Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 19, 2016 Postat Februarie 19, 2016 ceaveti ma? ps- amandino, chiar daca ar fi cum spui tu, care ar fi problema? lasa fata ( lasa-ti femeile) sa faca ce vrea ( ce vor).ps2- mie imi place de aida, e de-a noastra cred, posibil ca acum, daca a plecat ariel, sa-i ia locul...oare sa am gura...spurcata ? ( aurita?)
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 A confundat-o cu Șarlota, zic. Sa stii ca da! Ce mi-e sarlota, ce mi-e sarlatanu? Tot un pericol penrtru portofel inseamna
aidaexadda Reputație: 1066 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Mihai Bravu (Prosper) Oras:Mihai Bravu (Prosper) Autor Postat Februarie 19, 2016 ceaveti ma? ps- amandino, chiar daca ar fi cum spui tu, care ar fi problema? lasa fata ( lasa-ti femeile) sa faca ce vrea ( ce vor).ps2- mie imi place de aida, e de-a noastra cred, posibil ca acum, daca a plecat ariel, sa-i ia locul...oare sa am gura...spurcata ? ( aurita?) Te sarut !! Iti multumesc....cred....dar cine e Ariel |
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 19, 2016 Ariel nu stiu nici eu cine e...
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 20, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 20, 2016 Ariel nu stiu nici eu cine e...e o de aia de mai agati tu pe badoo si te dai mare scula pe aici ))) 2 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2016 Postat Februarie 20, 2016 e o de aia de mai agati tu pe badoo si te dai mare scula pe aici ))) Se mai agata si pe skype din'astea Daca nu esti atent, o iei de amanta cativa ani, fara sa-ti dai seama
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2016 Pai eu asta si caut, amanta pe termen lung, nu se stie?
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Februarie 20, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Postat Februarie 20, 2016 *proastă pe termen nelimitat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum