bamboo112 Reputație: -1 Postat Februarie 10, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 10, 2016 unde le gasim si cam ce tarife au pentru oral de exemplu si daca se merita...
sukaruu Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2016 Oras:bz Oras:bz Postat Februarie 14, 2016 unde le gasim si cam ce tarife au pentru oral de exemplu si daca se merita...pe varianta sunt fara numar
impaller Reputație: 51 Postat Februarie 15, 2016 Postat Februarie 15, 2016 pe varianta sunt fara numar Majoritatea sunt cimpanezi.Daca esti zoofil ,se merita.
bamboo112 Reputație: -1 Postat Februarie 15, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Autor Postat Februarie 15, 2016 da ce tarife au?
mariusbrb Reputație: 9 Postat Februarie 17, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 17, 2016 e una grasuta la pod la fabrica de bere am luat-o anul trecut dar.....mai bine ma lipseam. 30 de le oral de normal nu am intrebat cica face si anal da nu m-a interesat. am fost cu ea laanga petrom nord in parcarea aia de tiruri. m-a supt ce m-a supt dar mai mult vorbea ca are greutati ca sta cu chirie plm si nu am mai rezistat ca a inceput sa transpire si sa respire greu. am zis 'stop ca imi dau drumul greu hai sa te duc inapoi ca ma grabesc" si aia a fost. incearca poate e mai curata si meseriasha. bafta!!!!
impaller Reputație: 51 Postat Februarie 17, 2016 Postat Februarie 17, 2016 Aia de pomenesti tu de ea nu e grasuta,e balena Orca.Ma rog..si balena tot mamifer este .
mariusbrb Reputație: 9 Postat Februarie 20, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 20, 2016 Aia de pomenesti tu de ea nu e grasuta,e balena Orca.Ma rog..si balena tot mamifer este . cam asa e. nici chiar balena ci.....bine facuta 1
andlei1 Reputație: 9 Postat Februarie 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Da. o balena bine făcută
soft_touch Reputație: 44 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Postat Februarie 26, 2016 Salut, am fost ieri intrun serviciu mai special. Dacă tot am fost pe stradă și după solicitarile mele de dinaine, ca în 8 ore să fac ceva. Am vb cu cineva cunoscut ai de la 100 ron 2 nr., a ajuns față să ceară 200 2 mr. Pentru Buzau este mult .... Așa ca am luat backup.. Pe variantă la ieșirea spre ploiesti erau 3 fetițe.... Uma muuuuuulllllta... una cam la 40-50 ani și una mai puțin multă cam la 20-25 ani.Am ales variantă bruneta, puțin plinuța la 30 ron oralul.Gfe -ok....oricum nu ai timp.Oral 8 ..... Face deepptrouth ca să scape repede..... La mine a funcționatDupă această activitate de la ora 10 dimineață am mai executat o actiune a ora 14.... Cu Carmen(circuit oarecum închis).Nu i permit să dau detalii referitor la MONIKA și CARMEN.... nu am acceptul lor și voi da detalii doar în privat.... Acolo unde eu sunt varză...
soft_touch Reputație: 44 Postat Februarie 26, 2016 Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Oras:Buzau - Ploiesti - Braila- Focșani - Sibiu - Pitesti - București Postat Februarie 26, 2016 Aaaa,.... Am uitat era și balenă eșuată, blondă, tunsă scurt .... 100- și ceva de kg , acolo
magelan11 Reputație: 491 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Februarie 26, 2016 Salut, am fost ieri intrun serviciu mai special. Dacă tot am fost pe stradă și după solicitarile mele de dinaine, ca în 8 ore să fac ceva. Am vb cu cineva cunoscut ai de la 100 ron 2 nr., a ajuns față să ceară 200 2 mr. Pentru Buzau este mult .... Așa ca am luat backup.. Pe variantă la ieșirea spre ploiesti erau 3 fetițe.... Uma muuuuuulllllta... una cam la 40-50 ani și una mai puțin multă cam la 20-25 ani.Am ales variantă bruneta, puțin plinuța la 30 ron oralul.Gfe -ok....oricum nu ai timp.Oral 8 ..... Face deepptrouth ca să scape repede..... La mine a funcționatDupă această activitate de la ora 10 dimineață am mai executat o actiune a ora 14.... Cu Carmen(circuit oarecum închis).Nu i permit să dau detalii referitor la MONIKA și CARMEN.... nu am acceptul lor și voi da detalii doar în privat.... Acolo unde eu sunt varză...
