Sari la conținut

Bruneta focoasa 0725430628

Postări Recomandate

• Oras:ciresica
Postat

da cit di ricenti sunt pozili?

pozele sunt de acum 4 luni de cand am avut locatia la sensu giratoriu de la city

• Oras:Bucuresti
Postat

pozele sunt de acum 4 luni de cand am avut locatia la sensu giratoriu de la city

doar 4 luni?

da ci greu tresi timpul

io parca li vazusim si acu cativa ani

da sigur ie cum zici tu,nu vreu sa ti contrazic

da pozili alea pi cari le puneai mai acu o sapt la anunturi di cand ie?

sti tu,pozili alea pi cari leam postat io

Postat

doar 4 luni?

da ci greu tresi timpul

io parca li vazusim si acu cativa ani

da sigur ie cum zici tu,nu vreu sa ti contrazic

da pozili alea pi cari le puneai mai acu o sapt la anunturi di cand ie?

sti tu,pozili alea pi cari leam postat io

mada tu ai vreo  problema cu mine ? pozele alea care leai postat tu sunt de acum 2 ani de cand munceam in afara

Postat

eu am un an de cand muncesc pe constanta deci ma confunzi nu am mai mult de un an

Postat

mada tu ai vreo problema cu mine ? pozele alea care leai postat tu sunt de acum 2 ani de cand munceam in afara

stai linistita

nu o lua personal

pozele alea de acum n ani de cand prestai unde spui tu au fost postate de tine in anunturi acum o saptamana

deci tu ai facut posibila aducerea lor in discutie

:)

Postat

stai linistita

nu o lua personal

pozele alea de acum n ani de cand prestai unde spui tu au fost postate de tine in anunturi acum o saptamana

deci tu ai facut posibila aducerea lor in discutie

eu cred ca tu le-ai postat nu eu

Postat

eu cred ca tu le-ai postat nu eu

si cumva nu am zis acelasi lucru cand te-am intrebat daca-ti apartin pozele 'pe care LE-AM POSTAT eu'

tu le-ai pus in anunturi si eu le-am postat aici pe topic

Postat

si cumva nu am zis acelasi lucru cand te-am intrebat daca-ti apartin pozele 'pe care LE-AM POSTAT eu'

tu le-ai pus in anunturi si eu le-am postat aici pe topic

bine atunci

Postat

in afara faptuli ca nu semieni cu pozele, invata omu Constanta sa ajunga la tine

Cind suna omu zici ca ai locatia ciresica,, odata ajuns la Ciresica cica ia-o spre Brotaceii si suna de la gradinta, apoi inca ceva traseu... si cica mai suna odata cind esti linga interfon.

Si cind ajungi in casa zici daca vrei un numar mai ai 5 minute ca te cronometrez de cind ai sunat prima data :laugh2 :laugh2 :laugh2

alsahia

tu ai civa pi suflet :)))

nu vrei sa ni spui mai multii?

Postat

io nu zik DA,io nu zik NU

da io zik sa ti uiti tu si pi topicul cela ' Adina 0730892721sau0752828603 '

apari si tu pi colo

ie postati din iunie 2015 pozile astia di zici tu ca ie di 4 luni

• Like 1
Postat

io nu zik DA,io nu zik NU

da io zik sa ti uiti tu si pi topicul cela ' Adina 0730892721sau0752828603 '

apari si tu pi colo

ie postati din iunie 2015 pozile astia di zici tu ca ie di 4 luni

baii tu ai ceva personal cu mine sau ce tot ai nu inteleg nu te mai lega de viata mea si nu mai scrie pe topic punct ca deja ma ia toti draci

Postat

ti-am mai spus odata si mai repet odata am doar un an de cand muncesc in constanta si cu asta am incheiat orice alt subiect

Postat

bai

ne permitem cam multe tandreturi :)

eu nu am zis ca minti tu

topicul ala are unele postari

cu drag bai :)

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Tu nu mai detii originalele pozelor?

