henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 16, 2017 Sa ma pis in in gura ta! Ignore!L-ai scos de la ignore ? 2
henzo pascalau Reputație: -443 Postat August 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat August 16, 2017 Nu trebuie sa ti-o blurezi in mod expre ca e blurata deja de la natura Sau vrei sa-ti ascunzi barba lu' NEAGHINITA ? C-apoi daca te invatam vei dori sa-ti ascunzi si sanii mai tarziu ca s-au transformat in cordelute. Tu cine plm mai esti? Sa va i-a dracu cu tot cu clonele voastra! A sarit HAITA pe mine Du-te in pulele noastre! Ce facea Miky77 in primele lui momente pe forum Corina, ai descoperit a cui este clonă miky77 ? 2
scurti4321 Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Nu pe topicul asta a dat lingaul de Bogdan banuri celor care ii jigneau nepretuita sa Curynnavip dupa ce a facut turneul ala de a ajuns si la Oradea unde a futut-o si amaratul ala cu pula lui mica pe taranca venita de la coada vacii, mare sexcorta cu pula lui de 11 cm? Si dupa s-a dat cocosel si a inceput sa dea amenintari, ratatul pulii
scurti4321 Reputație: 2 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Nu pe topicul asta a dat lingaul de Bogdan banuri celor care ii jigneau nepretuita sa Curynnavip dupa ce a facut turneul ala de a ajuns si la Oradea unde a futut-o si amaratul ala cu pula lui mica pe taranca venita de la coada vacii, mare sexcorta cu pula lui de 11 cm? Si dupa s-a dat cocosel si a inceput sa dea amenintari, ratatul pulii Si sa nu uitam de mesajul acela romantic pentru retardata aia psihopata de rozjegkendra cu maieul imputit, obsedata pulii mele indragostita de un strain pe care nu l-a cunoscut in viata ei, unde o invita sa suga pula (dar nu a lui)
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 16, 2017 Postat August 16, 2017 Cum imi pot blura si eu pozele ,folosind telefonul? Exista un program anume..?Multumesc pt.eventualul ajutor! Da. Mi le dai pe whatsap si tzi le blurez eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum