Sari la conținut

0757485679 Blonda sexy

andrei 86

Postări Recomandate

• Oras:Ia Si Fugi
Postat

Ai cont de ieri si ne ceri noua sa te ajutam cu informatii ? Dar tu ce informatii ne-ai adus noua ? Veniti de parca sunteti la cersit si eu nu suport cersetorii apti de munca.

PS. M spatiu A poate ajuta ? Asta e unul din motivele pentru care nu meriti nici o informatie. Daca tu ai impresia ca "m-a poate ajuta" e scris corect, eu iti propun sa te duci sa incerci sa iei bac-ul in a n`spea incercare, faci cel putin trei recenzii si apoi sa vii cu pretentia de a primi informatii de la noi.

Iti doresc o seara frumoasa.

• Like 6
  • Minus 4
Postat

Ai cont de ieri si ne ceri noua sa te ajutam cu informatii ? Dar tu ce informatii ne-ai adus noua ? Veniti de parca sunteti la cersit si eu nu suport cersetorii apti de munca.

PS. M spatiu A poate ajuta ? Asta e unul din motivele pentru care nu meriti nici o informatie. Daca tu ai impresia ca "m-a poate ajuta" e scris corect, eu iti propun sa te duci sa incerci sa iei bac-ul in a n`spea incercare, faci cel putin trei recenzii si apoi sa vii cu pretentia de a primi informatii de la noi.

Iti doresc o seara frumoasa.

"baiet tu" nu ti-am cerut tie in special informatii, daca am cont de ieri asta inseamna ca nu am dreptul sa cer informatii, de unde regula asta? Iar in legatura cu limba romana mai bine te-ai uita in curtea ta, daca tot ai luat bac-ul, las-o mai usor cu spatiul intre cuvant si semnul intrebarii.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

"baiet tu" nu ti-am cerut tie in special informatii, daca am cont de ieri asta inseamna ca nu am dreptul sa cer informatii, de unde regula asta? Iar in legatura cu limba romana mai bine te-ai uita in curtea ta, daca tot ai luat bac-ul, las-o mai usor cu spatiul intre cuvant si semnul intrebarii.

ten pulile noastre de linguist

• Like 1
  • Oras:Iasi
Postat

sa va dau la muie mai sclavilor care nu aveti alta treaba decat sa sugeti pula pe aici cu tot felul de comentarii ca ai cont de ieri si tot asa,si ce daca ai cont de ieri sau de 5 ani de asta e acest site sa afli cate ceva despre fete care presteaza

• Minus 3
Postat

Mars in pula mea de repetent....tu ce informatii ai adus mai sclavule de o arzi asa in besini ? Mars la prasit ca-ti creste buruiana in gradina si n-o sa ai ce sa mai caci la iarna, obositu drecu`.

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Sa vezi tu ce o sa-ti crească tie buruiana in cur dupa ce o sa te insamantam cu sloboz, ti-o iei tu la posta pana la urma coldfusion ai sa te caci imprastiat în cada besinosule

• Minus 3
Postat

Sa vezi tu ce o sa-ti crească tie buruiana in cur dupa ce o sa te insamantam cu sloboz, ti-o iei tu la posta pana la urma coldfusion ai sa te caci imprastiat în cada besinosule

Mars la cacat cu tot cu cele trei conturi ale tale.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Copil retardat ..

Postat

Dedicație pentru dihorul coldfusion

Nespălatule se cam plânge lumea aici de tine că candesti, nu mai fă valuri că impuțesti atmosfera

• Minus 2
Postat

Mars in pula mea de repetent....tu ce informatii ai adus mai sclavule de o arzi asa in besini ? Mars la prasit ca-ti creste buruiana in gradina si n-o sa ai ce sa mai caci la iarna, obositu drecu`.

:clap2 tine-o tot asa, esti un mare prost!

• Minus 2
Postat

:clap2 tine-o tot asa, esti un mare prost!

Termin-o mai pula-n cur,ca nu ne impresionezi cu nimic.(bagamias pula in tine)

• Like 1
Postat

Dedicație pentru dihorul coldfusion

Nespălatule se cam plânge lumea aici de tine că candesti, nu mai fă valuri că impuțesti atmosfera

Ni la el ci prost ii.

Postat

Stai cuminte nu-i mai baga în seama ca îs numai cu pula-n cur unul la altul nu vezi

Pute ăla ca ghena și ăsta îl linge în cur, îți dai seama cum candeste si asta? :))))) Ciaurelu asta e homalau soto, nu vezi are batic de gospodină

• Minus 2
Postat

coldfusion sigur nu esti un poponar besit ? daca poti ia si da o informatie buna si nu mai suge pula ca pt asta sunt curvele si situl asta 

• Minus 2
Postat

Lasa grija altora, spune mai bine TU ce informatie utila ai impartasit altora de cand faci umbra pe forum?

Aaaaaaa, nimic?

Atunci ce te fute grija de ce scriu unii sau altii:?

• Like 3
Postat

coldfusion sigur nu esti un poponar besit ? daca poti ia si da o informatie buna si nu mai suge pula ca pt asta sunt curvele si situl asta

IQ-ul tau subunitar ma face sa cred ca ai fost abuzat de pula de cand erai mic.

• Like 3
  • Minus 4

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Stai cuminte nu-i mai baga în seama ca îs numai cu pula-n cur unul la altul nu vezi

Pute ăla ca ghena și ăsta îl linge în cur, îți dai seama cum candeste si asta? :))))) Ciaurelu asta e homalau soto, nu vezi are batic de gospodină

Intra-v-as cu pula peste voi in casa de amarati, ia mai da-va-n pulile noastre de mancatori de cacat. Vreti informatii ? Cititi ba, citi-v-as prohodu' la inmormantare si elogiu de pe piatra funerara. Stiu ca e un efort prea mare pentru niste maimute ca voi.... va cam sperie cititul, si va ia cu somn cand lecturati mai mult de doua randuri, putorilor tupeiste... 

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...