Sari la conținut

0742936464

Postări Recomandate

• Oras:botosani suceava
  • Oras:botosani suceava
Postat

Iti dai sema nu au bani sa o viziteze

• Oras:bt
Postat

Da ,sunt poze vechi pentru ca serios nu are cine sa ma pozeze si nici nu mai vreau. Am clienții mei care au fost si se mai întorc si timpul nu îmi permite sa mai fac si noi prea mulți ! Așa ca dacă vreți sa veniți eu îs aia din poze si dacă nu eu nu îmi fac nici o problema ! Fete sunt așa ca puteți sa alegeți !!! Eu am modul meu de a face treaba asta ... , nu copiez pe nimeni si fac cum cred eu!!!! De tarife nu pot sa vorbesc dar sunt aceleași ! Va pup pe toți si va aștept !!!!!

Vizitator 10samsung
Reputație: 0
Postat

De ce nu vrei sa vorbesti de preturi? O lista din cand in cand e bine venita,nu stiu daca este de la inceputul topicului o lista cu preturile si ce oferi.

Postat

OK , atunci : un oral cu finalizare este 50, un oral + normal cu o singura finalizare este 100, un oral , normal + anal 150 tot cu o finalizare, si o ora 200 cu de toate!!!

• Like 1
  • Oras:botosani
  • Oras:botosani
Postat

fara suparare dar daca ai clienti vechi de ce tot scrii ca esti disponibila.daca ai putea sa incarci niste poze noi ar fi in interesul tau.eu am fost stiu cu ce am de a face,dar poate sunt care vor sa te vad cum esti acum.imi cer scuze daca am deranjata dar e spre interesul tau!o zi faina si ciocane tari sa aveti!

• Minus 1
Postat

Astăzi sunt ! Postez ca sunt , zilele în care vin ca sa nu sunați aiurea ! ....... si de restul ma abțin sa vorbesc !!!! Îs ok așa oricum !!!!! Va pup!!!

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Salutare confrati.Avand in vedere ca urmeaza sarbatorile am zis sa-i fac o vizita astazi,totul planificat si primit la ora exacta ,Magda sa tinut de cuvant,ramas cu amintiri placute din prima recenzie ,de data asta parca peste asteptari ,toate pozitile posibile,rasturnari de situatie.

Primit cu caldura in apartament si intr-o tinuta sexi ,o lenjerie neagra,sanii nr 4-5 scosi in evidenta.

Alte aspecte le gasiti in prima recenzie,trecut direct la un oral sustinut neprotejat,un dute-vino cu limba de-ti zapaceste mintile,atentie tutoriala ( NU comenteaza la schimbarea pozitiilor ,comunicare buna) apoi montat perzevativul (se lubrifiaza) si trecut la un anal :doggystyle din pozitia doggy,placere maxima ,umat de un misionar si schimbat gaurica cu delectarea sanilor.

Dupa anal,trecut la normal cu ea deasupra dar cu spatele,alegerea ei si o juisare pe …. de toata frumusetea,urmat de un 69 nu inainte sters cu servetele,curat fara mirosuri stranii, un fast fuck cu ejaculare in gura. :X 

Locatie: 7 Capatului 1 (disimulez) Apartament cu 2 camere,amenajari medii spre vechi,patul confortabil.

Aspect: 7 pana 30 ani ,cam 1,70m,60kg,roscat inchis sau brunet.,corp indesat cu burta si sanii cam nr.4 si lasati,fund frumusel.

Oral: 8 neprotejat,adanc,o inghite ,se joaca cu limba ,cobora si mai jos ,suge viguros.accepta CIM

Anal: 8,5   fara mofturi,ii dai cat vrei,fara surprize.  

Normal: 8,5 se implica,gemete,sare binisor,tine ritmul cu tine,in doggy se onduleaza.

Atitudine: +8 comunicare buna,foarte amabila,nu sta geana pe ceas,se implica,fara protocol.

Igiena: 8 fara mirosuri stranii,curata,epilata cu model,sters dupa contact cu servetele umede si uscate.

Cadoul: 150 ron dtd- 30 min o finalizare,platit la sfarsit,ca prestatie si timp petrecut multumit.

Concluzii:  Recomand celor fara pretentii,Magda o fata linistita si cu respect , este cea din poze 100 %  o experienta placuta,de revenit.Cu respect :hihat

• Like 2
  • Minus 6
Postat

Magda,pana in 2017 te mai gasim sau trebuie sa avem răbdare pana in noul an? Nu de alta dar imi sta gandul doar la oralul demențial ce il faci...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...