Sari la conținut

0724931269 28 de ani roscata

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Doamna este super ok. Am fost de 2 ori la ea și am fost satisfăcut de fiecare data!

Și nu ne dau și noua mai multe detalii?

Locație, servicii, halat...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Doamna este super ok. Am fost de 2 ori la ea și am fost satisfăcut de fiecare data!

Mai multe detalii frate

Singura in Locatie?

Face muie buna cu cim? Sau excelează la normal? Ii place pula sau e pe Fast la 50 tragerea?

• Like 1
Postat

Bai fratilor, eram azi prin Militari si zic hai sa dau o muie la doamna laudata mai sus de vreo doi colegi. Credeam ca cel putin colegul albastru e mai de incredere dar rau am facut ca m am luat dupa faptul ca doamna ar fi ok. Straduta langa piata Veteranilor, parter, nr ap din doua cifre. Fast fuck direct, prosop nu, dus nu...ca nu are apa calda. M a sters cu niste servetele pe capul pulii de era sa imi ia pielea. Oral mediocru, se simt dintii pe capul pulii de zici ca e fierastrau, sare direct la supt, apoi capra si gata. Mega fast fuck, doamna e mult mai mare in realitate decat in poze, totul mecanic, nimic sexy.

Nu se merita nici 50, nu recomand si nici nu mai revin.

Nu mai faceti recenzii bune sau pe genul doamna este ok. Nu e ok frate mathis deloc, spune tot adevarul!

Ajung sa cred ca si useri vechi fac recenzii lipsite de obiectivitate. Trist.

• Mersi 1
  • Haha 1
Postat

Le as numi "gusturi bolnave" dar plm e democratie nu? ðŸ˜

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Bai fratilor, eram azi prin Militari si zic hai sa dau o muie la doamna laudata mai sus de vreo doi colegi. Credeam ca cel putin colegul albastru e mai de incredere dar rau am facut ca m am luat dupa faptul ca doamna ar fi ok. Straduta langa piata Veteranilor, parter, nr ap din doua cifre. Fast fuck direct, prosop nu, dus nu...ca nu are apa calda. M a sters cu niste servetele pe capul pulii de era sa imi ia pielea. Oral mediocru, se simt dintii pe capul pulii de zici ca e fierastrau, sare direct la supt, apoi capra si gata. Mega fast fuck, doamna e mult mai mare in realitate decat in poze, totul mecanic, nimic sexy.

Nu mai faceti recenzii bune sau pe genul doamna este ok. Nu e ok frate mathis deloc, spune tot adevarul!

Stai un pic Bro. Eu am recenzat experienta mea cu ea, plm mi-a supto bine finalizare orala a supt outele sa pus capra am dat în ea cum am vrut. Nu ma grăbit deloc a fost receptiva la ceea ce am vrut, este curata. Plm pt 50 chiar a fost ok. Vezi ca sunt multe cu 150-200 finalizarea care sa blestemat lumea ca a fost la ele.
Postat

Cam pe fast fuck treaba . Tipa este grasuta bine o salvează sanii dacă sunteți puși pe tipe cu sâni mari. Partea ok la ea sta sa ii faci cam ce naiba iti trece prin cap. Partea nasoala e pe speed tipa încearcă sa te ia cat mai repede ca are multe apeluri

Postat

În spatele titularei topicului (care are alt număr de telefon), stă o matroana coxata și expirată, Bianca, plină de celulită, cu curul și sânii lăsați, care face un oral mediocru, mecanic și te zgârie cu dinții (sau proteza?). Totul e reglat pe fast-fuck, nimic sexi, vorbește în bășini și nu merită 50 lei, e de evitat total ca să nu plângeți după bani și timpul pierdut.

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-blonda-V3e9bZ#wjD4MW

https://www.anuntul.ro/anunt-relaxare-rkk8ak#wjD4MW

Crezi ca e aceiasi dna in anunturile de mai sus?

Postat

Imbracata e ok, dezbracata horor. Posibil sa fie tot ea dar poze de acum ani in urma

Postat

Sunt doua doamne diferite, în primul anunț este Bianca iar în al doilea anunț este Adela, ambele sunt mature, cu locații diferite dar colaborează între ele fiindcă au lucrat împreună în trecut.

Vizitator contulm
Reputație: 0
Postat

Pro : face deepthroat, suge coaiele, la fatza nu e chiar rea

Contra: Foarte tupeista si repezita, se sterge cu servetele umede dupa, ia clienti unul dupa altul

Postat

Titulara topicului nu mai există demult, actuala blondă e o matură coxată și expirată, cu curul și sânii lăsați, plină de celulită, tupeistă și repezită pusă pe fast-fuck care face un oral mediocru și te zgârie cu dinții (sau placa danturii), după ce te-a zgâriat la început cu șervețel de hârtie. Te grăbește că are client care așteaptă dar n-am văzut pe nimeni, fast-fuck clar. Vă previn că o să plângeți după bani și timpul pierdut. Cu stimă.

Postat

50/100

Locația piata vet, pe colt, parter. E pusa pe fastfuck și nu pot zice ca excelează cu nimic. Oral mediocru, normal la fel. Am fost de 2 ori în speranța că o să fie mai ok, dar nu. Aspect, detalii, nu mai scriu degeaba. De recomandat, nu.

Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-2kVE8l

Locatia: Pe langa teatru masca.

Undeva la 45 de ani femeia.

Mie mi-a facut mumu cum trebuie cu depthroat, lins de coaie. Nu m-a grabit. Baga dinti ce ii drept.🙂

Eu o sa ma mai duc la ea sa vad daca da chix,  dar eu sunt multumit momentan.

Halalt: 60 de lei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...