Sari la conținut

Problema gravă Outcall

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Topicul deschis e despre una barely legal, nu se stie daca este sigur majora, apoi a povestit de aia de 15 ani care statea cu parintii...

E unul care "face bine" fetelor de 15 ani bagand putza in ele. :)

Infomatii nu o sa dea ca le suna de pe numarul personal si le plimba cu masina de serviciu!  :laugh2  :slap2

O oala de sarmale lui Pisi si se schimba. :)

A bagat putza in aia de 15 ca a crezut ca are 19 :)
Postat

Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! :shocked

Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...

Ce avem noi aici?

Se poate cu cerere scrisa la pisicuts, cu expunere de motive :)

Regulamentul e pentru useri, nu pentru Big Bo$$$$

Postat

Ai sa imi bag belengheru'! Am citit pana la pagina 4 si mi-am pierdut rabdarea!

Sa imi spuna si mie cineva daca a marturisit Antonel ce baietel de 14 ani a futut! Va rog!

A facut asta telenovela aici!

Ba ca a futut o drogata - batuta - lesinata - invinetita , ba ca a futut o fetite a 15 ani careia i-a cazut bolentinu'(intamplarea dracu'), ba ca a futu-o pe sora lu' stanga...

Alt topic de cacat!

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai sa imi bag belengheru'! Am citit pana la pagina 4 si mi-am pierdut rabdarea!

Sa imi spuna si mie cineva daca a marturisit Antonel ce baietel de 14 ani a futut! Va rog!

A facut asta telenovela aici!

Ba ca a futut o drogata - batuta - lesinata - invinetita , ba ca a futut o fetite a 15 ani careia i-a cazut bolentinu'(intamplarea dracu'), ba ca a futu-o pe sora lu' stanga...

Alt topic de cacat!

Cand o sa dechida anton un topic buna la ceva...?! =))
  • Like 4
Postat

Cate unu ocazional din lipsa de atentie incepe sa lozeasca pe aici ce viseaza el noaptea sau ce-si imagineaza el in mintea lui bolnava,mai duceti-va'n pl mea de copii retardati cu povesti dastea cu suspans si final nestiut,o dati din una'n alta si defapt nu spuneti nimic concludent/constructiv.

• Like 2
Vizitator
Postat

Cate unu ocazional din lipsa de atentie incepe sa lozeasca pe aici ce viseaza el noaptea sau ce-si imagineaza el in mintea lui bolnava,mai duceti-va'n pl mea de copii retardati cu povesti dastea cu suspans si final nestiut,o dati din una'n alta si defapt nu spuneti nimic concludent/constructiv.

Hai sa schimbam canalu'! :D

Vizitator
Postat

Dupa ce am citit putin p'acilea...mi-a taiat tot cheful ce'l aveam in seara asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...