anamada797 Reputație: 331 Postat Februarie 9, 2016 Oras:- Oras:- Postat Februarie 9, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 9, 2016 te-a inselat bărbac-tu? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 as veni cu amanta acasa sa le fac cunostinta )) 3 1
anamada797 Reputație: 331 Postat Februarie 9, 2016 Oras:- Oras:- Autor Postat Februarie 9, 2016 te-a inselat bărbac-tu?Nu, sunt singura.
lion86 Reputație: 1150 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 9, 2016 Nu, sunt singura.vine Valentine's ... dragobete poate e cineva special si iti va face o surpriza
phoenix 1 Reputație: 533 Postat Februarie 9, 2016 Oras:unde vrea pula mea Oras:unde vrea pula mea Postat Februarie 9, 2016 nici in pula nu m-ar durea,duca-se pe pustiu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Nu, sunt singura. ramai asa ca e mai bine , cel putin nu mai strici si viata altuia ) 4 1
daddario Reputație: 960 Postat Februarie 9, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Postat Februarie 9, 2016 Super intrebarea! Fiecare avem o istorie. E un drum nasol de parcurs. De la ipotetic la real e o diferenta "mari di tat".Sa vedem ce zice "baetii".
tmcostin Reputație: 7173 Postat Februarie 9, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 9, 2016 zburati pe geam si tu si el 2 ma duc de unde am venit de la curve 1
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 9, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!Buna intrebare.Pai,1 la mana,din fericire nu am facut greseala sa ma insor ... inca , dar daca m-ar insela ... sa moara , sa faca , sa cutare de nu i-as coase pizda cu sarma de balot )Glumea , daca as afla as incerca sa aflu motivul si sa port o discutie normala cu ea , sa vedem cine si unde a gresit.Daca este vina ei , ciao ! Daca este a mea , as ierta si as incerca sa indrept greseala. 1
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 9, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 9, 2016 Eu nu am decis ca idiotu sa imi dau jumate din munca de viata unei femei doar ca-mi da pizda, si asta doar cand vrea pizda ei, asa ca zic doar teoretic ce as face: as tace si as inghite. Ca pe urma ma lasa fara casa, copil, catel, purcelSi ca tot e a patra oara cand iti raspund, fay frustrata nebuna: Haida suge-ma(credeai ca te plagiaz, mareane?) 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2016 Postat Februarie 9, 2016 Eu nu am decis ca idiotu sa imi dau jumate din munca de viata unei femei doar ca-mi da pizda, si asta doar cand vrea pizda ei, asa ca zic doar teoretic ce as face: as tace si as inghite. Ca pe urma ma lasa fara casa, copil, catel, purcelSi ca tot e a patra oara cand iti raspund, fay frustrata nebuna:Haida suge-ma(credeai ca te plagiaz, mareane?)Nu boss
gabrogabro Reputație: 2361 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 9, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!Da s-a intamplat mai demult ... cand am aflat ca am foat inselat m-am dus sa-l bat pe tipul dar cand eram fata in fata cu el m-am razgandit (era mai tare ca mine) deci l-am iertat dupa ce m-am umflat in pene. Drept rasplata pt ca s-a dat la a mea am avut grija sa afle si sotia lui. Mama ce zile i-am facut cu olteaca ei... 4
thelitllebig Reputație: 88 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!Repros ? ... prea slabDivort ? .... prea ca la taraDaca as ascunde ? ... nicidecum ... ar insemna acceptare sau durere-n pulPa sau "da-i inainte scumpa mea , ca nu ma fute pe mine ...Alta prostie imensa e sa te duci sa-i tragi ciocane-n tampla aluia .... pai ce vina are ? ca si eu in locul lui faceam la fel daca vita zambea galesh .... otreapa/zdreanta trebuie penalizata intr-un fel sau altul ...Eu as intreba-o direct , frontal (pentru soc )... a fost mai bine decat cu mine ? nu ar avea importanta raspunsul desigur ... dupa care as spune : ai 5 secunde sa-ti aduni bagajele (inutile fiindca e inca in stare de soc, cu tensiune 24/11 - puls 200 )... restul le aduni din fata blocului sau de sub troleibuz ... si salutari sincere ma-tii .... in gura ..... iar tie, am sa-ti trimit flori ... la Reinvierea .
