Sari la conținut

fete la strada

bamboo112

Postări Recomandate

• Oras:buzau
Postat

Eu am văzut o blondă bună la Kaufland...

unde ai vazut frate pe la Kaufland ca eu trec zilnic prin zona aia si nu am vazut nimik lasane niste detalii la ce ora ai vazuto sau cum arata 

• Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
  • Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
Postat

unde ai vazut frate pe la Kaufland ca eu trec zilnic prin zona aia si nu am vazut nimik lasane niste detalii la ce ora ai vazuto sau cum arata

Lasa ca te faci mare și pricepi și ironiile...
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

😃ðŸ‘
Postat

Cele de la LukOil spre Ploiești după ce cobori podu după dezmembrări ce știți de ele ? Tarife ? Am vazut astăzi erau vreo 5-6

Postat

Cele de la LukOil spre Ploiești după ce cobori podu după dezmembrări ce știți de ele ? Tarife ? Am vazut astăzi erau vreo 5-6

frate pitbul eu am vazut duba de la jandarmerie pe drumul ala pe care te baga ele ca daca te uiti se vede o casa parasita in departare, E acolo te duc ele si acum de curand era o duba de jandarmi in fata unei masini mici pe drumul ala si ma gandesc ca a prins-o in flagrant. nu iti doresc asa ceva sunt patit pe la ploiesti de m-am rugat de ei sa nu ma amendeze.

Postat

Nasol , imi atrasese una din ele atenția , si eu m-am gandit ca e prea expus ... ne orientam la ceva acasă 😂

Postat

Stai liniștit. Duba intra pe drumul ăla de 2,3 ori pe zi și nu se merita ptr o mie de 30 de lei sa mai iei 300 amenda.la oreavu.vreun subt 2 fete bune și nu ei expus sau la ieșire din caldarusanca spre București alte 2 păsărici bune tot cu 30.se merita sa faci un drum

• Like 1
Postat

Fratilor ,ce stiti de capra aia inalta care sta pe varianta la Ciungu?Am observat-o azi ,cand eram prin trecere .

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Fratilor ,ce stiti de capra aia inalta care sta pe varianta la Ciungu?Am observat-o azi ,cand eram prin trecere .

Stim multe! 😂😂
  • Like 1
Postat

Stim multe!

Stiu..dar multe dintre ele le plangi de mila la cum arata.

Detalii.unde e ciungu asta?

Podul de la iesire spre Ploiesti.

Postat

Mai avem ceva noutati/vesti de la fetele de pe bordura?

Da! Acum au trecut la facut trotuarul 🤣😂😂

Postat

E una care bântuie pe la Prakticar,destul de buna văzută din mers.nu am putut opri că eram însoțit.

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat

Salut. E una blonda si nu are mai mult de 20 pe la fabrica de bere. Sta pe langa poarta cimitirului. E destul de ok si e romanca. Sani frumosi... Zicea ca isi cauta locatie. Nu stau mult pe acasa dar am vazut.o o singura data. Ea spune ca e de multa vreme prin zona.

A mai fost una buna rau cu tate mari la petrom langa dedeman. Da voia 100 lei...

Postat

Odata cu venirea caldurii cred ca au iesit ''albinutele'' la treaba. Nu imi permite timpul sa cercetez terenul dar poate are cineva informatii despre damele destinate acetui topic

Postat

Sunt câteva dar nu se merita discuția despre ele.parerea mea din ce am văzut nu se merita.ori sunt"de culoare",ori sun urate cu spume.repet,este doar părerea mea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...