Sari la conținut

Ramona - 0732304707

Postări Recomandate

• Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci
Postat

Citez : "70 RON finalizarea" 

Si pe Turzii uneori e mai scump!!!

BEWARE!!!

• Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat

Bineînțeles că ”70 Ron” este pentru atragerea fraierilor. Nu există niciodată acest scor. Cine are nenorocul să ajungă acolo va vedea că scorul începe de la minim 100 lei.

Vizitator transparent
Reputație: 0
  • Oras:Cluj napoca
Postat

la acest numar nu raspunde, am vrut eu sa vad care e tactica domnisoarei azi si am sunat de vreo 4 ori la ore diferite si nimic. Dar sigur incepe de la 70 ron, daca vrei oral neprotejat e 100, daca vrei COB e 150 etc

Postat

Am vizitat-o pe faptura. Locatie pe parang in blocurile turn. Locatie curata, baia nu am folosit-o nu aveam neviie de dus.

Dar smecheria e 70 ori oralul ori normalul amandoua 100 ron.

Fata de etnie, salaba cu burata dar are sani frumosi. Am aceptat un oral protejat la 70 ron. Executat cam de nota 6, cand o impingi oana in gat i se face rau :)) ( merita pentru reclama mincinoasa ).

Eu zic ca e de trecut la de evitat datorita schimbarilor de pret aplicat la fata locului.

• Like 5
Postat

Aspect fata: 5

Totul se face protejat si fara mangaieri si sarutari de nici un fel.Mecanic fara ulei :))

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

(...)

Fata de etnie, salaba cu burata dar are sani frumosi. (...)

Presupunând că „salaba cu burata” (wtf?) înseamnă „slabă cu burtă”, oare cum vine asta?!

• Like 7
  • Minus 11
Postat

:))) mah nu ati mai vazut somalezi infometati? :))

Serios e slabuta, talie ingusta, brate si.picoare subtiri sani medii si sub sani are o burta ca si burta de bere :))

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

:))) mah nu ati mai vazut somalezi infometati? :))

Serios e slabuta, talie ingusta, brate si.picoare subtiri sani medii si sub sani are o burta ca si burta de bere :))

Poate a baut inainte sa ajungi tu la ea un butoi de bere!

:)

• Minus 4
Postat

Totusi, daca ai avut experiente neplacute cu ele, sau le-ai vazut si ai constatat ca au poze false, ar trebui sa impartasesti si cu colegii de pe forum.

Altfel, le lasi pe tepare sa pacaleasca si alti colegi de pe forum si astfel le ajuti in afacerea lor.

Postat

ii un felde fast fuck vizitata recent .Da pretul seschimba in momentul in care ajungi acolo.Ca siexperienta merita sa o vezi macar o data :snap

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...