rapidist Reputație: 133 Postat Februarie 25, 2016 Postat Februarie 25, 2016 ADELINA, 26 de ani, ofer masaj de relaxare si terapeutic prin diferite tehnici ale masajului, uleiuri aromatice si un ambient placut,
kiviak Reputație: 216 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 25, 2016 E din acelasi cuib cu Alicia.... 1 2
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat Februarie 25, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2016 Link pls, mai multe detalii?
gicutu41 Reputație: 63 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2016 E din acelasi cuib cu Alicia....Da, şi la telefon raspunde tot Alicia ( ocupată sau nu Adelina )
bucurescu Reputație: -447 Postat Februarie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 25, 2016 Deci Alicia nu răspunde la telefonul ei dar răspunde la cel al Adelinei. Interesantă combinație.
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2016 discutiile de mai sus sunt adevarate, numai ca d soara Adeline nu are nici o treaba cu istoricul creeat la locatia Vogue si cu atat mai putin cu ceea ce reprezinta sau face Alicia...Dpmdv ar trebuie ca Alicia sa si schimbe colega ...ca sa nu I scada reputatie locatiei si implicit a ei !Probabil s a ajuns la aceasta situatie deoarece Alicia ca sa ti poti face programare astepti cca 2 saptamani(si nu cred din cauza ca lucreaza non stop ci pentru ca nu este la locatie)de unde concluzia pripita -ziua trece ,chiria trebuie platita si daca nu sta pe acolo a mai bagat pe cineva sa ajute la chirie...zic 2
laury Reputație: 24179 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 29, 2016 discutiile de mai sus sunt adevarate, numai ca d soara Adeline nu are nici o treaba cu istoricul creeat la locatia Vogue si cu atat mai putin cu ceea ce reprezinta sau face Alicia...Dpmdv ar trebuie ca Alicia sa si schimbe colega ...ca sa nu I scada reputatie locatiei si implicit a ei !Probabil s a ajuns la aceasta situatie deoarece Alicia ca sa ti poti face programare astepti cca 2 saptamani(si nu cred din cauza ca lucreaza non stop ci pentru ca nu este la locatie)de unde concluzia pripita -ziua trece ,chiria trebuie platita si daca nu sta pe acolo a mai bagat pe cineva sa ajute la chirie...zic De unde stii detaliile? Ai fost la Adelina?
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2016 Dap.daca o sa urmaresti topicele ...o sa descoperi.Am chiar vineri !Dar cu ce ocazie intrebarea...intelegeam daca ar fi venit din partea ei si avea vreo nelamurire la recenzia ce I am last o... 2
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 29, 2016 scuze...am vrut sa scriu ca ...Am fost chiar vineri ! 2
bojoci Reputație: -397 Postat Martie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2016 Este imposibil a reusi sa stabilesc o intalnire. Telefonul suna si...atat! Poate cineva sa-mi confirme ca nu este vorba despre un rebranding al Amaliei? Atasez pozele.... Amalia avea telefon 0760.918.768 (este inchis de cateva luni)...
shuffless Reputație: 89 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iulie 28, 2016 Nu stiu daca e Amalia ca n-am avut onoarea ... am incercat da n-am reusit sa o prind niciodata. Am avut onoarea cu Adelina in schimb ... Ne conversam la telefon, voce placuta, stabilim, ajung si de dupa usa rasare chiar tipa din poze. Buuuun! Intru in locatia bine-cunoscuta, dus, revin si incepem sa ne pipaim pentru ca ei ii place sa "atinga". Foarte placut preludiu, aproape ca uitasem ca sunt acolo si nu am avut norocul sa agat ceva. Ne pupam pe gat, pe umeri, mainile ne aluneca la ecuator si incepem sa ne stimulam reciproc. S-a umezit extrem de tare ... era exceptional de excitata. Ne mutam in pat (pana acum eram in picioare) unde incepe un oral cu plastic (nu am cerut fara) si nu dupa mult se urca pe mine si si-o vara intre picioare. Avea o privire salbatica, posesiva si foarte pasionala. Mi-a placut extrem de mult! Am mai schimbat ceva pozitii, am terminat runda #1 si ne apucam dupa ceva sporovaiala de a doua. N-am mai terminat pentru ca cineva batea la usa semn ca timpul s-a terminat si mi-a taiat cheful ... nu pot sa fut daca stiu ca ma grabeste cineva ... Domnisoara e subtire, are un par saten matasos nevopsit foarte placut la atingere. Nu mi-a zis nimic ca am atins-o pe cap. E genul skinny construita exact pe modelul care mie imi place cel mai mult. Locatie: 9Corp: 10 (parere subeictiva)Atitudine: 10Oral: 10Normal: 10 200 ora. De revenit. 5
bojoci Reputație: -397 Postat August 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2016 Cand ai fost la ea SHUFFLESS? Are inchis telefonul, permanent. 2
perpulis Reputație: 400 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Merge pe neve....😂😂😂
bojoci Reputație: -397 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2016 Fata nu mai activeaza de foarte mult timp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum