Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Elene_lore , Mayabruneta,Miky11 ,Carla , Anca , Bianca nu s-au reantors ,ea de ce ar face-o ?

Bai nene,tu sabotezi forumul.Daca mai traiesti mult,vor ramane numai barbati pe forum

• Like 4
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

stai linistit ca mai raman si pasaricile astea de "top lux" ... ele au si mai mare nevoie de cascaval si nu pot iesi din bransa chiar asa cand vor ele :)

• Like 2
Postat

Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui!

• Like 3
Postat

Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui!

:)))

nu vad de ce ne-ar deranja foarte tare pt ca oricum nu le-am vizitat cand activau si nici nu aveam de gand sa le vizitez :)

• Like 2
Postat

Sau si mai tare,un restaurant,"La orgazm"!,dupa ce mananci,din partea casei ai parte de o finalizare!

• Like 5
  • Oras:București
Postat

Mai există oare naivi care să creadă aberațiile, elucubrațiile și minciunile specimenului liviu58, alias cinestie?!

Mai există totuși și varianta ca individul să fie și mitoman. Urmările andropauzei...  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti dus prietene :laugh2 :laugh2 :laugh2

te angajez maresal la intrarea in club :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 12
  • Minus 5
Postat

Eu m-as bucura.Liviu e prietenul meu!

Multumesc mult pentru prietenie si stii ca te stimez mult :hihat :hihat :hihat

• Like 10
  • Minus 5
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Sau si mai tare,un restaurant,"La orgazm"!,dupa ce mananci,din partea casei ai parte de o finalizare!

Eu zic că o să.construiasca o mănăstire și toate curvele astea vor deveni măicuțe care vor propovădui Evanghelia după Pipilica.

• Like 5
Postat

o finalizare din parti ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 11
  • Minus 6
Postat

Ce ai facut liviule , ai maritat-o si pe nemtoaica ?

nu ,nu s-a casatorit ,si-a ales alt drum in viata si are respectul meu

• Like 11
  • Minus 5
  • Oras:.
Postat

nu ,nu s-a casatorit ,si-a ales alt drum in viata si are respectul meu

Pula mea , daca o convingi si pe Tina sa schimbe spirala o sa-si taie ragno venele  :laugh2

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Pula mea , daca o convingi si pe Tina sa schimbe spirala o sa-si taie ragno venele  :laugh2

da-mi link :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

da-mi link :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ai da pula mea , cum , nu o sti pe Tina Diamond ?!?! 

Ti-ai ratat jumatate din viata de curvar cu greseala asta  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai da pula mea , cum , nu o sti pe Tina Diamond ?!?! 

Ti-ai ratat jumatate din viata de curvar cu greseala asta  :laugh2

am glumit ,o stiu ,normal ca o stiu :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 10
  • Minus 6
Postat

am glumit ,o stiu ,normal ca o stiu :laugh2 :laugh2 :laugh2

Știi pe dracu, mincinos bătrân și împuțit. Fetele mai curajoase spun că-ți miroase gura a pește stricat, ceea ce și ești cu adevărat.

Marș dracu de pe forum în boscheți și ia-ți și muiștii cu tine (picon/picoi, miky77, ALL_STARS), să vă sugeți pulile cu schimb de locuri.

• Minus 1
Postat

incepand de astazi prietena mea BETTY s-a lasat de a mai practica meseria asta . Te pup frumoaso si ma bucur ca te-ai retras, imi scot palaria in fata ta :hihat :hihat :hihat

BRAVO :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp

:hihat :hihat :hihat

• Like 10
  • Minus 6
Postat

:hihat :hihat :hihat

Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?

Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! 

:laugh2  :laugh2 Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule!  :laugh2

Postat

Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?

Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! 

:laugh2  :laugh2 Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule!  :laugh2

Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti :laugh2 :138x

• Like 10
  • Minus 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

ce zici ma acolo? iar te-ai sculat cu gandul la pula noastra ? nasol -ule :)

• Like 6
  • Minus 16
Postat

ce zici ma acolo? iar te-ai sculat cu gandul la pula noastra ? nasol -ule :)

Iată că l-a trezit liviu pe unul dintre muiștii săi de serviciu!  :laugh2

Sau poate ăștia sunt tot clone de-ale lui?!...  :thinking

• Minus 1

Postat

Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti :laugh2 :138x

Băi gunoi de bucătar de bodegă de cartier rău famat!

Ia-ți uleiul rânced în care ai prăjit pește împuțit și spală-te cu el pe cap, să-ți recapeți ”aroma” ta naturală.

• Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...