justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 7, 2016 Buna dimineața Oradea !Varianta scurta:Locație:9Aspect:9ON:8Fuck:8Igiena:10De revenit :DaPreț:150 RONCîteva rînduri referitor la discuțiile de mai sus:Cineva dacă lucrează în domeniul prestări servici și ect prima lege ce merita sa fie învățat::Kunde ist könig !!Clientul este rege!! (tradus din limba germana)Si ce are un rege?:Mereu dreptate!!!!A 2 lege : nu te pui la discuți cu clientul!O zi frumoasa va dorescPs:Acuma mia picat fisa:La Costinești am fost la Vox Maris! Sau cum zicea o fata tot de la malul mari negre :Vox Mooris :laugh2 imi aduc aminte si de VOX MOORIS si de fata (gina/geta21 sau cum o chema..) 5
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 7, 2016 imi aduc aminte si de VOX MOORIS si de fata (gina/geta21 sau cum o chema..)Știam ca o sa postezi ultimul rînd. Referitor la celelalte rînduri :Viata o sa învețe pe domnișoara 2
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 7, 2016 @daulabuci- nu ma face sa plâng, te rog... cum poți fii atât de crud ?! 😂😂😂😂😂 1
daulabuci Reputație: 399 Postat Iunie 7, 2016 Oras:- Oras:- Postat Iunie 7, 2016 Stiu ce incerci sa zici. Ca e coada la usa ta.De-aia ai atata timp de stat pe forum Mai sunt pe-aci niste baieti care in trecut recenzau iaracum doar citesc, care gandesc cam ca si mine. De ce sa-mi bat joc de timpul si banii mei riscand sa stau prin parcari, cand pe piata oradeana a curvelor sunt atatea oferte?Insa tu nu ai nevoie de noi.Ai de scris o carte. 8 8
zafluger Reputație: 567 Postat Iunie 7, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 7, 2016 macar ai invatat ca nu trebuie sa ai o colega care sa iti "futa" programarile... 3
justlove Reputație: 8972 Postat Iunie 7, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Iunie 7, 2016 @daulabuci- nu ma face sa plâng, te rog... cum poți fii atât de crud ?! asta ii araganță sau glumă? 7
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 7, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 7, 2016 Încerc sa îmi fac timp și pentru forum. Nu e coada , ca nu- s fast fuck! Dacă nu vrei sa îți irosești banii , încearcă asta s-o cu timpul tău prețios! Poate îți iese ceva ... decât sa stai pe capu meu și sa îmi scrii , mai bine ai face ceva benefic ție. Pussy 1
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 7, 2016 Încerc sa îmi fac timp și pentru forum. Nu e coada , ca nu- s fast fuck! Dacă nu vrei sa îți irosești banii , încearcă asta s-o cu timpul tău prețios! Poate îți iese ceva ... decât sa stai pe capu meu și sa îmi scrii , mai bine ai face ceva benefic ție. PussyBunaCe am scris eu este un sfat bun si gratis 2
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 8, 2016 Mie unul mi s-a parut in mare ok Karina, cand am fost la ea. Bine, mai are cateva chestii de pus la punct, dar serviciile sunt ok. Stii tu Karina, cand ai zis ca ti-ai facut ziua mai buna Sper sa apuc sa revin. Din cate am citit discutiile de mai sus, unii vorbiti in necunostinta de cauza, Karina se aprinde si scrie si ce nu trebuie si tot asa. Nu puteti vb normal, toti? @Karina Iti dau un sfat. Nu mai scrie la nervi niciodata, ca se vede in felul cum raspunzi. 2
zafluger Reputație: 567 Postat Iunie 8, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iunie 8, 2016 Karinutza, nu ne reaminstesti tarifele? ca sa schimbam putin...directia semi-agresiva a discutiei. Si spune-ne pana cand esti in Oradea... 2
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 8, 2016 - 100 /FIN - 200 /H - 50 / on (extra ) Oral , normal , intre sâni, finalizare pe corp , cunii , anii , 69 , fk ( depinde de igiena ) , diferite poziții: incluse în preț. - aproximativ 10 zile mai rămân, nu e nimic sigur ..deocamdată! 💋 5
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 8, 2016 Io o laud si ea ma ignora... nu te uit Karina 1
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 8, 2016 Nu te ignor, dar nu vreau sa mai dau curs discuțiilor ... te pup , o seara frumoasa sa ai ! 💋
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 8, 2016 Buna searaMa bucur ca ai învățat ceva.Respect 1
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 8, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 8, 2016 "Kunde ist König " - ich habe NÜR eine könig in meine leben , God ! Guten abend Schatz! 1
rechinii77 Reputație: 50613 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iunie 8, 2016 "Kunde ist König " - ich habe NÜR eine könig in meine leben , God ! Guten abend Schatz!Ich mag, wie du es gesagt hast .... Gute Nacht euch meine lieben 3
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 9, 2016 Good morning Oradea!!Referitor la Rege:Bineînțeles sînt parametri ce nu are voie sa depășească nici domnul rege și dacă o face:încerc sai dau la cunoștința ca a depășit parametri de client și îmi pare rău dar sa încerce la altcineva (sau pur și simplu trimit la meleaguri mai calde) dar nu ma pun la discuți!!!Concluzia mea ieste :pe scara asta de parametri domnul rege na fost nici la mijloc!deci răbdare și respectToate astea este numai părerea și mult mai sigur nu ieste nici asa bine dar un domn (nu pun nume) a scris aici pe forum:Gusturile nu se discuta!!O zi frumoasa va doresc 3
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 9, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 9, 2016 Respectul meu funcționează pe o regula simpla -"respecta ca sa fii respectat" . Răbdare am destulă, cu cine trebuie . Buna dimineațaaaaaaaa ! ☉
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 9, 2016 Buna domnișoara charisma13Parca parca te ai schimbat putin spre pozitiv .BRAVOO zi frumoasa 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Iunie 9, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Iunie 9, 2016 Good morning Oradea!!Referitor la Rege:Bineînțeles sînt parametri ce nu are voie sa depășească nici domnul rege și dacă o face:încerc sai dau la cunoștința ca a depășit parametri de client și îmi pare rău dar sa încerce la altcineva (sau pur și simplu trimit la meleaguri mai calde) dar nu ma pun la discuți!!!Concluzia mea ieste :pe scara asta de parametri domnul rege na fost nici la mijloc!deci răbdare și respectToate astea este numai părerea și mult mai sigur nu ieste nici asa bine dar un domn (nu pun nume) a scris aici pe forum:Gusturile nu se discuta!!O zi frumoasa va dorescromâna e o limbă grea... una dintre cele mai grele limbi, dacă nu chiar cea mai grea... da' ce zic eu grea !! E de-a dreptul imposibilă dom'le 2
charisma13 Reputație: 187 Postat Iunie 9, 2016 Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Telefon: nuj.dazTea@yahhoohooohooo,Cim Oras:Fabrica de Redbull Postat Iunie 9, 2016 " e grele " dar nu cu el , nu este un roman 'pur' , are accent și tind sa cred ca e italian (sper sa nu ma înșel) @rokecz?
rokecz Reputație: 221 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Oradea+Zona Graz Austria Oras:Oradea+Zona Graz Austria Postat Iunie 9, 2016 Buna ziuaLa bun început am cerut scuze pentru greșelile mele catastrofale în gramatica. limbă grea? hmmm ? ieste un lucru interesant , zice fiecare nație începând cu Maghiara si terminat global Nu sunt italian dar nici Român (răspuns pentru charisma13) 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum