Sari la conținut

Bruneta focoasa 0725430628

Postări Recomandate

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
Postat

intradevar Amelia ...m-ai prins aici... ma futut atat de bine incat ma instiintat ca nu are nevoie de recenzie, dar trebuia sa-mi fac damblaua zic... daca vrei poti sa ii mai dai si alte recenzii de ale mele... ca dupa zice ca am ceva cu ea :)))

hai sa nu mai fim asa rautaciosi ... am facut cam mult offtopic pi aciulea... 

Postat

Poi tu nai anteles inka ! Sint locuri undi nu se face offtoping....never...si sint locuri unde cel mai lindicat ieste sa facim offtoping. Ghici locu asta di cari ie ? :)

• Like 1
Postat

e atunci nu ma mai bag...am zis sa fiu domn si sa ameliorez situatiunea...dar daca nu se poate...nu se poate... :))

• Like 3
Postat

Fataa...ai scazut preturili ? 60/120 ? Cei..nu mergi treaba ? Iubi nari idei cum sa cresteti planu di vinzari ? Poati marketingu nu-i bun. Poati au auzit prea multi si li ie frica la baeti astia sa mai vina la tini. Poi io ii anteleg, decat sa se tepuiasca la tini, unde ii cam clara treaba, mai bini la una di cari nu stu mai nimica. Tot is mai buni sansili.

Vezi..dak nu vrei sa askulti. Lai sunat pi Insuficientu sa o dai la pace cu iel ? Hai ca oricum naveai nimic di facut mai divreme si astiptai provincia.

• Like 2
Postat

Aicea nu vrei sa vobim...ti uiti la toati celilalti topiguri, komientezi, da aicia mucles.  :icecream

• Like 2
  • Oras:ciresica
Postat

Aicea nu vrei sa vobim...ti uiti la toati celilalti topiguri, komientezi, da aicia mucles.  :icecream

ei nu cum sa nu vb vb

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/07/nope.gif :)

Postat

Fataaa...vaz ka nu zici nimika. Io anteleg din asta ka tu vrei sa ramai la statutu di tepara.

• Like 1
Postat

nu ai vazut ca sa invitat insuficientul singur la mine asteapta recenzia lui

Vizitator vali2cta
Postat

nu ai vazut ca sa invitat insuficientul singur la mine asteapta recenzia lui

O sa fie ceva feeric presupun.

Vizitator vali2cta
Postat

pt cititori da :)

Si pentru roxana :) Mister Insuficientul zice ca vine din start cu 17 cm, daca mai prizeaza si un pic de telina.....

• Like 2
Postat

Deci daca o sa stati dupa mine pana o sa imi permit sa o vizitez din nou pe roxana4...o sa faceti intindere.eu zuc sa va duceti voi la ea pana am eu posibilitatea de a ajunge :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci daca o sa stati dupa mine pana o sa imi permit sa o vizitez din nou pe roxana4...o sa faceti intindere.eu zuc sa va duceti voi la ea pana am eu posibilitatea de a ajunge :)

pai tu nu ai inteles

ea se simte 'vinovata' pt intalnirea voastra nereusita si pt asta te asteapta sa-ti demonstreze ca atunci a avut doar o 'scapare' :)))

si parerea pe care ti-a lasat-o e gresita pt ca nu e cum crezi tu :)

in alta ordine de idei,se pastreaza pt tine si pana nu ii faci inca o vizita ea nu mai primeste nici un client

:)))

• Like 3
Postat

DE EVITAT!!!

Eeeeee...astai dia dreptu rautati pura. Noi stim cai "de evitat", da zi si tu motivili tali !

• Like 2
Postat

na Amelio!ce sa fac?exact azi vroiam sa ma duc la ea!

Postat

Poi teo invitat bruneta fokoasa la un meci di revansare ? Poi tu iesti fraier, ka sa nu zik prost dia dreptu ? Io va tot zic ka pina nu zici cineva aiciea ka merita civa fatuca asta, sa o tratati ca teapa di teapa. Ka nu a laudato nimenea inka, iara io piersonal am sunato si va spun ka nu ie treaba. Io nas da un leu !

Ia sa dat la fund. A zis ka gata, o scapat..da noi stim ka nui kear asa ! :)))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...