cristi0191 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 8, 2016 OFER PULA GRATIS FEMEILOR:45-50 DE ANI.DIN/DE PE LANGA CONSTANTA.TELEFON:0770181080.
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Februarie 8, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 8, 2016 pe el 1
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Il vor cotropi pizdele acum Daca e moca... 5
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 OFER PULA GRATIS FEMEILOR:45-50 DE ANI.DIN/DE PE LANGA CONSTANTA.TELEFON:0770181080.Numai pula oferi? Slabut...sunt unii care le dau ci coaiele de langa, sa nu mai zic de muschi, tendoane)))) sau de limba. Pai fara limbi degeaba, pula singura nu face mare branza la gagicile de azi, fie ele si mai statute si trecute de prima tinerete))) 1
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Foarte tare! (?) Si cum e? Se poate lua acasa? Pentru cat timp? Si cum se da? La kg sau la cm? Si da, chiar asa, cum zicea mocassin, vine cu coaie la pachet? Desi ma indoiesc, ca alea le mai ai Faci si livrare in tara? moccasin, limbi si muschi ne luam din alta parte, ca suntem descurcarete, ce dracu? 2
moccasin Reputație: -4 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Foarte tare! (?) Si cum e? Se poate lua acasa? Pentru cat timp? Si cum se da? La kg sau la cm? Si da, chiar asa, cum zicea mocassin, vine cu coaie la pachet? Desi ma indoiesc, ca alea le mai ai Faci si livrare in tara? moccasin, limbi si muschi ne luam din alta parte, ca suntem descurcarete, ce dracu? Deci proprietarul pulii nu e acelasi cu al coaielor si nici cu al limbilor.....pai atunci noi clientii de ce sa luam pussy si tzatze de la una singura cand le putem amalgama? 1
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 8, 2016 O m*ie te rog! La pachet sa fie
sky Reputație: 52 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Mures Oras:Mures Postat Februarie 8, 2016 http://onanisti.myforum.ro/-vp10215.html 1
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 8, 2016 Mai mari de 50 nu primesti?Am doua babe in bloc care sunt pe "pustiu",nu vrei sa le faci un bine si sa le impungi tu putin??????? 7 4
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Daca vin cu o pula mai mare dai cur?!?! 4 14
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 8, 2016 .
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Februarie 8, 2016 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Februarie 8, 2016 O m*ie te rog! La pachet sa fie Foarte tare! (?) Si cum e? Se poate lua acasa? Pentru cat timp? Si cum se da? La kg sau la cm? Si da, chiar asa, cum zicea mocassin, vine cu coaie la pachet? Desi ma indoiesc, ca alea le mai ai Faci si livrare in tara? moccasin, limbi si muschi ne luam din alta parte, ca suntem descurcarete, ce dracu? Stati jos si stergeti-va la gura, voi nu va calificati, nu ai varsta. Uomu' are gusturi exacte... 2 5
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 8, 2016 Stati jos si stergeti-va la gura, voi nu va calificati, nu ai varsta. Uomu' are gusturi exacte...Ce daca suntem tinerele ? Nu avem voie sa avem pofte ?? Mai ales ca e si "moca"?? Ps: pentru domnu de dă pula pe gratis : m*ia daca ajunge , si nu-mi convine , se poate cu retur ?? 3
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 Daca vin cu o pula mai mare dai cur?!?! Depinde unde vii cu pula!? Iarta-ma, având in vedere ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari a fii, pana la urma ce reprezinti tu? Doamna curva sau curva doamna? Hai sincer, aici esti doar o curva care vrea sa epateze, asa pari si este posibil sa fie o părere ok! Implicata in "adâncurile" tale nu este, ma refeream la părere. "Draga doamna" , sincer, apelez la doamne adevărat ori de cate ori am ocazia. Motivul!!!??? Nu te interesează, cert este ca dupa postările tale si ale "sotului" tau, sunteti doi botanisti, la greuuuu! 1
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Deci proprietarul pulii nu e acelasi cu al coaielor si nici cu al limbilor.....pai atunci noi clientii de ce sa luam pussy si tzatze de la una singura cand le putem amalgama? Voi va permiteti, noi nu mereu Noi de multe ori suntem nevoite sa facem barbatul din parti No, dar nu intotdeauna. Totusi, mai exista barbati in lumea asta
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Iarta-ma, având in vedere ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari a fii, pana la urma ce reprezinti tu? Reprezinta o clasa sociala, de care este o nevoie enorma si fara de care o mare parte din purtatorii de pula din toata lumea ar fi nevoiti sa invete:-sa faca sex-sa se apropie de femeie-sa comunice-sa-si dea jos masca ipocriziei si sa fie sincer, macar cu propria persoana-si sa fie barbat. Frecventezi doamnele curve, pentru ca ai nevoie de ele. Nu trebuie o facultate pentru a-ti da seama 4
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 Reprezinta o clasa sociala, de care este o nevoie enorma si fara de care o mare parte din purtatorii de pula din toata lumea ar fi nevoiti sa invete:-sa faca sex-sa se apropie de femeie-sa comunice-sa-si dea jos masca ipocriziei si sa fie sincer, macar cu propria persoana-si sa fie barbat. Frecventezi doamnele curve, pentru ca ai nevoie de ele. Nu trebuie o facultate pentru a-ti da seama Toata stima mea FRUMOASA DOAMNA!!!! Am tot restectul pentru doamnele adevărate, care stiu cu adevart ce vor si ce fac! Chiar nu-mi plac ipocritii, la modul general. In ceea ce priveste, sincer esti o DOAMNA 2 1
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2016 Postat Februarie 8, 2016 Toata stima mea FRUMOASA DOAMNA!!!! Am tot restectul pentru doamnele adevărate, care stiu cu adevart ce vor si ce fac! Chiar nu-mi plac ipocritii, la modul general. In ceea ce priveste, sincer esti o DOAMNATrebuie sa recunosc, ca nu ma asteptam la acest raspuns
cosmin r Reputație: -982 Postat Februarie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2016 Love is in the air!
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 Love is in the air! Bai, adevărul este ca atunci când intalnesti o DOAMNA frumoasa, desteapta si căreia nu ii place falsitatea, jos pălăria nene! 1
pullman Reputație: -128 Postat Februarie 8, 2016 Oras:haihui Oras:haihui Postat Februarie 8, 2016 Trebuie sa recunosc, ca nu ma asteptam la acest raspuns O femeie ca tine, merita un răspuns ok si toata aprecierea! 1
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 8, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 8, 2016 Cred ca e vreo noua oferta de la Ikea! Il asamblati singurele
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 8, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 8, 2016 OFER PULA GRATIS FEMEILOR:45-50 DE ANI.DIN/DE PE LANGA CONSTANTA.TELEFON:0770181080. si daca te suna ma-ta ce faci? 1 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum