sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Dar nemtoaicei ii e rusine sa anunte tragica veste/decizie???Vrea sa evite un val de sinucideri. 5 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Elene_lore , Mayabruneta,Miky11 ,Carla , Anca , Bianca nu s-au reantors ,ea de ce ar face-o ?Bai nene,tu sabotezi forumul.Daca mai traiesti mult,vor ramane numai barbati pe forum 4 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Octombrie 28, 2016 stai linistit ca mai raman si pasaricile astea de "top lux" ... ele au si mai mare nevoie de cascaval si nu pot iesi din bransa chiar asa cand vor ele 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui! 3 Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui! ))nu vad de ce ne-ar deranja foarte tare pt ca oricum nu le-am vizitat cand activau si nici nu aveam de gand sa le vizitez 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Eu m-as bucura.Liviu e prietenul meu! 2 Link spre comentariu
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:... Oras:... Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui!Sau si mai tare,un restaurant,"La orgazm"!,dupa ce mananci,din partea casei ai parte de o finalizare! 5 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Mai există oare naivi care să creadă aberațiile, elucubrațiile și minciunile specimenului liviu58, alias cinestie?!Mai există totuși și varianta ca individul să fie și mitoman. Urmările andropauzei... Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui!Esti dus prietene :laugh2 te angajez maresal la intrarea in club :laugh2 12 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Eu m-as bucura.Liviu e prietenul meu!Multumesc mult pentru prietenie si stii ca te stimez mult :hihat 10 5 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Sau si mai tare,un restaurant,"La orgazm"!,dupa ce mananci,din partea casei ai parte de o finalizare!Eu zic că o să.construiasca o mănăstire și toate curvele astea vor deveni măicuțe care vor propovădui Evanghelia după Pipilica. 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Sau si mai tare,un restaurant,"La orgazm"!,dupa ce mananci,din partea casei ai parte de o finalizare! o finalizare din parti ? :laugh2 11 6 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Ce ai facut liviule , ai maritat-o si pe nemtoaica ? 2 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Ce ai facut liviule , ai maritat-o si pe nemtoaica ?nu ,nu s-a casatorit ,si-a ales alt drum in viata si are respectul meu 11 5 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 28, 2016 nu ,nu s-a casatorit ,si-a ales alt drum in viata si are respectul meu Pula mea , daca o convingi si pe Tina sa schimbe spirala o sa-si taie ragno venele 4 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Pula mea , daca o convingi si pe Tina sa schimbe spirala o sa-si taie ragno venele da-mi link :laugh2 Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:. Oras:. Partajează Postat Octombrie 28, 2016 da-mi link :laugh2 Ai da pula mea , cum , nu o sti pe Tina Diamond ?!?! Ti-ai ratat jumatate din viata de curvar cu greseala asta 2 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 28, 2016 Ai da pula mea , cum , nu o sti pe Tina Diamond ?!?! Ti-ai ratat jumatate din viata de curvar cu greseala asta am glumit ,o stiu ,normal ca o stiu :laugh2 10 6 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29, 2016 am glumit ,o stiu ,normal ca o stiu :laugh2 Știi pe dracu, mincinos bătrân și împuțit. Fetele mai curajoase spun că-ți miroase gura a pește stricat, ceea ce și ești cu adevărat.Marș dracu de pe forum în boscheți și ia-ți și muiștii cu tine (picon/picoi, miky77, ALL_STARS), să vă sugeți pulile cu schimb de locuri. 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2016 incepand de astazi prietena mea BETTY s-a lasat de a mai practica meseria asta . Te pup frumoaso si ma bucur ca te-ai retras, imi scot palaria in fata ta :hihat BRAVO :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :hihat 10 6 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29, 2016 :hihat Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule! Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti 10 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 29, 2016 ce zici ma acolo? iar te-ai sculat cu gandul la pula noastra ? nasol -ule 6 16 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29, 2016 ce zici ma acolo? iar te-ai sculat cu gandul la pula noastra ? nasol -ule Iată că l-a trezit liviu pe unul dintre muiștii săi de serviciu! Sau poate ăștia sunt tot clone de-ale lui?!... 1 Link spre comentariu
earl_of_clit Reputație: 20 Postat Octombrie 29, 2016 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 29, 2016 Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti Băi gunoi de bucătar de bodegă de cartier rău famat!Ia-ți uleiul rânced în care ai prăjit pește împuțit și spală-te cu el pe cap, să-ți recapeți ”aroma” ta naturală. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate