Sari la conținut

PT XXX.XXX RUGAMINTE!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Man , daca se poate , cand mai faci topicuri aici cu info , lucru pe deplin apreciat , poti sa dai mai multe detalii in titlu decat un nr de telefon? macar o zona , un nume , o culoare de par sau forma a corpului ? ceva sa deosebim si noi anunturile intre ele ca asa cand vedem cate 5-10 fresh , nici nu mai stiu pe care le-am citit si pe care nu.

inca o data apreciez munca pe care o faci, sa nu ma intelegi gresit!

multumesc!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Mandinga frate, pune si tu aici anunturi si pize de pe AT si din alte surse....plus detaliile pe care tu le vrei...sa vedem, poti?

ðŸ»

• Like 4
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

El zice doar de titulu, aca se poate sa aiba ceva nota de diferentiere, nu doar numar :)

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Mandinga frate, pune si tu aici anunturi si pize de pe AT si din alte surse....plus detaliile pe care tu le vrei...sa vedem, poti?

Are dreptate @mandinga,mai rau te zapaceste de cap,nu mai stii care cum sunt si pe care le-ai citit. :hihat

Postat

Am patit si eu de cateva ori :slap2 :laugh2

Postat

ðŸ»

doar titlu man , sa fie acolo o diferenta ceva , un cuvant in plus macar.

ca eu cand vad asa foarte multe buluc , ajung sa nici nu ma mai uit peste ele. si daca nu sunt singurul care face asta inseamna ca munca lui este mai putin apreciata decat ar trebui.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.