ora. Am fost la Cristina, mi-a placut ca e de foarte mult bun simt. Din acest motiv, n-o sa scriu o recenzie. Cristina e noua in domeniu, a doua zi. Pozele reflecta realitatea.Salutare.Nu vrei sa scri recenzie ca ti-a placut prea mult si nu vrei sa fie coada la usa ei?Sau nu vreii sa ajuti forumu"
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 29, 2016 Salutare.Nu vrei sa scri recenzie ca ti-a placut prea mult si nu vrei sa fie coada la usa ei?Sau nu vreii sa ajuti forumu"Este decizia lui si trebuie respectata. Tu nu vezi ca suntem cativa, aceeasi care scriem recenzii? Dupa ce ca scrii, mai este plevusca care iti sare in cap, parazitii care fut dupa experientele noastre dar nu scriu nimic...sau labagii care nu fut nimic dar critica pe altii. 6
liviu58 Reputație: -7337 Postat Martie 1, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Martie 1, 2016 M-a prostit la telefon cu 200 ora .Credea ca scapa? Am dat în ea în dușmănie,deschisese gura ca peștele pe uscat când rămâne fără apă.Când am terminat cu ea era uda în pasă de parcă băgasem în ea furtunul de la dus nu pwla. Oralul bun ,umed,salivă,îi curgeau balele,zâmbeam în sinea mea și mă gândeam la o femeie gravida care salivează de poftă când vede un tort.Nu..,,nu puteam să o las gravidă așa repede..,.și în gură.Mie Mi-a plăcut partida de pescuit la copcă ,dar și ei.i se făcuse pielea de găină pe ea când i-a dat drumu' (și nu exagerez cu nimic,se făcuse mici broboane)m-a zgâriat cu unghiile pe spate.Nu dau note și nu răspund la întrebări,Cine dorește să știe amănunte să o viziteze ca să afle singur ce și cum.Eu nu am avut nevoie de :cât sunt țațele de mari,cât de înaltă este,este reală? Etc.Am fost și am văzut. MULTUMESC pentru tot .Ești o dulceață.Ti-am mai spus? 7 3
secret.squirrel Reputație: 289 Postat Martie 1, 2016 Postat Martie 1, 2016 Salutare.Nu vrei sa scri recenzie ca ti-a placut prea mult si nu vrei sa fie coada la usa ei?Sau nu vreii sa ajuti forumu"De obicei scriu - poti sa verifici ultimele mele postari, de curiozitate. Sau poti sa te intrebi de ce am aproape de doua ori mai multe puncte de reputatie decat postari. In cazul fetei cu pricina, daca as fi dat note, n-as fi avut ce puncta prea mult. Totusi, fata s-a purtat onest cu mine si parea sa aiba bun simt. Ar fi fost cam dur pentru prima recenzie (era a doua zi pentru ea). Acum vad ca cere 200? Imi vine greu sa cred ca ar tine asa un pret... Greu merge si cu 150 in locul ala. 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 Este decizia lui si trebuie respectata. Tu nu vezi ca suntem cativa, aceeasi care scriem recenzii? Dupa ce ca scrii, mai este plevusca care iti sare in cap, parazitii care fut dupa experientele noastre dar nu scriu nimic...sau labagii care nu fut nimic dar critica pe altii. ai mare dreptate!
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 M-a prostit la telefon cu 200 ora .Credea ca scapa? Am dat în ea în dușmănie,deschisese gura ca peștele pe uscat când rămâne fără apă.Când am terminat cu ea era uda în pasă de parcă băgasem în ea furtunul de la dus nu pwla. Oralul bun ,umed,salivă,îi curgeau balele,zâmbeam în sinea mea și mă gândeam la o femeie gravida care salivează de poftă când vede un tort.Nu..,,nu puteam să o las gravidă așa repede..,.și în gură.Mie Mi-a plăcut partida de pescuit la copcă ,dar și ei.i se făcuse pielea de găină pe ea când i-a dat drumu' (și nu exagerez cu nimic,se făcuse mici broboane)m-a zgâriat cu unghiile pe spate.Nu dau note și nu răspund la întrebări,Cine dorește să știe amănunte să o viziteze ca să afle singur ce și cum.Eu nu am avut nevoie de :cât sunt țațele de mari,cât de înaltă este,este reală? Etc.Am fost și am văzut. MULTUMESC pentru tot .Ești o dulceață.Ti-am mai spus? Liviu, pana la urma cat ai plătit? Finalizare orală face? Ms
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Martie 1, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 1, 2016 M-a prostit la telefon cu 200 ora .Credea ca scapa? Am dat în ea în dușmănie,deschisese gura ca peștele pe uscat când rămâne fără apă.Când am terminat cu ea era uda în pasă de parcă băgasem în ea furtunul de la dus nu pwla. Oralul bun ,umed,salivă,îi curgeau balele,zâmbeam în sinea mea și mă gândeam la o femeie gravida care salivează de poftă când vede un tort.Nu..,,nu puteam să o las gravidă așa repede..,.și în gură.Mie Mi-a plăcut partida de pescuit la copcă ,dar și ei.i se făcuse pielea de găină pe ea când i-a dat drumu' (și nu exagerez cu nimic,se făcuse mici broboane)m-a zgâriat cu unghiile pe spate.Nu dau note și nu răspund la întrebări,Cine dorește să știe amănunte să o viziteze ca să afle singur ce și cum.Eu nu am avut nevoie de :cât sunt țațele de mari,cât de înaltă este,este reală? Etc.Am fost și am văzut. MULTUMESC pentru tot .Ești o dulceață.Ti-am mai spus? Liviu, pana la urma cat ai plătit? Finalizare orală face? Ms
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum