Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

vreau sa va anunț ca Liviu58 se va mărită cu maya asa ii este scris

eu vreau sa va anunt ca in curand tevezis o sa faca laba ca nu-l mai primeste nici una ,toate vorbesc intre ele ca o are mare si nu vor sa-l mai primeasca

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

asta e de bine ca o am mare e un atuuðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—😆😆😆

Postat

asta e de bine ca o am mare e un atuu

da aia se uita fetele pe geam si nu te primesc

• Like 4
  • Minus 4
Postat

huoooo îmi faci reclama proasta 😂😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜nu îmi aduc aminte sa se fii uitat vreo veverița pe geam 😎😎😎

Postat

huoooo îmi faci reclama proasta nu îmi aduc aminte sa se fii uitat vreo veverița pe geam

tu ai inceput,eu nu ti-am zis nimic pana nu ai incercat sa te iei la sto cu mine,pot spune de zece ori mai multe ,ce stiu de la fete ,totul depinde de tine daca spun sau nu

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-ai gasit si tu cu cine sa te certi =))

• Like 3
Vizitator
Postat

ce vrei sa spui? baga detalii  =))  =))  =))

Nu am chef :( ....spune tu ca le spui bine

Postat

pana la ce ora lucrezi azi?

pe cine intrebi?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

mai esti in Romanica?

Da s-a intors din Anglia

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Te-ai gasit si tu cu cine sa te certi =))

asa parere proasta ai de liviu ?

Postat

Acum e prima data cand urmaresc topicul cap coada si vreau sa te intreb ceva Maya deoarece as vrea sa te vizitez:

1. Dupa tot scandalul cu BTS -ul tu nu ai avut minima curiozitate sa-ti faci un set de analize?

2. Daca a fost totul ok , de ce nu le-ai postat?

3. Cam cat de des iti faci analizele? (asta ca am observat ca discutia cu BTS ul era prim martie si suntem aproape in august. Cred ca de atunci si pana acum ar fi trb sa le mai faci minim 1 data.

Sa ne intelegem, nu te acuz de nimic, dar sunt niste curiozitati, pentru sanatatea noastra a tuturor si aici ma refer si la noi "actionarii" si la voi doamnele.

Merci

Postat

Acum e prima data cand urmaresc topicul cap coada si vreau sa te intreb ceva Maya deoarece as vrea sa te vizitez:

1. Dupa tot scandalul cu BTS -ul tu nu ai avut minima curiozitate sa-ti faci un set de analize?

2. Daca a fost totul ok , de ce nu le-ai postat?

3. Cam cat de des iti faci analizele? (asta ca am observat ca discutia cu BTS ul era prim martie si suntem aproape in august. Cred ca de atunci si pana acum ar fi trb sa le mai faci minim 1 data.

Sa ne intelegem, nu te acuz de nimic, dar sunt niste curiozitati, pentru sanatatea noastra a tuturor si aici ma refer si la noi "actionarii" si la voi doamnele.

Merci

citeste un pic mai sus sa observi ca s-a retras de doua luni

• Like 1
  • Minus 3
Postat

citeste un pic mai sus sa observi ca s-a retras de doua luni

Iar bts nu a avut, am fost la ea aproape in fiecarece zi si daca nu faceam sex ,faceam fk pe perioada cat stateam de vorba

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Iar bts nu a avut, am fost la ea aproape in fiecarece zi si daca nu faceam sex ,faceam fk pe perioada cat stateam de vorba

Nu remarcasem ca s-a retras. Nu am zis ca a avut si doar ca a fost o discutie pe care nu a lamurit-o.

Postat

Nu remarcasem ca s-a retras. Nu am zis ca a avut si doar ca a fost o discutie pe care nu a lamurit-o.

Normal ca nu a lamurit discutia daca s-a retras dar intreaba-l pe liviu58 ca dupa cate stiu erau foarte apropiati

Postat

Nu stiu de ce reveniti mereu la subiectul asta cu BTS_ul

1. Nu a fost bolnava erau vorbe sa o faca sa scada pretul

2. Este o fata deosebita,bine ca s-a retras pentru ca nu era pentru meseria asta

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Astazi de dimineata am fost sa-mi onorez abonamentul la Maya.Am sunat cand am plecat de acasa pe telefonul personal in caz ca nu se trezeste cand sun eu si mai suna cineva pe telefoanele de lucru si o trezeste sa vada ca vin la ea.Ma gandeam vazand ca nu raspunde in ce parte sa merg, aseara am fost la bruneta de vis a vis de zepter,daca nu ma suna Maya inapoi ma duc din nou unde aqm fost aseara dar la adela blonda.Ei na ca ma suna Maya m-am scos.

Buna unde esti

buna vin spre tine

in cat timp ajungi

in 15/20 de minute,

Am ajuns in 10 minute de cand am sunat am parcat am sunat din nou sa spun ca am ajuns, am sunat la interfon care seamana izbitor cu cel al adelei ,cu cel de la pizza domino, sau ce cel al iuliei din tei.M-a primit cu zambetul pe buze ca de obicei,am luat-o in brate si am sarutat-o prelung,imi fusese dor de ea ,nu o vazusem de ceva timp,imi fusese dor de trupul ei tanar fara pic de celulita parca ar fi scluptat,arata de zece ori mai bine in realitate decat in poze.M-a poftit in camera garsonierei unde am fost servit cu o cafea atunci facuta,m-am asezat pe fotoliu si am chemat-o sa stea in bratele mele cat stam de vorba si-mi beau cafeaua,s-a cuibarit in bratele mele,are pielea catifelata si miroase frumos,ochii ii stralucesc cand rade,ii fur la fiecare minut cate un sarut,ma accepta docila,imi raspunde sarutarilor,s-a format chimia dintre noi se elibereaza feromonii responsabili de atractia sexuala.Da-o dracu de cafea imi zic in gand eu nu mai rezist, si continui cu voce tare, dezbraca-te si hai in pat sa stam de vorba.M-am dezbracat o data cu ea, care avea pe ea doar sutienul si chiloteii asa eram de grabit sa ma vad mai repede cu ea in pat,sa o sarut,sa o strang in brate sa fac dragoste cu ea.Pregateste prezervativul zic ,a inceput sa rada cu toata gura de parca dorea sa-i vad dintii asemanatori cu un sirag de perle.Ne-am luat in brate ,ne-am sarutat pana nu mai aveam aer,am bagat o mana la pasa si am masat-o usor,era deja umezita,ea a pus mana pe soldatel si a inceput sa-l stranga in palma s-a sculat imediat,o sarutam pe corp,o sarutam pe tzatze,m-am infierbantat repede ,maya stie ce are de facut sa te zapacesca repede.am cerut prezervativul si am culcat-o pe spate eram in culmea fericiri ,si-a desfacut larg picioarele primindu-ma in ea,este uda si stramta,am dat in ea cateva minute dupa care i-am luat un picior si l-am ridicat in missionar ca sa intru si mai mult in ea,sa ma satur de pizda fierbinte.Nu-i rezist mult ,nu am cum sa-i rezist fetei asteia este facuta pentru dragoste,este femeia de care am nevoie cand doresc o amanta.Am terminat amandoi fericiti,nu puteam sa ma dau jos de pe ea,respiram greu de parca alergasem la marathon.Cam asa am inceput eu dimineata asta.

cadoul 200 ron pentru o finalizare de vis

Daca ar fi sa-i dau note?

locatie 9

GFE cu mine 10

Oral ? nu fac cu ea

Normal 9 mai trebuie sa sn invatam unu ca altul

O recomand tuturor celor care doresc o amanta tanara si frumoasa

MULTUMESC frumoas-o :kiss3

Recenzia asta ai facuto împreună cu Maya ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.