magelan11 Reputație: 491 Postat Februarie 26, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Februarie 26, 2016 Salut, soft_touch mi-ar prinde tare bine sa mai schimb sângele , asa ca daca poti sa ma ajuti cu Carmen si Raluca . Multumesc.
mishw01 Reputație: 0 Postat Martie 2, 2016 Postat Martie 2, 2016 Stie cineva. Mai sunt fete la strada la Istrita?
impaller Reputație: 51 Postat Martie 3, 2016 Postat Martie 3, 2016 Azi dimineata la ora 10:00 erau la treaba fetele de la Istrita.
sukaruu Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Oras:bz Oras:bz Postat Martie 4, 2016 Azi dimineata la ora 10:00 erau la treaba fetele de la Istrita.unde la istrita ????
sukaruu Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Oras:bz Oras:bz Postat Martie 4, 2016 unde la istrita ????lea mai vazut cineva pe ana si georgiana stau ele pe la intim ??
florentin_2 Reputație: 6 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Buzau Telefon: [email protected] Oras:Buzau Postat Martie 5, 2016 lea mai vazut cineva pe ana si georgiana stau ele pe la intim ?? Unde este intim ? Mai multe detalii despre Ana si Georgiana?
cliffenger Reputație: 174 Postat Martie 6, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Martie 6, 2016 intim este undeva in spate la penny,unde a fost autogara.
pyttbull Reputație: 7 Postat Martie 6, 2016 Postat Martie 6, 2016 Azi am văzut o blonda dar nu stiu sigur cât de frumoasa e așa mi sa părut din mers cum treci de patinoar si faci dreapta nu pe pod in curba aia de stau ele . A fost CNv la blonda ?
cliffenger Reputație: 174 Postat Martie 7, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Martie 7, 2016 Da.o cheamă Claudia și e din Mizil.nu face decât normal.50 lei tragerea.e frumușică și are o pereche de sâni mișto.recomand.e minionă dar e ok fata, e comunicativă,răbdătoare și destul de curăța.
tanar_si_nelinistit Reputație: 72 Postat Martie 8, 2016 Telefon: 0720123456 Oras:Buzau Telefon: 0720123456 Oras:Buzau Postat Martie 8, 2016 Poate data viitoare faceti rost si de un numar de telefon al fetelor. E mai comod decat sa te plimbi prin zona. Multumiri anticipate !
mishw01 Reputație: 0 Postat Martie 8, 2016 Postat Martie 8, 2016 Prin zona industriala sau bariera brailei a-ti vazut ceva?
mariusbrb Reputație: 9 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 24, 2017 Salut fratilor!! Acum cateva zile si mai exact vineri 20.01 in jur de ora 10 eram in trecere prin zona dragaica si am vazut o dameza bruneta cu o geaca rosie blugi negrii cu o cola la jumate in mana vorbea la telefon mergand spre unirii ceea ce mi sa parut suspect. In fine am terminat treaba ce o aveam prin zona si am dat o tura spre fabrica de lapte si hop ce sa vezi?? Dameza mergea in continuare spre iesirea din oras exact cum banuiam. In continuare mi-am vazut de treaba consumand cativa litrii de motorina dandu-i tarcoale. S-a asezat fata la padure pe centura unde sunt si alti "macaci'' Am oprit la ea si mi-a spus 50 oral protejat si doar protejat si 70 combinat. Buuun. Tinand cont ca era dragutica si un pic plinuta dar nu rau frate ci un pic asa.....na. Zic 40!!! Ea zice OK. Mai consumand un pic de motorina(de la firma) am mers spre fabrica de bere undeva pe stanga dupa calea ferata. Asa si executa un oral protejat bunisor cu incercari de DP cat de cat reusite, ii suna "celularul" dar nu a raspuns. Dupa executie am intervenit cu cateva intrebari. A zis ca e din bucuresti si sta cu chirie aici, varsta nu a vrut sa mi-o spuna dar avea undeva la 25, a zis ca o cheama ionela dar cu jumate de gura ceea ce nu prea am crezut-o.In fine arata mult mai bine decat celelalte fete de acolo. PS MI-a zis ca daca mai trec pe acolo si nu e si vad o sticla de suc in picioare pe o caramida sa o astept ca are client si ca asta e semnul ei!!! Spor la "mumu" fratilor daca aveti de gand sa o vizitati.
andrew90 Reputație: 1 Postat Ianuarie 24, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 24, 2017 Ti-a lasat vreun numar de contact?
mariusbrb Reputație: 9 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Ianuarie 29, 2017 Nu. Zicea ca isi schimba numerele foarte des. Apropo sa facut roscata am vazut-o acum vreo 2 zile pe la 10:30
Postări Recomandate