Sari la conținut

gyamesl

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gyamesl

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

1.296 citiri profil

gyamesl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. ai un nr al stapanei din pitesti

  2. dami si mie idul damei de la mioveni

  3. salut saptamana trecuta sambata am reusit si eu sa ajung la domnisoara. am discutat cu ea telefonic la acelasi numar de mai sus (mentionez ca intentia mea era sa ajung la altcineva doar ca persoana respectiva nu a raspuns la telefon) Locatie: undveva in prundu pe langa parcul din fata liceului nr4 sau cum ii mai spune. Bloc nou, etaj superior...urcat cu liftul ...intrat, garsoniera curata, atmosfera frumosa....Domnisoara ma astepta intr-o fustita scurta neagra si o bluzita, per total sexy spun eu.fata este destul de comunicativa ideea e ca trebuie sa sti si cum sa te porti... am citit mai sus ca cineva era nemultumit ca a iesit de pe mess in momentul in care a intrebat-o de vorba. Acelasi lucru s-a intamplat si cand eram eu la domnisoara. fata are lista de mess plina de "futaciosi" care fiecare vrea sa afle cate ceva, Buzzuri la greu, normal ca a inchis messul ce era sa faca sa stea sa raspunda la mesaje cu clientul langa ea? (probabil acelasi lucru s-a intamplat si respectivului.) Cred ca este acelasi lucru ca si cu telefonul. sa trecem la actiune...am cerut voie sa fumez o tigare, intre timp am discutat pe diverse teme printre care si despre acest forum. Mentionez ca am dorit un numar combinat fara sa imi fie ceruti banii inainte asa cum procedeaza alte domnisoare dar din politete am platit eu de la inceput. M-am asezat in pat si a inceput cu un oral foarte ok care a durat sa zic in jur de 25-30 de min , fata chiar si-a dat silinta sa ma faca sa ma simt bine, problema era la mine (am avut o zi proasta...). Intr-un final vazand ca "baietelul" era nesigur si nu stia exact ce vrea i-am propus sa o lasam pe alta data, lucru pe care la acceptat. Am mai fumat o tigare, am mai vb putin si apoi am plecat. La plecare domnisoara a dorit sa-mi returneze banii initial 100 ron apoi jumatate lucru pe care l-am refuzat. Am considerat ca nu era vina ei ba din contra s-a comportat super ok si nu avea rost pentru ca ea isi pierduse timpul si zic eu si muncise. telefoane in timpul actiunii nu am auzi si nici macar nu le-am vazut (poate nu am fost eu foarte atent). Am sa dau si note..: Locatie : 9 spre 10 (foarte curat ) Atitudine : 9 Oralul - 9 ( realizat cum trebuie cu atentie la zonele limitrofe) mentionez ca notele sunt conform gustului meu si nu oblig pe nimeni sa le ia in considerare. Numai bine
  4. salut revin cu recenzia sper sa iasa... tin sa precizez ca actiunea (si prima oara si a doua oara) a avut loc in bucuresti la un hotel recomandat de ea, ne-am intalnit in fata si am urcat impreuna. ca si aspect fizic domnizoara arata destul de ok pot sa ii dau undeva la 7-8 ca si nota (aici pot fi subiectiv, fiecare cu gustul lui) nu face sex de niciun fel cel putin asa mi-a spus mie, doar chestii legate de dominare soft sau chiar si hard pentru cei care doresc, eu am vrut ceva soft care din punctul meu de vedere a iesit ok, neavand cu ce sa compar, fiind atunci prima experienta de genul acesta ii pot da undeva in jurul notei 8. se vede ca nu este experimentata dar isi da silinta sa intre in rolul de dominatoare ca sa iasa bine. Nu se grabeste absolut deloc de loc am stat undeva intre 2 si 3 ore cu tot cu vorbaraie, de fiecare data am incetat eu ostilitatile deoarece eram putin grabit si trebuia sa ajung acasa. Si prima si a doaua oara am achitat cate 300 ron cu tot cu hotel. O recomand celor care doresc o astefel de experienta (soft) hard nu stiu Ca si minus pot adauga ca nu prea are jucarii, poate intre timp si-a mai procurat cate ceva. Din spusele ei are destui clienti din provincie la fel si din bucuresti lucru care ma mira pt ca aici nu apar recenzii legate de domnisoara Numai bine.
  5. salut. cu doamna respectiva am discutat si eu in urma cu ceva timp. am dat de dansa pe simpatie. am cerut un id de mess pe care la dat fara sa comenteze...am discutat mai multe pe mess cu dansa, apoi am discutat telefonic ramanand sa ne auzim luni la un telefon pt a ne vedeam (toate astea se intamplau vinerea).pe atunci se intalnea doar cu cei care aveau masina partida avand loc in masina clientului (facea doar oral), toate bune si frumoase...pana luni la ora 9 cand ma trezesc cu telefon "ca ce fac la ce ora ne vedem" am ramas blocat cand am auzit nici nu imi dadeam seama cine e si ce vrea, intr-un final m-am dezmeticit, am reusit sa imi dau seama despre ce vb si i-am spus sa astepte sa o sun eu. Nu imi trecea prin cap decat ce s-ar fi intamplat daca suna cu 5 minute mai devreme cand eram acasa cu paznicul langa mine.Binenteles ca nu am mai sunat, la ceva timp am discutat cu ea din nou pe mess de pe o alta adresa unde imi cerea la fel sa ii incarc cartela. Deci nu s-a concretizat nimic. din punctul meu de vedere nu merita efortul.
  6. pizdovescu id ul meu

  7. salut. pozele sunt reale. la fel si descrierea, fata este super ok din toate punctele de vedere. confirm ca actiunea se desfasoara intotdeauna la un hotel ales de ea in bucuresti.camera este platita de client, restul serviciilor se stabilesc in prealabil la telefon sau pe mess. fata cere poze sau web pentru confirmare la fel la cerere ofera web sau poze. atitudine foarte ok destul de vorbareata, pare sa ii placa ce face si chiar isi face treaba chiar daca este incepatoare, intre timp probabil ca s-a mai experimentat eu am fost de 2 ori acum cateva luni..sa zic ca au trecut aprox 3-4 luni. Vad ca s-au scris de toate despre aceasta fata, probabil cineva si-a mai facut un cont cu pozele ei si din aceasta cauza au intervenit aceste confuzii. de fiecare data am decaratat 300 ron cu hotel cu tot.
  8. salut. dupa descriere pare oana, care are si ea un topic deschis pe aici, activa in aceeasi zona, acum din cate am vazut este de gasit pe centura in zona seend 92
  9. pizdovescu salut. da-mi un pm cu o modalitate de contact
  10. salut. saptamana trecuta am vizitat si eu aceasta domnisoara. locatie: pe calea bucuresti in spate la Ramada al doilea bloc, la un etaj superior, se poate urca cu liftul (nu recomand celor cu frica s-a deschis usa de 2 ori in mers:), locatia curata, nu am vazut baia deoarece eram dusat. am vrut o combinata (oral + normal), pentru asta am decartat 50 ron domnisoara: foarte zambareata, imbracata in niste colanti negri incaltata cu niste papuci cu platforma, si un par foarte ciudat in cap (banuiesc si eu ca poarta peruca). Ca si aspect are undeva putin peste 30 de ani dragutica la fata si la corp (consider eu ca punctul forte este fundul destul de bine conturat) per total ii pot da un 8 atitudine: 50 de lei dai 50 de lei face....intrat-dezbracat-aruncat repede un cearsaf pe pat- intins in pat- trecut repede la oral, care dupa parerea mea este de cea mai slaba calitate NOTA 2. De normal nu am mai fost cazul pentru ca fata a reusit sa il culce la oral contrar intentiilor pentru care m-am dus la ea.
×
×
  • Creează nouă...