gebeleisys Reputație: 1515 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Nu, sunt singura.Cred ca era mai corect fara virgula Eu cand sunt intr-o relatie serioasa trasez limite clare - de comun acord cu partenera. De exemplu fosta cu fosta sotie aveam stabilit ca, in momentul in care ne-am dori sa avem o relatie extraconjugala, sa dicutam cu partenerul inainte sa facem un astfel de pas. Daca as fi descoperit ca ma inseala as fi divortat. Nu cred ca m-a inselat vreodata, dar nici nu pot sa zic ca sunt 100% sigur (divortul a avut loc din alte motive).Dar am avut si o relatie mai deschisa din punctul asta de vedere. A durat cam putin ca sa ajungem sa ne-o tragem cu altii/altele, dar de respectiva nu m-as fi despartit pentru motivul pomenit.
roxi roxana Reputație: 2968 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Februarie 10, 2016 Noi femeile suntem foarte diferite de bărbați (în gândire vorbind , în felul de a percepe un lucru ) . Bărbații în proporție de 90% pot întreține relații sexuale fără pic de "sentiment" , pentru ei e o descărcare , tot înapoi la familie se întoarce . Da este adevărat că din moment ce o face odată , cu siguranță o va mai repeta , nu există "am greșit , jur să nu o mai fac". În schimb o femeie căsătorită , nu va proceda niciodată ca un bărbat . Dacă nu are nici un scop la mijloc (cum ar fii bani în cazul nostru , deși noi nu înșelăm , că nu avem pe cine ) , femeia "normală" când a inșelat , pot să-ți iei adio de la ea . Poate eu văd lucrurile altfel, dar eu dacă aș fi căsătorită , aș încerca eu să piperez relația . Pentru că , oricat te-ai strădui la un moment dat tot intervine monotonia. Iar atâta timp cât bărbatul meu e fericit , inseamnă că mă va face si pe mine fericită . Atunci de ce va mai fi nevoie să însel??? Dând cu piciorul la câțiva ani de căsnicie , pentru o noapte de plăcere ? 9
vanessa31 Reputație: -447 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc! Eu m-am gândit să-l înșel și eu și încă mă mai gândesc, doar că nu mi-am făcut curaj. La o discuție liberă, mi-a zis că mă iubește și că ar fi foarte posibil să mă ierte. Eu, fiind acum în locul încornoratului, știu că e al dracului de greu să treci peste așa ceva. Minciuna lasă urme adânci într-o relație, eu n-am văzut până acum una care să supraviețuiască și lucrurile să mai fie vreodată la fel.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 La mine lucrurile sunt simplein momentul in care ma simt tradat, de sotie, de iubuta, de amanta, de prieteni, de oricine cu orice (incluzand aici situatia in care sotia te-ar insela), dispar pur si simplu.nu ii zic nimic, nu intreb nimic, nu nimic, absolut nimic, pur si simplu dispar complet total din viata lor fara nici un cuvant fara nici un mesaj fara nici un telefon fara nimic nimic nimic daca cineva imi spune ca pe lumea asta e metoda mai dureroasa de atat pentru cel care a tradat minte,daca cineva imi spune ca e metoda de vindecare mai buna de atat pentru cel care a fost tradat minteQED orice alta forma de abordare de orice fel nu face altceva decat sa tina permanent toata viata ta o rana deschisa, care din cand in cand mai sangereaza cate putin, dar nu se inchide definitiv niciodata 5 3
thelitllebig Reputație: 88 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Mda, foarte buna abordarea .... mai simplu si elegant de atat nu se poate.
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=1uZmH1RLQB0
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 10, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati? I-am chemat un taxi.I-ati reprosa? Nu i-am reproşat nimic.Ati baga divort? I-am lasat ei sarcina asta. Ati ascunde ca stiti? Am avut bănuieli vreo lună, după care am întrebat-o şi a confirmat.Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? N'hache pas! Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!Anyway, după câteva luni l-a înşelat şi pe celălalt. Cu mine. Dacă m-ar înşela din nou, i-aş chema un taxi. Daca ar merge la curvi să plătească pentru sex nu m-ar deranja foarte mult. 2
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!a doua zi as fi vaduv
traminer Reputație: 1806 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Februarie 10, 2016 Aş prefera, totuşi, să nu aflu.
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 Dacă aș afla că m-a înșelat soția, aș zice: ”Băga-mi-aș pula-n el de whiskey! Când căcat m-am însurat iar?!”. 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2016 Ce ati face daca ati fi inselati?I-ati reprosa? Ati baga divort? Ati ascunde ca stiti?Cum v-ati simti stiindu-va incornorat? Putina empatie nu strica nimanui. Multumesc!N-ar fi nici o problema! La cat am inselat-o eu ar fi si normal iar la cat de bine ne intelegem si ne potrivim ar fi pacat sa ne suparam din atata lucru!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum