mihai_mike2009 Reputație: 187 Postat Mai 18, 2012 Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Postat Mai 18, 2012 Salut , Dornic de a incerca senzatii noi pe la Mehedinti , vad inainte sa ajung in oras pe dealurile de la Balota o fata super dragutza ... la sosea . Zic ...what a fuck.. n-ar fii prima data cand fut traseiste , dar asta chiar arata beton. Opresc si intreb scorul : 50 normal , 50 oral totul protejat . Hai sa mergem... Ma baga pe o strada paralela cu drumul principal ...in padure... pe unde mai si treceau unii pe jos atunci . In masina n-aveam loc sa i-o trag si vroiam si normal ...si atunci am coborat . Sex in natura...ce pana mea . A pus cauciucul si a inceput cu un oral de un 7 - 7,5 asa... dupa care s-a pus capra sprijinidu-se cu mainile de capota masinii ... si dai ca surdu` n tobe . am dat eu ce am dat ... pana ce a aparut agale un calator ... dai imbracate repede si sari in masina... Ala a trecut de parca n`ar fi vazut nimic ...ea a continuat cu oral in masina ...dupa care ne-am dat jos si in aceasi pozitie am terminat glorios in cauciuc. Aspecte pozitive : chiar arata bine pizda : blonda cu parul lung , 1,65 inaltime , 47-50 kg aproximativ , un pierce-ing micut in nas. vine la hotel daca o soliciti , serviciile protejate . Aspecte negative : desi frumos futaiul in natura nu e protejat de riscul de a da cineva peste tine cum a fost in cazul meu . Gandind la rece n-as mai face-o . Cum a fost ala de a trecut pe acolo putea fii politia sau jandarmii...si jap amenda pentru futai in public ! Spor ! 2
Vizitator ciprianciprian Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2012 Postat Iulie 27, 2012 un nr de tel i-ai luat? IA SI TU LIBER 7 ZILE,POATE O SA AI SI TIMP SA OBSERVI CA NR TEL E IN TITLU !! Ap. 1
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2012 Postat Iulie 27, 2012 ciprian, la scoala te-a invatat se citesti? Sau ai trecut clasele ducand dolari si ai invatat sa scrii doar sa-ti iei permis si sa te dai mare? CARE ESTE TITLUL THREADULUI?
ionel_gigel Reputație: 68 Postat Octombrie 3, 2012 Oras:Sexville Oras:Sexville Postat Octombrie 3, 2012 La Georgiana am fost de mai multe ori. O gasiti pe Balota la un motel al carui nume nu il retin acum. Din pacate in ultimul timp nu am reusit sa o gasesc si la nr respectiv suna direct ocupat. Note: Fata - 8 arata dragut si este slabutaOral - 7Normal - 8 spre 9 pentru ca se misca bine.. am stat in spate pe banceheta si ea peste mine cu spatele la mine si se tot freca de mine si se unduia bine. Scoate si unele sunete placute, nu as putea spune ca sunt sigur false pt ca sunt asa mai timide. Eu o recomand si pretul o recomanda 50 lei numarul...daca sunteti fidel nu se pune problema sa nu faca o reducere sau daca nu ai in mom respectiv. 4
johnnyfaradinti Reputație: 0 Postat Martie 2, 2013 Oras:Drobeta Turnu Severin Oras:Drobeta Turnu Severin Postat Martie 2, 2013 O poza,ceva?:|
ionel_gigel Reputație: 68 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Sexville Oras:Sexville Postat Iulie 26, 2014 Pe Georgiana o puteti gasi cum se termina de coborat dealul balota (aceeasi locatie ca si pana acum) . A fost plecata un an in Franta. Mi-a spus ca este iarna in Severin. tarif acelasi 50 ron O + N ambele protejate. Poate fi si o persoana deschisa in functie de persoana cu care are de a face. De cateva ori pot spune ca am facut "click". Nu am numar de telefon. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum