Sari la conținut

anushka blonda buna blvd unirii -0727620476

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Ei, daca insisti, asta ce e, desteapto?

Tratament pentru ce? :)

In 2010 m-am operat de apendice si tot atunci mi-au gasit un chist ovarian da la raceala( pe vremea acee nu eram in domeniu) racesc foarte usor jos deoarece merg desculta pe gresie, nu imi acopar suficient zona de mijloc si atunci este nevoie de ovule ptr " aceasta infectie **spam editat**" care o are orice femeie!

Rasp la intrebare ta este: mi-au dat niste ovule mai exact "clotrimazol" ptr a prevenii acea raceala la ovare. Nu fac pe desteapta doar ca pun accent pe faptul ca sunt ok din punct de vedere medical! Ms

io fi dat si clotrimazol , cine stie ce plm eczeme o mai avea , dar cu siguranta nu pentru ovare  :slap2

Ce am sustinut eu in afara de candidoza?

Nu ai candidoza? Bun. Prospect pentru Clotrimazol:

Indicatii

Dermatomicoze provocate de dermatofite (micozeinterdigitale, paronichii, pitiriazis versicolor, eritrasma); candidoza cutanata si genitala (vulvita, balanita); dermatoze suprainfectate cu fungi; tricomonaza vaginala.

Alege-ti! Care din boli iti place mai mult?  :laugh2

Vezi cum sapi lumea si cazi singura? :)

Vorba aia "Anything you say can and will be used against you!"  :laugh2

post-35672-0-60388200-1458477953_thumb.png

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

amanda ce palme ti-ar trage betty ca prea esti obraznica

Las-o sa se agite, saraca, dupa ce se da de gol ca tuta ca se da cu crema pentru infectii contagioase... zbiara in continuare ca ea vrea analizele fetei, desi a postat doar un control ginecologic, analize ciuciu!  :laugh2  :FIREdevil

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
  • Telefon: Super girl!
  • Oras:Bd.Unirii
Postat

... de sange. :)

In locul tau lasam garda jos, sa saturat pulele din Romania de tine faaa. Nu vezi ca intrii ca un parazit aici si comentezi fara dovezi, bacteria draq. Sa isi puna analizele fa parazit-o ce ia zis altceva?????

Poi calca sclava aia pe urmele lui Betty vreodata!

Gunoaielor!

• Minus 5
Vizitator bettyblue
Reputație: 0
Postat

amanda ce palme ti-ar trage betty ca prea esti obraznica

cu tot respectul pisicut iti spun ce le-as face... nu le-as bate ptr ca sunt satule de cata bataie si-au luat la viata lor! Le-as pune in genunchi si le-as da in scarba cu pestele peste fata, le-as injosii, persoane de genu' nu le educi prin bataie ele cer umulinta, s-au nascut sclave si cu asta se hranesc! Ms

• Minus 8
Postat

In locul tau lasam garda jos, sa saturat pulele din Romania de tine faaa. Nu vezi ca intrii ca un parazit aici si comentezi fara dovezi, bacteria draq. Sa isi puna analizele fa parazit-o ce ia zis altceva?????

Gunoaielor!

S-o crezi tu ca eu o sa ma cert cu tot cuibul de infestate.  :laugh2

Trebuia doar sa aratati bine si sa vorbiti putin spre deloc, dar fiecare pe limba ei moare. :)

Vocabular la toate...  :hooray  :laugh2  :slap2

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

S-o crezi tu ca eu o sa ma cert cu tot cuibul de infestate.  :laugh2

Trebuia doar sa aratati bine si sa vorbiti putin spre deloc, dar fiecare pe limba ei moare. :)

Vocabular la toate...  :hooray  :laugh2  :slap2

Ai dreptate aici :)) esti proastra pe limba ta! Hal de replici ai si tu! vai de voi... era mai bine daca taceai, tu nu vezi ca iti dai palme singura ???? chiar nu vezi?!
  • Minus 8
Vizitator
Postat

Ma omule eu nu sap groapa nimanui vreau ANALIZELE EI AICI.....ATATTTTTTTT!

ANALIZELE

ANALIZELEE

ANALIZELEEE

ANALIZELEEEE

ANALIZELEEEEE!!!

:laugh2

• Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

astept analizele voastre "sanatoaselor"

• Minus 8
Postat

fetitele astea ce smardoaice sunt. nu sunt in stare sa bata nici covoarele si sar la bataie, la umilinte  :laugh2

te bate limba romana, mai!

plus ca probabil nu sti ce atletica este Amada. plus ca Amada chiar are cuvintele la ea, intotdeauna le-a avut.

Cred ca amada e mai inalta decat betty si in genunchi  :laugh2

dar nu incurajez astfel de drame intre fete. postati analizele alea, noi oricum nu va credem si asta e.  :laugh2 sa se duca careva sa i puna pe usa "carantina!" si gata. 

• Like 5
  • Minus 1
Vizitator
Postat

astept analizele voastre "sanatoaselor"

eu cred ca voi ati imbolnavit o pe anuska intentionat ca sa scapati de ea

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Gunoaielor!

cand le-ai zis sa isi faca analize de sange a crezut ca e o injuratura de familia lor  :laugh2

sa ii cedeze careva o cartela de metrou janettei, sa se mai plimbe si ea cu metroul macar cateva ture, inainte sa mai pretinda ca merita atentie.  :laugh2

la ce ciuperci apar prin analizele astea eu m-as feri sa calc pe orice urma de acolo ca poate contine spori  :laugh2

janette, ce este o bacterie?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator bettyblue
Postat

cand le-ai zis sa isi faca analize de sange a crezut ca e o injuratura de familia lor  :laugh2

sa ii cedeze careva o cartela de metrou janettei, sa se mai plimbe si ea cu metroul macar cateva ture, inainte sa mai pretinda ca merita atentie.  :laugh2

la ce ciuperci apar prin analizele astea eu m-as feri sa calc pe orice urma de acolo ca poate contine spori  :laugh2

janette, ce este o bacterie?  :laugh2

Tu vorbesti care lingi, pupi femeile...prietene iti recomand repaus si odihna cat cuprinde!

post-187286-0-90758300-1458486480_thumb.jpg

• Minus 8
Vizitator
Postat

Hmm... acum, toate ca toate, nu stiu altele si nu ma intereseaza (in cazul lui Betty) si altceva, dar cel putin ca model foto este extrem de fotogenica, ar fi perfecta ca model pentru fotografie fashion sau budoir/pin-up. :blushing2 :blushing2

Postat

Tu vorbesti care lingi, pupi femeile...prietene iti recomand repaus si odihna cat cuprinde!

eu vorbesc. eu barbat. asa le fac si asa le trebuie! si le si place.

cred ca asta vor sa faca cam toti de aici. sa inteleg ca ai ceva cu barbatii care sunt heterosexuali? sau cu cei care nu se ating de femei pline de ciuperci si bts? ne pare rau ca te autoexcluzi de pe lista. 

asta e treaba noastra, altfel v-ati trage de par toate si v-ati zgaria.

la ce reactii ai cred ca esti cam nefututa. :no2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Hmm... acum, toate ca toate, nu stiu altele si nu ma intereseaza (in cazul lui Betty) si altceva, dar cel putin ca model foto este extrem de fotogenica, ar fi perfecta ca model pentru fotografie fashion sau budoir/pin-up. :blushing2 :blushing2

ai limbrici ?

Vizitator
Postat

ai limbrici ?

:) Multumesc, nu, nici nu-mi doresc. Si nu as dori la nimeni limbrici.... :no2 :no2 Era doar o idee personala, spusa cu voce tare. In fine... :hihat

• Like 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Ce distruse!!!

PS: tratați-vă cu "DTT" =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Gunoaielor!

Paratzit-o!

Parazit-o-o!

Parazit-o-o-o!

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator bettyblue
Postat

Ai un bonus de la mine :*

• Minus 8
  • Oras:Centru Bulevardul Unirii
Postat

cu tot respectul pisicut iti spun ce le-as face... nu le-as bate ptr ca sunt satule de cata bataie si-au luat la viata lor! Le-as pune in genunchi si le-as da in scarba cu pestele peste fata, le-as injosii, persoane de genu' nu le educi prin bataie ele cer umulinta, s-au nascut sclave si cu asta se hranesc! Ms

Dra nu ti se pare ca vorbesti ca un 'peste'??? Va intreb fiindca va laudati ca, vad ca, cunoasteti mai bine 'definitia'...zic eu ce am auzit ca pestele= persoana care maltrateaza femei,le sechestreaza, le denigreaza, le considera bolnave/nebune pentru / in scopul de a obtine beneficii materiale prin activitatea de prostitutie.

Postat

Ai un bonus de la mine :*

E perfect de inalta si corpolenta ca sa isi exprime superioritatea palmei dosului etc pe o 'sclava' . Nu ai treaba cu bgs-ul madame!!!

Postat

ai limbrici ?

Are limbrici tenie la stomac diaree microencefalita detoate

Postat

:) Multumesc, nu, nici nu-mi doresc. Si nu as dori la nimeni limbrici.... :no2 :no2 Era doar o idee personala, spusa cu voce tare. In fine... :hihat

Pastreaza DISCRETIA dragul meu si IGIENA . Nu sunt la gomet cu trunchiuri de feline si trafic de organe a la Beatrice

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...