Sari la conținut

Alina 0728435137

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,5k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Am fost ieri la ea,si chiar daca nu mai face fk,compenseaza prin faptul ca e amabila si aceeasi fata draguta pe care o stiam.actiunea a inceput sub dus,intai a intrat ea,apoi si eu langa ea,ne-am alintat sub dus,apoi am mers in camera de nebunii,unde am luat-o in brate,ea ma privea in ochi,doamne ce privire are.apoi am inceput sa- i fac oral,din cand in cand o sarutam pe gat sau sani,o muscam usor de ureche,se vedea ca ii place, apoi acelasi lucru mi l-a facut si ea mie,am finalizat la oral...pt mine e ok raportul pret- calitate,100 ron,avand in vedere ca e ascultatoare,dornica sa invete,chiar curioasa. Locatia 9,fata 10 ( pe gustul meu- skinny)

Actiunea 9, pt ca nu a mai fost loc si de normal,dar a fost ok

• Like 5
  • Oras:Constanța
Postat

Am fost ieri la ea,si chiar daca nu mai face fk,compenseaza prin faptul ca e amabila si aceeasi fata draguta pe care o stiam.actiunea a inceput sub dus,intai a intrat ea,apoi si eu langa ea,ne-am alintat sub dus,apoi am mers in camera de nebunii,unde am luat-o in brate,ea ma privea in ochi,doamne ce privire are.apoi am inceput sa- i fac oral,din cand in cand o sarutam pe gat sau sani,o muscam usor de ureche,se vedea ca ii place, apoi acelasi lucru mi l-a facut si ea mie,am finalizat la oral...pt mine e ok raportul pret- calitate,100 ron,avand in vedere ca e ascultatoare,dornica sa invete,chiar curioasa. Locatia 9,fata 10 ( pe gustul meu- skinny)

Actiunea 9, pt ca nu a mai fost loc si de normal,dar a fost ok

:* :*

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Frumoaso în ce interval orar ai programul? Te mai găsesc pe zi ? As vrea sa te vizitez ca nu ne-am mai văzut de mult!

• Oras:Bucuresti
Postat

în ce interval orar ai programul?

10-20 de luni pana vineri :)

• Oras:constanta
Postat

Neața!Vineri pe la 12 i-am făcut o vizita domnișoarei!

Locație lângă casa modei pe Ștefan cel Mare,garsoniera curata (mai lucrează cu o tipa în locație care iese sa se plimbe când este client la munca.tipa cum o stiti (care o stiti)miniona skiny sâni frumoși,hăinuțe sexi ,tatuaje ,cercelul în buric Adică "corespunzătoare corect ".

Durata intrat în camera muzica TV,începe cu oral trec pe 69 și îmi pun în minte sa o fac sa isi dea și ia drumul.si limbi și săruturi (zicea cineva ca nu mai face fk,nu am întrebat dar cu mine a facut)după mai bine de 30 mine de limbile săruturi,degete,transpirație,vibrații am terminat ambii,cu un cim foarte "corect".

Mia zis ca de 2 ori sia dat drumul cu clienții!De revenit mai trec pe la ea.cadoul la sfârșit a fost de 100lei.

Note:

Aspect 9

Locație 10

Oral 9.

Un ps:tipa își merita banii,se face plăcută și face cu placere!

• Like 5
Postat

începe cu oral trec pe 69 și îmi pun în minte sa o fac sa isi dea și ia drumul.si limbi și săruturi (zicea cineva ca nu mai face fk,nu am întrebat dar cu mine a facut)după mai bine de 30 mine de limbile săruturi,degete,transpirație,vibrații am terminat ambii,cu un cim foarte "corect".

ambii?

sa intileg ca si alinuta o 'tierminat' tot cim

:)))

• Like 1
Postat

Am fost si eu la piptza din acest topic! O avantajeaza pozele foarte mult, dar in ciuda acestui fapt am numai pareri bune si plusuri pt gagica! Futaiul a fost cam pe fuga, as fi vrut sa stau o ora dar nam reusit ca avea treaba, tipa e micuta slabuta dar plina de viata, geme la atingeri si ce sa zic se umezeste calumea, a facut dus inainte de actiune, rar vezi asta! Am decartat 100 de lei si neam salutat de plecare! De revenit? Da! Tipa chiar nu te grabeste, desi a zis ca are treaba a durat mai bn de juma de ora toata treaba! Scz dar am scris pe fuga de pe telefon:))

• Like 7
Postat

Sun ca dementul in reprize pe durata de 4 ore.Nu raspunde nici dracu'.De ce nu raspunzi fata mea?Chiar asa de ocupata esti?

Postat

Oooooffff...I feel you !

Vrei si tu sa futi civa si ai ghinion ! Lungiesti reprizili ! :)))))

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Sun ca dementul in reprize pe durata de 4 ore.Nu raspunde nici dracu'.De ce nu raspunzi fata mea?Chiar asa de ocupata esti?

Nu am raspuns pentru ca am pierdut telefonul! Si banuiesc ca inca a mai ramas aprins pana la gasit cineva/ a ramas fara baterie! Probabil ai sunat in acea perioada !

Postat

Serios?suna a vrajeala dar o sa incerc din nou cand sunt liber de la serviciu.

Parerea ta! Daca nu ai observat am schimbat nr de tel tocmai din aceasta cauza!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...