roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 haoleooo mo pirando ))mada cum pot sa iau legatura cu cassy
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 mada cum pot sa iau legatura cu cassyai mai multe optiunipe topicul ei cred ca gasesti postat nr(daca nu foloseste nr de pe topic,posteaza acolo ca vrei sa luati legatura)sauposteaza pe topicul 'postari aiurea pt promovare' pana ajungi la 200 de postari(momentan ai aprox 100) si vei avea acces la pmastfel vei putea conversa prin pm cu ea si cu alti membrii de pe forum din ce stiu o modalitate mai era si blogul ei,dar incearca una din cele doua variante enumerate in caz ca nu sti,cassy nu este din oras si nici admin dar daca e vorba de sfat/indrumare/parere e una din cele mai avizate da ku amelia nu vrei sa iei ligaturaka ia sigur vria si din ci observ voi doua va intilegiti tari bini)) 1
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 ai mai multe optiunipe topicul ei cred ca gasesti postat nr(daca nu foloseste nr de pe topic,posteaza acolo ca vrei sa luati legatura)sauposteaza pe topicul 'postari aiurea pt promovare' pana ajungi la 200 de postari(momentan ai aprox 100) si vei avea acces la pmastfel vei putea conversa prin pm cu ea si cu alti membrii de pe forum din ce stiu o modalitate mai era si blogul ei,dar incearca una din cele doua variante enumerate in caz ca nu sti,cassy nu este din oras si nici admin dar daca e vorba de sfat/indrumare/parere e una din cele mai avizate da ku amelia nu vrei sa iei ligaturaka ia sigur vria si din ci observ voi doua va intilegiti tari bini ))pai nu mi se pare corect sa publice poze cu fata in primul rand nu a avut acordu meu
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 vreau sa mi se stearga poza aceea cu fata
corsar Reputație: -301 Postat Aprilie 13, 2016 Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Telefon: v_king_67 Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 vreau sa mi se stearga poza aceea cu fataPoti sa-i raportezi sau sa-i scrii lu Motanu` si te rezolva el .
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 vreau sa mi se stearga poza aceea cu fatada di ce?nu iti placi cum ai iesit?glumesci-a legatura cu pisicutssigur rezolva elmai ales ca te cheama roxanael are o slabiciune pt numele asta
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 pai si cum iau legatura cu el ?
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 s Poti sa-i raportezi sau sa-i scrii lu Motanu` si te rezolva el .si cum dau de motanu
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 pai si cum iau legatura cu el ?ti-a raspuns deja corsar
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 ti-a raspuns deja corsaram inteles dar cum iau legatura cu el un nr de tel sau o adresa de mess
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 am inteles dar cum iau legatura cu el un nr de tel sau o adresa de messpt ce?din moment ce ai dat report acea poza o sa fie stearsa in perioada urmatoare nr de tel al motanului?))din ce stiu nu mai presteaza ))))) nu ai cum sa obtii o asa informatie 2
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 pai nu am dat report nu stiu cum se da mada
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 Poti sa-i raportezi sau sa-i scrii lu Motanu` si te rezolva el .corsar cum dau raport la poza ca nu merge
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Postat Aprilie 13, 2016 Roxana tu nu poti da report, datorita rangului pe care il ai. Dar sus exista CONTACT. Da click acolo si acolo ai posibilitatea sa ii scrii motanului. 10 1
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 Roxana tu nu poti da report, datorita rangului pe care il ai. Dar sus exista CONTACT. Da click acolo si acolo ai posibilitatea sa ii scrii motanului.ms adi nu mi se pare corect sa imi posteze poza fara acordu meu
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 vad ca a fost scoasa poza va multumesc celor care ma ajutat
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 Fataa..miai luat vorba din gura...poza nu mai ie. Tia rezolvat blanosu. Aici ai driptati..nu ieste corect sa ti se publice poze cu fata, dar am io o intribari ptr tini: di unde avea baietu ala pozele tale ku fata ?
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 vad ca a fost scoasa poza va multumesc celor care ma ajutatameliei trebuie sa-i multumestiea te-a ajutat(cel mai mult))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 Dieci fetito...io vreu sa antelegi bini di tot punctu mieu di vedere: io sint di partea baetilor!!!!!!! Dak li dai teapa io ii ajut sa stii toti di tini ka iesti tepara. Dak faci treba buna tot io ti ajut sa stii baeti. Io tiam zis, sa vina un baiet si sa ti laude ka lai futut tu bini di tot si io nu mai zic nimica di tini, da sa vina!
roxana 4 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:ciresica Oras:ciresica Autor Postat Aprilie 13, 2016 Fata mersi ca mi-ai scos poza dar nu te mai uita in gura lor
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Io tiam zis, sa vina un baiet si sa ti laude ka lai futut tu bini di tot si io nu mai zic nimica di tini, da sa vina!vine vinetu asteapta ca vine
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Fata mersi ca mi-ai scos poza dar nu te mai uita in gura loramelia nu e fata reahai ca usor usor va imprieteniti tu nu cautai colega?vorbeste cu amelia si poate 'lucrati' impreuna
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 Fata mersi ca mi-ai scos poza dar nu te mai uita in gura lorFata..sti kari ii treaba..sint fete ca tini, cari si pling ca baeti mint di iele..si sint fate la cari se duk aceiasi baieti cari se pling di tini si li lauda ka sint printese futacioase finominale. Ia zi tu kum vini treaba asta ? Pi tini te injura, pi alea li lauda. Aceiasi baeti. Tii nuti pute treaba asta ? Iti zici Amelia, cind tu ai luat decizia ca "nu poti sai multumesti pi toti", ie clara treba: tu nu tiai propus sa nu multumesti niciunu! Doar sa le iei bani. Ia fa tu kum iti zic io, si futei bini pi astia cari vin di aku anainte la tine. Ia sa vezi cum no sa mai minta niciunu! 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2016 amelia nu e fata reahai ca usor usor va imprieteniti tu nu cautai colega?vorbeste cu amelia si poate 'lucrati' impreunaTu baete...iesti kam bagabont. 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 13, 2016 Fata..sti kari ii treaba..sint fete ca tini, cari si pling ca baeti mint di iele..si sint fate la cari se duk aceiasi baieti cari se pling di tini si li lauda ka sint printese futacioase finominale. Ia zi tu kum vini treaba asta ? Pi tini te injura, pi alea li lauda. Aceiasi baeti. e hai si tu acumdoar ti-a spus sa nu te mai uiti in gura lorasa e unii clienti rautaciosi ))tu asteapta recenzia aia de care tot spui
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum