Sari la conținut

bettyblu - bvd dimitrie cantemir in zona budapesta - 0762-536750

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier

Cea mai tare bomba ar fi sa deschida Liviu un salon de masaj sau ceva de genul,cu toate care s-au retras cu ajutorul lui!

:)))

nu vad de ce ne-ar deranja foarte tare pt ca oricum nu le-am vizitat cand activau si nici nu aveam de gand sa le vizitez :)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București

am glumit ,o stiu ,normal ca o stiu :laugh2 :laugh2 :laugh2

Știi pe dracu, mincinos bătrân și împuțit. Fetele mai curajoase spun că-ți miroase gura a pește stricat, ceea ce și ești cu adevărat.

Marș dracu de pe forum în boscheți și ia-ți și muiștii cu tine (picon/picoi, miky77, ALL_STARS), să vă sugeți pulile cu schimb de locuri.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

incepand de astazi prietena mea BETTY s-a lasat de a mai practica meseria asta . Te pup frumoaso si ma bucur ca te-ai retras, imi scot palaria in fata ta :hihat :hihat :hihat

BRAVO :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp

:hihat :hihat :hihat

• Like 10
  • Minus 6
Link spre comentariu

:hihat :hihat :hihat

Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?

Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! 

:laugh2  :laugh2 Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule!  :laugh2

Link spre comentariu

Ți-au murit aplaudacii măi guvidoi bătrân și împuțit?

Dacă mai existau fraieri și idioți care credeau aberațiile tale, asta cu betty nemțoaica i-a lămurit pe toți, măi amărâtule disperat după publicitate și comisioane cu miros de pește stricat! 

:laugh2  :laugh2 Doar muiștii tăi de serviciu, picon/picoi, miky77 și ALL_STARS, te mai susțin mă papițoiule!  :laugh2

Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti :laugh2 :138x

• Like 10
  • Minus 5
Link spre comentariu

Cum sa moara nu esti tu prostul meu care ma ajuti sa ridic topicurile fetelor? Daca nu scriu eu ceva ca sa atrag atentia asupra fetelor scrii tu si ma ajuti :laugh2 :138x

Băi gunoi de bucătar de bodegă de cartier rău famat!

Ia-ți uleiul rânced în care ai prăjit pește împuțit și spală-te cu el pe cap, să-ți recapeți ”aroma” ta naturală.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...