Posteaza din cele originale, pt oricine citeste topicul asa astea pot parea cam dubioase :) Si alea mai mari arata si mai bine :)

Primul set de sus nu îl mai am de aceea lea luat de pe forum și pot confirma cu celălalt număr pentru ca se găsesc în acel nr de telefon doar cel de al doilea set îl am

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

baii tu ai ceva personal cu mine sau ce tot ai nu inteleg nu te mai lega de viata mea si nu mai scrie pe topic punct ca deja ma ia toti draci

Ie te teeee...ci dracoasa ii ceasornicara !

Draguta, si de teo lua toti draci...ce ?

Postat

da kear asa

ci lindicu lu amelia ti supi asa fato?

ci?am zis io civa?

am mintit io cu civa?

io tiam aratat ci se vorbesti pi forum :)

• Like 1
  • Telefon: 0721620936
Postat

bai deci sunteti de belea! mai ales Amelia e cea mai haioasa de pe forumul asta...mada69 ai intrat si tu in joc... bai eu am ajuns la concluzia ca voi vreti sa ii faceti topicul mai funny dar ea vad ca nu vrea.cum e ma Roxanico ?noi suntem mincinosi ... care ti-am calcat pragul si ne-ai tratat ca si cum tu ne plateai pe noi...nu noi pe tine... doamne doamne nu doarme...are grija de voi astea smecherite... si nu o mai forta tu cu propozitia [nu mai scrieti pe topic la mine] ca pana la urma de aia e forum...sa se exprime lumea liber...te deranjeaza? blocheaza comentariile si gata...sau inchide-ti topingul asta cu cele mai atractive recenzii si fa-ti altul!nu iti zic eu ce sa faci...dar iti meriti soarta . nu stii sa iti atragi clientii , nu stii sa ii faci sa simta acel moment de "relaxare" ,ca doar de accea iti dau bani .sa le oferi ce trebuie in schimbul acelor  bani care-s munciti! sau la tine e alta metoda ?suntem in secolul 21 ...nu in era primitiva cand sa inventat primul job PROSTITUTIA! 

Ciao si la cat mai multe Tzepe!

Postat

Io di ieram fatuca asta imi ciream scuzi, ziceam ka am anvatat civa din toata treba aista, il chimam pi insuficientu la o partida di o ora (70-80 di minuti) MOKA. Il futeam ku gindu ca a lui ie ultima pula pi cari o bag intri buci si il lasam sa plece cind ii dirdiau genunchi.

Insuficentu venea acilea si zicea civa di genu: ba, fata asta stii sa ti futa bini. Asa toati lumili iera impacati. Da Bruneta asta Focoasa nari dicit kaskaval in cap. Si credi ca va si faci bani cind toti baeti afla di teapa iei.

Fataa...sint multi fete la produs in oras. Si vini 1 mai, vini vara, vin mai multi. ;)

• Like 2
Postat

Amelia ...hai sa mai bine sa nu zici ca daca erai in locul ei... fii tu asa naturala si cheama-ma la tini sa vezi in 70-80 de minute ce iese ...dau si cadou generos si promit ca nu zic la nimenea nimic...ca banuiesc ca nu ai nevoie de recenzii! :D esti bielea rau di tat fatuca ! 

Postat

Ma sa sti ka io una is di acord. Si sa mai sti ka io nu vreu cadou generos, ie Moka. Da uiti kum facim: stai tu primu !

• Like 1
Postat

:)) nu nu... nu imi plac persoanele care sunt de acord din prima :))

• Like 1
Postat

Fataa...sint multi fete la produs in oras. Si vini 1 mai, vini vara, vin mai multi. ;)

Kre ka so strecurat o greseala gramaticala in ce am zis. Si cum io sint ku gramatica vreu sa corectez ka sa anteleaga toata lumili bini:

Fataaa...poi la vara cind napadesc lacustili pe litoral, cini lindicu mieu ti mai futi pi tini ? :)

• Like 1

• Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Kre ka so strecurat o greseala gramaticala in ce am zis. Si cum io sint ku gramatica vreu sa corectez ka sa anteleaga toata lumili bini:

Fataaa...poi la vara cind napadesc lacustili pe litoral, cini lindicu mieu ti mai futi pi tini ? :)

Ii dau eu o sugestie sa se duca la Bucuresti sau unde a mai fost prin strainatatzuri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...