funnydog Reputație: -8 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Pozele reflecta relitatea in totalitate! O zi buna nu reflecta realitatea, arati ingrozitor si pacalesti oamenii... iar faza cu "cine te-a oblicat sa ramai?" pai iei banii in minutul 1 cum intra clientu in camera aia de sus, cu televizoru de pe sifonier, inainte sa te dezbraci sa sa schitezi un zambet larg. si dupa ce apari dezbracata in fata lui, primul gand e sa plece, dar cum, ca banii i-ai dus la peste jos... mai bine ramaneai in germania la azilu de batrani, munceai cinstit si onest, nu ca aici ca inseli lumea, aratand ca moartea in vacanta... Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Pe de-a intregu Betty nu asa ...!! nu vrea, cumetre, tu crezi ca isi taie craca de sub picioare? pe asta nu iti vine s-o futi nici daca iti da bani, d-apoi sa ii dai tu bani... stii vorba aia "de-mi dai banii cu caciula, nu ti-as arata nici pula"? pt ea s-a inventat.... Link spre comentariu
new_cont_users Reputație: 252 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Bifat ieri la Betty, am contactat-o in jurul orei16 confirmand ca este libera si ma asteapta , eu fiind in zona si nu facand mai mult de 10,15 minute. Am legat caii la caruta si bice pe Blv. Unirii la parterul blocului cu UCECOM, apelez de jos pentru a imi da detalile ulterioare , si hop si spre usa liftului, liftul tocmai cobora, la deschiderea usei liftului, cobora o alta domnisoara 100% colega cu Betty , zambindumi usor si salutandu-ma.. , urc sus , bat la usa, patrund in apartament, fac cunostina cu o fata pe nume Betty, inalta, si slabuta, ma pofteste in camera de lucru , trebuind sa urcam o scara interioara, apartamentul fiind gen Penthouse, ajuns in camera de lucru, imi mai prezinta o data servicile si tarfile, stanilesc sa raman o finalizare, ii inmanez onorariul, ma intreaba daca doresc dushi , dar eu veneam direct de acasa si nu era cazul, ma roaga sa ma fac comod, ca se duce pana la baie si revine.. , ma conformez rapid , iar nu dureaza mai kult de 5 minute si isi face aparitia si ea in costumul Evei. Actiunea debuteaza cu oral protejat nu pe gustul meu cei cert fara atenti in zona, dupa care intram la normal unde ma intreaba cum doresc sa stea, eu alegand pozitia doggy pentru cateva minute apoi schimband si finalizand in missionar... , Betty foarte amabila, zambareata dar fara suparare nu este pe gustul meu... Note:Oral protejat: 6 ,slabut implicare mediocraNormal: 6 se vede ca a fost foarte solicitataCorp: 6 carnea lasata pe eaAspect chip: 8, dragutaAmabilitate: 10Igiena: 10Betty este o fata super, doar ca nu este pe tiparul meu! Dupa plecarea de la Betty am coborat jos si mai simteam nevoia de inca o tragere, ma asez pe banca din fata usii blocului si deschid Bursa Nimfomane... am sa continui pe Topicul Andreei Bubu!Ciocane tari! 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea pe bvd. Unirii la ucecom. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 2 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Aprilie 30, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 1 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2018 Evident, nu o poza din fata, dezbracata total sa i se vada corpul sinistru. Si nici poza cu fata ei sa i se vada cei 3 dinti lipsa din stanga sus.De ce nu te conformezi cerintelor? Faci pe proasta, crezand ca oamenii de aici sunt toti prosti, ca sa inseli oamenii... Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 1, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 1, 2018 Disponibila pentru programari :* Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 2, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 2, 2018 Disponibila pentru programari pana la ora 23-24 :* Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 2, 2018 Pune poza aia, sa vada oamenii cum arati, sa vada ca practic le furi banii. Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 3, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 3, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2018 Poza... cand pui poza cu tine dezbracata complet si razand? Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 4, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 4, 2018 Pune dreaq poze cu tine goala si razand cu toata gura stirba, o dai la labareara cu baietii aici... Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 5, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 5, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 post-154992-0-70711900-1517324444.jpegUite am eu o fantezie, iti pui dintii in gura la loc? Si apoi sa te lasi de meseria asta, ca esti urata cu spume, ai pieile lasate parca esti elefant batran... ce zici? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 @ Betty blau, te-ai mutat ? :thinking 1 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 @ Betty blau, te-ai mutat ? :thinkingS a mutat, la tine, ca profesia ei de baza in germania a fost sa aiba grija de batrani si handicapati la un azil special... si cum tu esti din a doua categorie, zoofilule, s a infiintat la tine. Da' ascunde oglinzile, poate se uita dracu in ele si se sparg... Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 8, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
funnydog Reputație: -8 Postat Mai 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2018 n-ai sucombat inca?iti mai cade zeama din gura prin gaura dintilor lipsa? Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 9, 2018 Buna Va astept sa ne simtim bine impreuna pana la ora 03-04 noaptea. Programarile se pot face prin telefon, SMS sau PM. Serviciile mele sunt:-Sex oral neprotejat/protejat-Sex normal protejat-Dus impreuna-Sex in dus-French kiss-CIM-COB-COF-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diverse fantezii pe care astept sa le discutam cand ne vom intalni -1 finalizare oral + normal (ambele protejate) pe durata a 30 de minute 100,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal (protejat) pe durata a 60 minute 250,-lei -1 sau 2 finalizari oral + normal normal (protejat) + masaj de relaxare pe durata a 90 minute 350,-lei Pentru programarile de peste 60 minute oralul se poate si neprotejat, in functie de igena si compatibilitateMicile fantezii sunt incluse in pret.Clientii fideli au prioritate la programari. Servicii contracost:CIM (daca corespunde igiena si in functie de compatibilitate) + 50,-leiFootfetish + 50,-lei Va astept cu drag ... 0765-763.308 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 9, 2018 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 9, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 9, 2018 1 Link spre comentariu
bettyblu Reputație: 2297 Postat Mai 10, 2018 Oras:Bvd Unirii 63 Oras:Bvd Unirii 63 Partajează Postat Mai 10, 2018 Disponibila :* Link spre comentariu
Postări Recomandate