Sari la conținut

Sabina 0754511478

ceaica

Postări Recomandate

• Oras:Pe langa pat
Postat

Deja incepe prost: am sunat, nu a raspuns dar a dat bip inapoi, si evident nu a raspuns dupa...

Postat

Merci

Mai incerc, daca e careva mai norocos sa ne dea un semn

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Corect..dupa figura,puteam sa jur ca-i moldoveanca de peste prut,toate au privirea aia de satana in ele.

Cand vezi poze cu fatza necenzurata,trebuie sa-ti pui niste semne de intrebare.

Vizitator palosugros
Reputație: 0
Postat

mai are un numar de telefon promovat - 0747 57 88 98. Am sunat, foarte ezitanta si agresiva la telefon, am facut programare si cand am ajuns nu a mai raspuns la telefon. Da beep dupa 10 minute cand deja plecasem, isi cere scuze ca a facut dus si s-a imbracat, ma intorc si cand sun din nou, iar nu mai raspunde, Concluzia o trageti singuri.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Pozele sunt false..la inceput am pus si eu botu..cum ca e o sibianca in iasi..dupa o cautare pe forum am gasit un topic.https://nimfomane.com/forum/topic/65117-oana-0747578898/ ..si mai are un topic mai vechi..cu locatia u e va in cug la o casa..din recenziile d acolo reiese ca e o jegoasa pusa pe facut bani in viteza..cu flit maxim ptr clienti. Propun promovarea la de evitat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.