Sari la conținut

Ramonik - 0757791668 [email protected]

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

salut

saptamana trecuta sambata am reusit si eu sa ajung la domnisoara. am discutat cu ea telefonic la acelasi numar de mai sus (mentionez ca intentia mea era sa ajung la altcineva doar ca persoana respectiva nu a raspuns la telefon)

Locatie: undveva in prundu pe langa parcul din fata liceului nr4 sau cum ii mai spune. Bloc nou, etaj superior...urcat cu liftul ...intrat, garsoniera curata, atmosfera frumosa....Domnisoara ma astepta intr-o fustita scurta neagra si o bluzita, per total sexy spun eu.fata este destul de comunicativa ideea e ca trebuie sa sti si cum sa te porti... am citit mai sus ca cineva era nemultumit ca a iesit de pe mess in momentul in care a intrebat-o de vorba. Acelasi lucru s-a intamplat si cand eram eu la domnisoara. fata are lista de mess plina de "futaciosi" care fiecare vrea sa afle cate ceva, Buzzuri la greu, normal ca a inchis messul ce era sa faca sa stea sa raspunda la mesaje cu clientul langa ea? (probabil acelasi lucru s-a intamplat si respectivului.) Cred ca este  acelasi lucru ca si cu telefonul. sa trecem la actiune...am cerut voie sa fumez o tigare, intre timp am discutat pe diverse teme printre care si despre acest forum. Mentionez ca am dorit un numar combinat fara sa imi fie ceruti banii inainte asa cum procedeaza alte domnisoare dar din politete am platit eu de la inceput. M-am asezat in pat si a inceput cu un oral foarte ok care a durat sa zic in jur de 25-30 de min , fata chiar si-a dat silinta sa ma faca sa ma simt bine, problema era la mine (am avut o zi proasta...). Intr-un final vazand ca "baietelul" era nesigur si nu stia exact ce vrea i-am propus sa o lasam pe alta data, lucru pe care la acceptat. Am mai fumat o tigare, am mai vb putin si apoi am plecat. La plecare domnisoara a dorit sa-mi returneze banii initial 100 ron apoi jumatate lucru pe care l-am refuzat. Am considerat ca nu era vina ei ba din contra s-a comportat super ok si nu avea rost  pentru ca ea isi pierduse timpul si zic eu si muncise. telefoane in timpul actiunii nu am auzi si nici macar nu le-am vazut (poate nu am fost eu foarte atent).

Am sa dau si note..:

Atitudine : 9

Oralul - 9 ( realizat cum trebuie cu atentie la zonele limitrofe)

mentionez ca notele sunt conform gustului meu si nu oblig pe nimeni sa le ia in considerare.

Numai bine

• Like 5
Postat

va salut confrati futaciosi

Am fost si eu astazi la ramonik si vreau sa va precizez de la inceput ca si de aceasta data m-am simtit foarte bine in compania ei. Dupa programarea facuta ieri pentru astazi la ora 5 si ceva. am numarat orele ramase pana la intalnirea cu ea, iar cand am plecat de acasa i-am trimis un mesaj. Dupa ce am primit confirmarea ca pot sa merg am sunat-o pentru a primi adresa exacta, ajuns la blocul ei am urcat la etaj, locatia este o garsoniera frumoasa si curata bine aurisita fara mirosuri urate. ramona m-a asteptat intr-un sutien si chiloti negri foarte provocatori. Dupa ce am dat banii am mai stat putin de vorba sa ne cunoastem mai bine, dupa care am purces la treba. 

Totul a inceput cu un oral bine facut cu multe deep-uri adanci de care imi era foarte dor,  :blowj0b. La normal ca si data anterioara a fost la inaltime, schimband mai multe poziti fara comentarii de partea ei, finalizarea facandu-se ]n balonas. dupa care dusul de riguare (transpirasem foarte tare de la caldura si pompat),]n baie totul curat si parfumat gel de dus pentru barbati, prosop curat si uscat. Per total a fost o experienta foarte foarte frumoasa.

La final notele>

Locatie 10 (fara mirosuri urate, cu o curatenie uluitoare)

Atitudine 10 (se adapteaza fiecarui client)

Oral: 10 (realiyat cu multe deep-uri dupa cum am preciyat mai sus)

Normal 9 spre 10 

In concluzie a fost o experienta foarte frumoasa pe care sper sa o repet cat mai curand

PS. O racomand cu caldura pentru toata lumea

• Like 5
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna seara dragi colegi,

Dupa indelungi tentative am reusit sa ajung si eu intr-o vizita la vedeta acestui topic.

Tin sa o felicit de la inceput pentru felul in care isi trateaza clientii. Un mare plus din partea mea pentru seriozitate, punctualitate si discretie.

Dar, sa trecem la detalii; sunat, trimis sms, scurt chat, agreat ora pentru intalnire la nr din titlu.

Locatia: Prundu, undeva langa izvorul de la parc, un bloc mai pitit, excelenta locatia. In apartament curatenie, ordine, calculator cu muzica de chillau.. Pat mare, rezistent la tavaleala, asternut curat.

