Sari la conținut

Idei petrecere "burlaci"

Postări Recomandate

• Oras:somewhere
Postat

Un prieten se insoara a n-a oara si cum la primele dati am cam lipsit, ne-am zis sa-i organizam un chef inainte.

Ceva gen petrecere de burlaci (desi nu mai suntem de mult). Nimic care sa implice sex efectiv (ar fi cam jenant).

Mai exista ceva localuri cu strip-tease care sa organizeze asemenea chestii? Daca da cam ce ofera?

Alte idei?

Multumesc pentru raspunsuri.

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Salutare,

Poti sa te interesezi aici http://nimfomane.com/forum/topic/14302-salon-masaj-amor-caliente-tel-0720091840-0756432641/ 

https://www.facebook.com/Night-Club-Cluj-1377520192499346/photos_stream?ref=page_internal

Anul trecut,prin vara am fost la o petrecere de genul.Petrecerea in sine a fost super ok, e adevarat ca inainte am mai intrat la un restaurant unde am si mancat inainte de-a merge la salon.Nu cunosc detaliile financiare ale chefului in sine,stiu doar ca poti sa urci la camera cu cate o tipa,masajul era parca intre 80-130 de RON.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Cluj
Postat

Salutare,

Poti sa te interesezi aici http://nimfomane.com/forum/topic/14302-salon-masaj-amor-caliente-tel-0720091840-0756432641/ 

https://www.facebook.com/Night-Club-Cluj-1377520192499346/photos_stream?ref=page_internal

Anul trecut,prin vara am fost la o petrecere de genul.Petrecerea in sine a fost super ok, e adevarat ca inainte am mai intrat la un restaurant unde am si mancat inainte de-a merge la salon.Nu cunosc detaliile financiare ale chefului in sine,stiu doar ca poti sa urci la camera cu cate o tipa,masajul era parca intre 80-130 de RON.

Amor Caliente nu mai există: în locul lui s-a mutat Privilege.

• Like 6
  • Minus 11
  • Oras:No man's land
  • Oras:No man's land
Postat

Un prieten se insoara a n-a oara si cum la primele dati am cam lipsit, ne-am zis sa-i organizam un chef inainte.

Ceva gen petrecere de burlaci (desi nu mai suntem de mult). Nimic care sa implice sex efectiv (ar fi cam jenant).

Mai exista ceva localuri cu strip-tease care sa organizeze asemenea chestii? Daca da cam ce ofera?

Alte idei?

Multumesc pentru raspunsuri.

Brancusi 112 striptis mic dar coket.

Daca ai nevoie de nr la patroana sau ceva anuntama.

Postat

Poti sa-mi trimiti te rog niste detalii? In privat sau aici, cum doresti.

Multumesc

Postat

Apare mai des cererea asta dupa organizarea petrecerii de burlaci. Hai sa discutam si partile negative care le-ar putea implica ideea:

1. Esti sigur ca si sarbatoritul vrea asta? Ar putea iesi destul de neplacut daca nu.

2. Prieteniile rar tin o viata si chiar daca, sarbatoritul sau unul dintre invitati sigur va povesti ce s-a intamplat la petrecere. In curand va stii viitoarea nevasta, prietenii, prietenele lor, cunostiintele, etc. Vrei sa fi cunoscut si dupa ani buni ca esti cel care aduce curve (si implicit merge la) curve?

3. PIna la urma care-i avantajul? Tie ca si curvar vechi nu-ti aduce nimic pt. ca ce vei vedea e zero pe langa ce cunosti deja, iar pt. sarbatorit, daca nu si-a putut el organiza asa ceva s-ar putea sa fie un highlight, dar mai probabil este ca nu degeaba nu si-a putut el organiza asta ci pt. ca-i un tip cu o altfel de gandire ca a noastra. Caz in care ai situatia 1. (Si daca-mi spuneti ca nu-si organizeaza pt. ca trebuie sa fie surpriza, la fel e situatia cu invitatii.) Parerea mea, mai bine lasa pe altcineva sa organizeze si fa pe nestiutorul.

Postat

1. Desigur ca asta se va discuta si agrea cu el. Nu va fi o surpriza. Daca nu va dori ... asta e.

2. Tocmai de aceea caut un local gen strip-tease si nu altceva. Genul acesta de petrecere este destul de comun si nu e un capat de lume daca afla nevasta (s-ar putea chiar sa stie din start).

Am cerut explicit idei care sa nu implice sex de nici un fel tocmai pentru a evita situatiile penibile ce ar putea aparea.

3. Cautam doar idei. Poate se hoataraste pentru asa ceva, poate nu.

Postat

Eu spun sa îl duci pe mire :)

Sa își golească coitele :))

• Like 5
Postat

Si in sens giratoriu ? :laugh2  :kiss3

În sensul giratoriu de la mata dintre picioare mai sunt păianjeni s au ai atins-o tu

• Like 2
Postat

Va spun eu la night club strip-tease nu e nimic frumos inafara de ciori știrbei și oribile mai mult de atât compania unei domnișoare timp de 10 minute este cel mai puțin 100 de lei acel vin spumant de tot rahatul .

Și ce iasa de acolo nimic ...

Mai bine duce ți va întreb un apartament . Unde sa nu va găsească nevasta mirelui . Da ți ceva de frecat la mire și ieșiți și mai ieftin și mai câștigați decât la night club...

• Like 7

• Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci
Postat

a "n"- a oara :)))

Probabil ca nu i-ati facut pana acuma petrecere de burlaci si de aia...

Eu iti sugerez sa-l intrebi pe el, sunt sigur ca stie mai multe decat tine (nu degeaba e "n").

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...