Sari la conținut

Ramonik - 0757791668 [email protected]

Postări Recomandate

• Oras:none
  • Oras:none

Am ajuns si eu la Ramonik de 2 ori (o data la masaj si o data la sex).

De fiecare data am ajuns dupa 1-2 ore dupa ce am sunat, deci este serioasa si incearca sa isi tina programarile.

Locatia este una usor de gasit, intr un bloc nou, camera mare, dush cu tot ce trebuie.

Prima oara cand am fost era la rosu asa ca am fost numai pentru masaj, masaj care este foarte bun, efectele acestuia s-au resimtit cateva zile ceea ce e mai mult decat multumitor pentru un acest gen de masaj. Dupa masaj a urmat un oral foarte bine executat, fara graba incheiat cu CIM dupa care te si curata cu un servetel umed (aici un plus de la mine).

A 2-a oara am fost pentru sex (oral si normal) oralul la fel a fost ok urmat de un normal bun (in conditiile in care eram cam obosit si prost am fost ca nu am luat si ceva masaj) incheiate tot cu CIM.

De fiecare data am platit cate 100ron deci ok din punctul meu de vedere si clar DE REVENIT mai ales in Pitesti!

Locatie    - 10 (usor de gasit, bloc nou, curatenie, dush)

Atitudine - 10 (foarte buna, practic poti discuta orice intr un mod placut)

Oral:       -  9 (deep bun dar mai multa limba nu ar strica)

Normal    - 9

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost si eu de curand pe la pisi :) . Am stabilit detaliile prin SMS si am sunat doar cand am ajuns in zona parcului. Am urcat, mi-a prezentat tarifele, am ales 2 fin + masaj, aprox 1h30 = 200ron. Am intrat la dus, mi-a dat prosop curat, baie ok. Revin in camera si incepem actiunea cu un oral protejat la cerere. Dupa oral se suie pe mine si incepe sa sa miste genial. Nu mi-a luat mult sa termin :). Dupa asta a urmat un masaj bine facut. Dupa care inca o finalizare normala. Schimba pozitiile fara probleme. Face totul ca sa te simti bine. Aici are un +. Totul a durat ~1h25.

Note:

Atitudine: 9, nu prea am vorbit. ea mai intreba una alta, da' nu venisem sa vorbim :)

Oral: 10, pentru deep

Normal: 10, pentru ca are o pasarica stramta si stie sa se miste.

Pret: 200 RON 1h30

Concluzie: Cu siguranta voi reveni.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

Acum 3 sapt plictisit caut si aveam in atentie pe respective

Sunat programat se ajunge relative usor la ea

Primele poze sunt vechi ultimele facute recent in locatie

Tarif 70 numaru 150 ora

Am ales o ora facut dus dupa diret pe treaba oral neprotejat bun de 10 cu deeeeeeeeeeeeeeeep in rest nu prea ai ce sta in orice pozitie

Aspect fata 6-7 pt gusturile mele

Locatie -8

Oral -10

Normal- 4

Anal nu face

Fk nu face

150 ron pt mine un nr cu finalizare orala eu nu mai revin doar cand sunt in pana maxima

• Like 6
Link spre comentariu

Acum cateva saptamani am decis sa o vad pe Ramona pentru a doua oara. Foarte multe lucruri n-au fost diferite in comparatie cu intalnirea de anul trecut, cu exceptia locatiei. Oralul mi s-a parut bun si de data asta, ba chiar m-a surprins ca a acordat atentie si zonelor adiacente in ciuda faptului ca i-am zis ca nu e nevoie. Dupa oral s-a urcat deasupra mea, lucru ce a dus foarte rapid la consumarea primului numar. :blushing2  Al doilea numar a debutat tot cu oral, iar apoi am schimbat la pozitii timp de aproape o ora, fara sa pot finaliza..

Eu ii acord nota 9 la corp (nota subiectiva, pentru ca mie mi-ar fi placut sa fie putin mai voluptoasa :boob ), 9 la atitudine (nu comenteaza la schimbarea pozitiilor, e deschisa la discutii, dar nu e lipicioasa cum am intalnit la altcineva). Tinand cont si ca preturile ei au ramas aceleasi, pentru mine ramane de revizitat.

• Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: hard_well
  • Oras:Pitesti

De o săptămână nu răspunde la telefon; a reușit cineva sa dea de ea? Telefonul suna, dar nu răspunde sau respinge apelul. De menționat ca nu sun cu nr. ascuns și nu am vorbit cu ea niciodată.

Link spre comentariu
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx

Vizitata si de mine domnisoara.

Am facut programare telefonica cu o zi inainte. Ghidat prin telefon am ajus la locatia respective.

• Facut dus eu si optat pt 1 ora -150 ron
  • Prima fin. a fost orala (nu am rezistat sa nu fiu mangaiat pe “frunte” de omusorul domnisoarei  J) – deci oral neprotejat – bun J
  • Am stat putin de vorba apoi a inceput tot cu oral (cu atentie la zonele invecinate) si apoi normal protejat. Chiar daca finalizarea a fost mult mai rapida decat ma asteptam mie mi-a placut.
  • Sters cu servetele si plecat.

Notele:

Aspect fata: ok (depinde de gusturi – vezi foto)

Igiena : 10

Oral: 10

Normal: - nu pot nota (putin timp alocat)

Recomandari: preludiu, in timpul discutiei preferam sa stam imbratisati (poate asa se intampla la prima vizita)

De revenit.

• Like 5
Link spre comentariu

Într-un final am reușit sa iau legătura cu domnișoara, însa nu la telefon, ci pe messenger, din întâmplare.

Am stabilit o întâlnire și la ora aleasa am ajuns la ea; putin cam obosit fiind de data asta, dar trebuia o descărcare.

Aspect:

Domnișoara este de înălțime medie, statura normala, tunsa scurt cu breton; per total OK.

Atitudine:

Directa și hotărâta as putea zice, deși în seara aceea cred ca și ea era putin obosita. Am discutat putin și am hotărât sa aleg o finalizare, oral + normal.

Acțiune:

Domnișoara m-a invitat sa ma întind în pat, și a început ușor sa îmi maseze "ouăle" cu buzele, pana când a rezultat o erecție completa; a continuat cu mișcări ale limbii pe "cel voinic" pana când, într-un final, l-a luat cu totul în gura; și când spun "cu totul", ma refer chiar de tot, pana la capăt. Domnișoara se descurca foarte bine la oral și încearcă de multe ori deep-uri, care majoritatea ii și reușesc; mai departe, a trecut în lateralul meu și a continuat sa sugă cu toată încrederea și pe toată lungimea; eu am întins mana către "păsărica" ei și am început sa o pregătesc pentru ce urma; am rugat-o sa pună protecția și am continuat cu ea deasupra, cu niște mișcări foarte bune; "păsărica" este destul de strâmta asa ca nu a mai durat mult pana când am terminat, cu ea mișcându-se din ce în ce mai tare.

GFE:

Domnișoara este comunicativa și deschisa, dar nu am stat prea mult de vorba, din cauza oboselii și sincer ma cam și grăbeam. 

Concluzie:

Fata are potențial, dar din păcate, de data asta nu am avut nici prea mult timp și nici energie ca sa îl explorez la maxim; oricum, de remarcat oralul foarte bun. Cu siguranță o sa mai revin pentru mai multa acțiune.

Atitudine: 8 (putin cam "rece" pentru mine)

GFE: 8 (rămâne de văzut la o viitoare întâlnire)

Oral: 10 (neprotejat, foarte bine executat, deep, accepta și CIM)

Normal: 9 (posibil sa se îmbunătățească la o viitoare întâlnire)

Aspect: 8

Locație: 10 (garsoniera în bloc nou, toate datoriile)

Cadoul: 100 lei (oral+normal)

• Like 8
Link spre comentariu

Esti sigur de ceea ce am bold-uit eu?

Tocmai am vizitat-o a 2-a oara, și nu este chiar tunsa scurt, dar nici tocmai lung, așadar, adevarul este undeva la jumătate. La prima întâlnire am avut ochii mai obosiți :)

De data aceasta nu am mai fost obosit, dar din păcate nu am avut prea mult timp, asa ca am optat pentru un oral. Stabilisem întâlnirea de pe la prânz si nu am vrut sa o ratez, ca sa nu par neserios.

Oricum, mi-a povestit de remarca făcuta de tine, dar nu mi s-a părut asa deranjata, în comparație cu tine  :138x

Acțiune:

In mare parte, cam aceeași desfășurare a acțiunii ca și prima data. Un oral bine făcut, cu multe deep-uri. Am lăsat-o sa își facă numărul si nu am deranjat-o decât cu rugămintea sa facă niște mișcări mai lente, mai soft și s-a conformat fără probleme; asta e o chestie de gust personal, mie asa îmi place. Pe final, a avut o serie ritmica de oral, care mi-a plăcut, și am finalizat în gura ei.

Raman dator cu o partida de normal completa. Poate data viitoare...

GFE: 8 

Oral: 10 

Aspect: 8

Locație: 10 

Cadoul: 70 lei (oral neprotejat)

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Salutare fratilor ciocanitori!

Aceasta este prima Recenzie a mea si va rog sa treceti cu vederea eventualele greșeli.

Ieri am fost si eu la aceasta diva, curios fiind de mult laudatul oral.Am contactat-o pe mess, stabilind o întâlnire cu ea.Raspuns promt si ajuns la locatie, un bloc situat in Prundu.In momentul in care am ajuns la Usa, mi-a dechis o tipa pe la 1.60-65, cu parul lung îmbrăcată in vestimentația din pozele de pe forum.Dupa câteva vorbe din politețe(am facut cunoștință ...) m-am dezbrăcat si am trecut la treaba.Fata a început cu un oral de vis(in prealabil m-a intrebat daca vreau cu sau fara prezervativ).Femeia se vede ca se pricepe la oral.Executa Deep cu cea mai mare plăcere si se implica.Dupa oralul executat cu atâta pasiune, deja începusem sa am așteptari mari de la ea, asa ca am urcat-o pe mine.Si a început fata sa dea din motoare....implicare totala!!!Iata ca nu m-am inselat.Precizez faptul ca fata s-a umezit natural si se vede ca sintea placere in ceea ce făcea.Cand am vazut ca da semne de oboseala, am luat-o putin in poziția doggy style sa finalizez.Cateva palme pe cur au fost exact ceea ce trebuia pt a completa acest moment plin de erotism.am finalizat in balonas, mergând apoi cu ea in baie, unde mi-a dat jos prezervativul(Folosește Durex!) si m-a curatat cu un șervețel.Ca si scor, a costat 100 de lei oral neprotejat si normal protejat.Este o tipa care se implica si cu siguranța o sa revin.Si acum notele:

GFE 8

Oral 10

Normal 8,5

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Salutare amici, am fost de curand la domnisoara din titlu si incerc sa exprim experienta cat se poate de obiectiv si transparent. Am contactat-o pe mess, dupa mai multe discutii, mi-am facut timp si ...trecut in vizita. Locatia, usor de gasit, ultimul bloc in Prundu, pe dreapta, fond nou.

M-a intampinat domnisoara, imbracata sumar, primitoare in zambet. Este dragutica, scunduta si pot spune ca are bun simt. Am preferat un oral protejat care l-a executat exceptional si un numar normal. Nu comenteaza la pozitii, stie sa faca sa te simti bine. Am mai incercat sa ma programez dar este destul de prinsa, dar am sa o mai vizitez, merita. O salut daca citeste recenzia si astept sa o mai prind libera.

Aspect fizic: 9

Oral:9.5

Normal : 9

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...