Sari la conținut

ID Ymess: ankaancuta22 ; 0784580877

Postări Recomandate

• Oras:The Truman Show
  • Oras:The Truman Show
Postat

Ieri am trecut pe la fete, zona Piata Unirii, pe langa hotel Astoria, apartament de nivel mediu (a 5-a si a 6-a sunt poze recente din locatie), colega Mihaela e moartea pasiunii  :s , rromica tunsa scurt baieteste, voce grosuta, uscatica, inaltime medie, exclus orice urma de feminitate, poti crede ca e baietel de la departare  :wacko:, arata cam de un 3-4 asa, doar una cred ca am vazut mai nasoala pana acum, intr-un cuib de naspete din Tudor, ii mijesc un pic tatisoarele prin puloverul lălâu (acum o vad si dezbracata mai sus, chiar pare un pic masculinizata  :blink:, talia cat soldurile, spate lucrat, antebrat, abdomen cu .. 2 pack), nu m-am bagat la ea.. in virtutea ierarhiilor de altadata am servit in premiera un numar cu Anca  :-/ .

• Like 14
Postat

RELAXED nu mai fi asa rautacios ca in final nu te obliga nimeni sa faci Ceva daca nu tía placut de persona si un lucru eu nu ma schimb ptr nimeni important e sa ma simt bn in pieles mea si nu pot fi pe gustul la toti ami pare rau ai stiut cum sint dar nu mai probat pur si simplu ai venit de curiozitate dar asta nu inseamna k prin recenzia facuta ami afecteaza activitatile cu ceilalti. ;)

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Doamne dar urata e colega lui Anca. E barbat sau femeie? Iti moare pula instantaneu cand o vezi :)))

• Like 1
Postat

Anca intradevar este plinuta dar foarte frumoasa .Oralul il face profesionist ,tehnici ce te ametesc,la normal orice pozitie accepta .Te pup Anca si promit sa iti aduc ce ti-am promis .Te pup

• Minus 1
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

Da noua nu ne promiti ca faci o recenzie conform regulamentului ? Sau vrei sa le lasi impresia ca furi curent ?

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Daca citeai ultimele postari, ti-ai fi dat seama ca ultima zi de "lucru" a Ancai a fost pe 6 ianuarie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...