chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Topicul deschis e despre una barely legal, nu se stie daca este sigur majora, apoi a povestit de aia de 15 ani care statea cu parintii...E unul care "face bine" fetelor de 15 ani bagand putza in ele. Infomatii nu o sa dea ca le suna de pe numarul personal si le plimba cu masina de serviciu! O oala de sarmale lui Pisi si se schimba. A bagat putza in aia de 15 ca a crezut ca are 19
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Scuze pentru off-topic, dar am ramas siderat! Nu am mai citit de mult Regulamentul forumului, insa stiu precis ca nu era permis si nici posibil tehnic sa iti schimbi nickname-ul...Observ cu maxima surprindere ca fostul @anton a putut sa faca asta...Ce avem noi aici?Se poate cu cerere scrisa la pisicuts, cu expunere de motive Regulamentul e pentru useri, nu pentru Big Bo$$$$
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 21, 2016 Auzi bai copilulupizdamatii ia dispari tu de aici si las-o pe Coryna -n pace ca-ti sparg moak s-a-nteles?!Va bateti si acasa copiii?
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 21, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 21, 2016 Na tate!Spune-i lu mata sa iti dea tata! Ce tate faine aveti....ma-ta se scrie cu cratima saru mana
chris73 Reputație: 3808 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2016 Va bateti si acasa copiii? Cand sunt obraznici ca tine
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 Ce tate faine aveti....ma-ta se scrie cu cratima saru manaCratimă-ta...! 1 2
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 21, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 21, 2016 Va bateti si acasa copiii? Nu, nu-i bate acasă!
activoral1 Reputație: 387 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Ai sa imi bag belengheru'! Am citit pana la pagina 4 si mi-am pierdut rabdarea! Sa imi spuna si mie cineva daca a marturisit Antonel ce baietel de 14 ani a futut! Va rog!A facut asta telenovela aici!Ba ca a futut o drogata - batuta - lesinata - invinetita , ba ca a futut o fetite a 15 ani careia i-a cazut bolentinu'(intamplarea dracu'), ba ca a futu-o pe sora lu' stanga... Alt topic de cacat! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 Ai sa imi bag belengheru'! Am citit pana la pagina 4 si mi-am pierdut rabdarea! Sa imi spuna si mie cineva daca a marturisit Antonel ce baietel de 14 ani a futut! Va rog!A facut asta telenovela aici!Ba ca a futut o drogata - batuta - lesinata - invinetita , ba ca a futut o fetite a 15 ani careia i-a cazut bolentinu'(intamplarea dracu'), ba ca a futu-o pe sora lu' stanga... Alt topic de cacat!Cand o sa dechida anton un topic buna la ceva...?! 4
putzache Reputație: 1141 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Februarie 23, 2016 Cate unu ocazional din lipsa de atentie incepe sa lozeasca pe aici ce viseaza el noaptea sau ce-si imagineaza el in mintea lui bolnava,mai duceti-va'n pl mea de copii retardati cu povesti dastea cu suspans si final nestiut,o dati din una'n alta si defapt nu spuneti nimic concludent/constructiv. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 Cate unu ocazional din lipsa de atentie incepe sa lozeasca pe aici ce viseaza el noaptea sau ce-si imagineaza el in mintea lui bolnava,mai duceti-va'n pl mea de copii retardati cu povesti dastea cu suspans si final nestiut,o dati din una'n alta si defapt nu spuneti nimic concludent/constructiv.Hai sa schimbam canalu'!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2018 Postat Februarie 2, 2018 Dupa ce am citit putin p'acilea...mi-a taiat tot cheful ce'l aveam in seara asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum