Sari la conținut

regele mihai e bolnav

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

sio fi revenit regele ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

*si-o..............

* nu :)

• Like 2
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Eu nu pot să îi iert 23 August-ul. Fără doar și poate, întoarcerea armelor era imperativă - ea ne-a salvat Ardealul - dar nu în maniera haotică, tipic românească în care a fost făcută. Să ceri armatei să pună arma la picior când nici nu exista un armistițiu cu rușii (s-a semnat abia în 12 septembrie 1944) a fost pur și simplu o trădare. Inevitabilul s-a întâmplat: vreo 100.000 ostași care nu mai luptau din ordinul regelui au fost luați prizonieri de ruși, puțini din ei s-au mai întors din pribegie.

Soarta acestor 100.000 nenorociți m-a împiedicat mereu să am un atașament față de fostul monarh. În rest, nu-i contest iubirea de țară și echilibrul. Dar, a intrat în istorie în 1947 și acolo a rămas și trebuie să rămână, indiferent de nostalgia unora ce încă mai au naivitatea a crede că monarhia salvează România.

Nimic mai adevarat.

Doar ca putina lume stie asta sau multi nu au bagat de seama,Unii poate au uitat.

Sa fac ceva pe sangele lui albastru.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Nu am fost si nu sunt adeptul monarhiei,dar totusi Regele Mihai face parte din istoria Romaniei cu bune si cu rele si nu cred ca ar mai trebui ponegrit mai ales ca are o varsta venerabila si isi traieste ultimele clipe de viata avand o boala incurabila

p.s.:Ion Iliescu a facut de 1000 de ori mai mult rau Romaniei si romanilor decat a facut Regele Mihai

• Like 10
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...