Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Dimineața ! Seara nu am cum ca e politia acasa !!! :))

Dimineata la ora aceea eu dorm. Dar daca doresti o programare pot face acest efort de a ma trezi. Te pup :*:*

• Like 1
  • Oras:Uniunea Europeana
  • Oras:Uniunea Europeana
Postat

Salut baieti

Am vizitat si eu domnisoara acu cateva zile, langa cafeneaua de pe burebista, pe langa rodul alba iulia.

Sunat cu 2 ore inainte sa programez pentru 2 ore, chiar aveam chef ;), si mi-a raspuns o voce dulce, care mi-a confirmat intalnirea.

Ajung in zona, ma directioneaza spre scara si urc sus, deschide usa in sutien si chilotei negri, foarte frumoasa fata, exact pe placul meu :). Camera maricica, bine amenajata, patul curat si uscat. Achit 200 ron inainte si fug la dush.

Mi-a dat un prosop mic, un mic minus aici, dar marea surprisa a fost lipsa de apa calda, am stat cam 4-5 minute si nu a venit asa ca lam facut clantanindumi dintii.

Totul bine si frumos, trec pe pat si vine fata frumos la mine, cu mangaieri si saruturi pe corp, dupa care trece la un oral neprotejat. Mici tente de deep, dar cam greu cu ritmul, il tot schimba la momentele nepotrivite. Mai avea si tentative de a folosi mana excesiv, dar am oprito de vreo 2 ori si a inteles. Trecem la un 69 ca mirosea prea frumos si arata delicoasa, vreo cateva minute bune dupa care catiulita si ea on top. Acu, fiind primul numar si deja excitat, am decartat si eu mai repede, asa ca nu prea pot sa dau nota la acest numar.

Oral: 7

Normal: nu e cazul

Mica pauza de tigara si odihna. Schimbam cateva vorbe dar pare cam distanta.

Revenim in camera unde sare ea pe mine imediat ce ma pun in pat, mi-a placut cei drept :), cu saruturi pe corp si la un oral destul de scurt. Trecem la numarul de actiune, ea pe o parte eu pe la spate, schimbat in eu deasupra, apoi ea pe deasupra, si dupa vreo 7-8 minute imi dau si eu drumul in caciulita. Fata se implica din cand in cand, si le are destul de bine cand e deasupra, geme cam incet, dar e ceva acolo.

Oral - nu e cazul

Normal - 8. 

Inca o pauza de tigara, cu putin mai multa conversatie de data asta, dar tot destul de scurta si din pacate a folosit exact aceasi manevra in camera :P cu saruturile si oralul dar mi-am mai bagat botul o data la un 69, mie personal chiar imi place pasarica ei. Fiind al treilea numar, a fost mai de cursa lunga. Cred ca am stat vreo 20 de minute, diverse pozitii, si ma rugat frumos sa incerc sa imi dau drumu ca o cam durea. Am puso capra si am pompat pana la eruptie, cred ca si ea a cam dat drumu in acelasi timp, ca sa simtit o explosie calda acolo ;)

Oral - 8 Am ajutato un pic cu mana pe spate, si vad ca prinsese ritmul mai bine. Fara ajutor de mana de data asta asa ca primeste un punctaj mai bun.

Normal - 9 A fost o repriza buna, pacat ca aici sa terminat, fata sa plans ca o cam doare si nu ar mai putea un numar fara sa isi strice seara si sa nu mai primeasca alti clienti.

Nu sunt sigur daca chiar o durea sau se plictisise si a dato mai diplomat, oricum, tura urmatoare vin cu niste lube ;) vad ca la durata lunga mai ramane fara alunecarea naturala.

Daca citesti asta Maya, poate iti iei revansa tura urmatoare pentru numarul care a fost lipsa ;)

TLDR:

Aspect fata - 9 (cea din poze)

Oral - 7.5 medie

Normal - 8.5 medie

Tarif - 50 ron / fin or 100 ron / h

Locatie - 7 (lipseste apa calda care e un minus mare pentru mine, poate fac dush de acasa tura urmatoare cand vin)

Nu prea inteleg... e 50 ron fin si tu ai platit 200 ?

• Oras:Bucuresti
Postat

te-am sunat mai devreme dar nu ai raspuns.

pana la ce ora esti disponibila? (poate mai tarziu e mai liber)

Postat

te-am sunat mai devreme dar nu ai raspuns.

pana la ce ora esti disponibila? (poate mai tarziu e mai liber)

Sunt disponibila pana la ora 03:00. Te pup :*:*
  • Oras:ici... colo...
  • Oras:ici... colo...
Postat

Nu prea inteleg... e 50 ron fin si tu ai platit 200 ?

a spus omul clar ca a luat 2h... 2x100=200

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Nu are cum sa fie mediu si 7.5 si 8.5 in acelasi timp.

Cum sa nu, sunt lucruri diferite complet.

O nota este pentru oral si una este pentru normal. Media nu este al lor impreuna, ci al (nota oral 1 + nota oral 2)/2 pentru oral si la fel pentru normal, ajungan la sumele 7.5 si 8.5.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Buna,

Poti detalia ce servici oferi?

Pret/Nornal/Anal etc

Multimesc frumos

Postat

Cum sa nu, sunt lucruri diferite complet.

O nota este pentru oral si una este pentru normal. Media nu este al lor impreuna, ci al (nota oral 1 + nota oral 2)/2 pentru oral si la fel pentru normal, ajungan la sumele 7.5 si 8.5.

Poti sa faci ce medie vrei. Insa nu confunda media notelor cu o prestatie medie.

Postat

Buna,

Poti detalia ce servici oferi?

Pret/Nornal/Anal etc

Multimesc frumos

Buna,serviciile prestate de mine sunt:

-sex oral nep/pro

-sex normal pro

-COB,iar COF +50 ron

-50 ron fin/100 ron ora.

• Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor
Postat

Buna MAaya, cand ma programezi la tine saptamana viitoare ? Te vreau o ora :kissing2 :kissing2

Postat

Buna MAaya, cand ma programezi la tine saptamana viitoare ? Te vreau o ora :kissing2 :kissing2

Buna,cand ai dori tu sa vii? Eu sunt disponibila in fiecare zii de la ora 16:00. Daca doresti sa ne vedem mai devreme se poate sa ne vedem si mai devreme de ora 16:00. Te pup :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...