Sari la conținut

0730476341

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Texte de anunturi din Tegraf la numarul 0730476341

Bruneta,ochi verzi, sani jucausi marine potrivita, 49kg, 1.69 ..
Caut domni manierati cu bunul simt si cu igiena personala excelenta. . . . te astept in locuinta mea pentru clipe erotice. . kiss

Noual in orasul tau..poze reale 100%
Caut domni manierati cu bunul simt si cu igiena personala excelenta. . . daca vrei o companie placuta sunama te astept in locuinta mea pentru clipe erotice. . sa ne mangaiem corpurile cu atingeri senzuale cu sarutari excitante. . . sex anal,oral neprotejatt,normal finalizare orala sau corporala...

Poze noi..reale 100%...

Buna !caut domni manierati cu bunul simt si cu igiena personala excelenta. te astept in locuinta mea pentru clipe erotice. . . Sex oral neprotejat, anal, normal diferite pozitei, 69. . kiss 

Ce mi-a placut:

1. Tare cu 49 kg si 1,69 (presupun ca metri)

2. "Caut domni ....... cu igiena personala excelenta" care se repeta obsesiv in fiecare anunt.

Si fotografii pentru posteritate.

post-119994-0-33280000-1454597417_thumb.jpgpost-119994-0-22241400-1454597423_thumb.jpgpost-119994-0-93791000-1454597428_thumb.jpgpost-119994-0-21676600-1454597433_thumb.jpgpost-119994-0-59576700-1454597450_thumb.jpg

Nici nu stiu de ce am deschis topicul acesta ca nu ma intereseaza dra dupa ce am studiat-o.

• Oras:Intre vecini
Postat

Deci dau 1000 E celui care imi spune...care din pozele postate mai sus NU este una care sa nu isi traga burtihanul

• Oras:Constanta
Postat

posibil sa o stiu pe scroafa asta, si daca e ea, dupa ce ca e nasoala mai are si o atitudine de fastfuck...

Postat

Sta pe langa politia de frontiera. Nu arata rau 70 fin oral np normal p nu mai tin minte de anal. Atitudinea de fast fastfuck

Postat

Uite-l ba si pe asta. Faceti frate recenzii. N-o mai ardeti scurt pe 2 asa.

• Minus 2
Postat

cea din baie :)))

mias pulaaaaaaa ai dreptate..... bag pula frate datoria e datorie...iti dai 1000 E dar sub alta forma...dute la domnisoara gue$$..fute- o de 1000 E cat o duce pizda si dupa zii sa vina la mine ea sa ii dau banii. e ok boss ? 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

fute- o de 1000 E cat o duce pizda si dupa zii sa vina la mine ea sa ii dau banii. e ok ?

da da :)

e 'cea mai varianta buna'

:)

Postat

Uite-l ba si pe asta. Faceti frate recenzii. N-o mai ardeti scurt pe 2 asa.

eu nu am intrat cu ea, nu am ce recenzie sa fac

Postat

Pai sincer am incercat sa uit cum am iesit pe usa. Cand urcam cobora cioara borata, care chiar m-a salutat (bine ca nu mi-a cerut si banii pe scari).cum am zis arata binisor fata poze reale sani mari, clasica celulita.o semimuie(doar capul) .nu vrea lins pe coaie(si sunt epilat) nu sarut pe piept. Si clasic la 10 sec intreba daca punem prez. Pe ce?nu vezi cum arata? Putina laba cu mana ei pe oua, pus balonul dat la buci in poz capra si gata....am scapat si eu si ea.it's ok now?

• Like 4
Postat

Pai sincer am incercat sa uit cum am iesit pe usa. Cand urcam cobora cioara borata, care chiar m-a salutat (bine ca nu mi-a cerut si banii pe scari).cum am zis arata binisor fata poze reale sani mari, clasica celulita.o semimuie(doar capul) .nu vrea lins pe coaie(si sunt epilat) nu sarut pe piept. Si clasic la 10 sec intreba daca punem prez. Pe ce?nu vezi cum arata? Putina laba cu mana ei pe oua, pus balonul dat la buci in poz capra si gata....am scapat si eu si ea.it's ok now?

cand ai plecat nu ai mai dat de el? ca daca tea salutat eu zic ca puteai sa il iei cu fratioare as mai veni si altadata da nu am fost multumit :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...