Fata a fost timida la inceput, dar ascultatoare si receptiva. Am plecat croit pe un oral de nota 10 cum scriu unii, apoi ma gandeam la un masaj si apoi la inca o finalizare.

Am inceput cu oralul, bine executat, atentie la toate detaliile,fata chiar m-a facut sa ma simt bine.

La un moment dat, cand simteam c anu mai pot am rugat-o sa-l ia mai usor, si s-a conformat imediat. Pasare curata, epilata, fara mirosuri NOK.

Cand am vazut oralul cu deep, repet, foarte bine facut, am zis ca nu mai are rost sa aleg altceva si m-am lasat pe mainile si gura ei pana am terminat in gurita. Dupa CIM, fata merge, scuipa la baie, se spala, imi aduce un servetel umed si ma intreaba cum s acontinuam.

Am zis sa facem un masaj iar aici s-a stricat din pacate intalnirea. Nu avea prosop curat!!! Mama lui de prosop :((((

Dar apreciez sinceritatea si igiena (un alt mare plus mai ales pentru mine care sunt casatorit).

Am decartat 100 ron si am plecat cu regretul ca nu mi-am dus planul la bun sfarsit.

Recomand cu cea mai mare placere.

Eu de abia astept sa revin!!

Note...ce sa zic...fata este mult peste medie. Eu i-as da un 9 la aspect, si aproape 10 la prestatie. Pe mine m-a multumit si m-a castigat de client.

• Like 5
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

...te sun mereu, cam de o saptamana si nu raspunzi...nu mai esti de actualitate???...sau nu mai esti prin Pitesti?...mersi

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Buna ,

As dori si eu o programare pt joi 25.05. or 16.30.Se poate?

Cred ca se poate, dar ai cam mult de asteptat!  :laugh2

• Like 1
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Precizeaza te rog si anul!

Buna ,

As dori si eu o programare pt joi 25.05. or 16.30.Se poate?

• Like 3
  • Oras:Hamangia
Postat

Salutare!

sunt inregsitrat de cateva zile si dupa o analiza amanuntita a forumului am decis sa incerc serviciile oferite de Ramonik , fiind indemnat si de  recenziile precedente.

1.Locatia : Deja bine cunoscuta Garsoniera din Prundu , curata , aerisita , foarte ok

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) : telefon : 0748089389 , messenger : [email protected] / [email protected]

3.Detalii : ora intalnirii am stabilit-o pe messenger si ulterior am vorbit la telefon in momentul in care am ajuns in zona pentru a ma ghida catre locul cu pricina. Eu am ales 1 nr. oral [neprotejat + CIM(finalizare orala)] + 1 nr. normal [protejat] ,timp 1h = 150 Ron.

Am inceput cu un Oral executat fara cusur , continuat cu un normal placut schimband cateva pozitii dar "Jimi" nu raspundea promt asa ca am mai incercat inca odata un oral care s-a dovedit a fi chiar mai bun decat primul adica la superlativ.

Aspect fizic : 9 [ recent a adaugat poze noi deci alte comentarii sunt inutile din punctul meu de vedere]

Igiena : 10

Atmosfera placuta , stie sa te faca sa te simti bine

4.Programul de lucru : 13/23

5.Note : Oral = 10 [no comment]  

normal = 9

Concluzie: Nota = 9 , ma bucur ca am facut aceasta alegere , voi reveni indiscutabil.

P.S. : Parerea este strict personala , gusturile nu se discuta.

• Like 6

Postat

Salutare!

sunt inregsitrat de cateva zile si dupa o analiza amanuntita a forumului am decis sa incerc serviciile oferite de Ramonik , fiind indemnat si de  recenziile precedente.

1.Locatia : Deja bine cunoscuta Garsoniera din Prundu , curata , aerisita , foarte ok

2.Modalitatea de contact (telefon, mess) : telefon : 0748089389 , messenger : [email protected] / [email protected]

3.Detalii : ora intalnirii am stabilit-o pe messenger si ulterior am vorbit la telefon in momentul in care am ajuns in zona pentru a ma ghida catre locul cu pricina. Eu am ales 1 nr. oral [neprotejat + CIM(finalizare orala)] + 1 nr. normal [protejat] ,timp 1h = 150 Ron.

Am inceput cu un Oral executat fara cusur , continuat cu un normal placut schimband cateva pozitii dar "Jimi" nu raspundea promt asa ca am mai incercat inca odata un oral care s-a dovedit a fi chiar mai bun decat primul adica la superlativ.

Aspect fizic : 9 [ recent a adaugat poze noi deci alte comentarii sunt inutile din punctul meu de vedere]

Igiena : 10

Atmosfera placuta , stie sa te faca sa te simti confortabil

4.Programul de lucru : 13/23

5.Note : Oral = 10 [no comment]  

normal = 9

Concluzie: Nota = 9 , ma bucur ca am facut aceasta alegere , voi reveni indiscutabil.

P.S. : Parerea este strict personala , gusturile nu se discuta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...