sistematyk Reputație: 57 Postat Martie 5, 2016 Autor Postat Martie 5, 2016 pozele ce apar in anuntul.ro banuiesc ca sunt furate....recenziile put a peste...poate stai prost cu nasul si captezi eronat.De tastat toti sunt buni,mai greu cu ganditul.In fine.
sistematyk Reputație: 57 Postat Martie 5, 2016 Autor Postat Martie 5, 2016 Cred ca daca mai refaci inca o data recenzia zici ca ai platit 250 lei si tot asa....Hai sa nu exageram.
sistematyk Reputație: 57 Postat Martie 5, 2016 Autor Postat Martie 5, 2016 De la tine se intelege ori ca a facut numai oral (1 fin), ori a facut oral si normal (2 numere) ...Poti sa detaliezi te rog ?Poate esti vip member dar pt altii esti novice.Daca nu crezi recenzia poti sa o ignori.Nu jigni doar asa de dragul de a tasta ceva.Nu am gasit nimic relevant in activitatea ta aici sincer.Hai sa ne ignoram reciproc "viputzule". Cum adica "refac recenzia pt ca greselile gramaticale si nu numai imi strica 'reputatia' " ? Bai ce e kkt-ul asta ? A doua oara a scris la fel de prost din punct de vedere gramatical, ai zbarcit cuvintele ... dar nu asta ar fi cel mai ciudat (oricum nu asta ma intereseaza) ... dar care "reputatie" ? E prima ta recenzie pe care vad ca o faci (probabil ca mai ai nu zic nu, dar nu ai iesit deloc in evidenta). De asemenea daca ai "refacut" recenzia ... de ce notele sunt diferite ? De asemenea s-a schimbat si pretul ... Bai sunt nebun sau numai eu observ aceste diferente ?
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 MASEUZA,200 Leihttp://www.anuntul.ro/images/c94a176.png?v16selecteaza anunt Marina, 22 de ani, 1.85 m, ma deplasez la tine acasa pentru masaj terapeutic, de relaxare si tonifiere. Rog seriozitate. I speak english, 2
bojoci Reputație: -397 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2016 Programata la mine. 1.85-68 kg, 200 lei cu tot cu taxi, oral neprotejat cu finalizare orala, faciala, corporala, dus impreuna. Sa vedem ce va iese... 2 2
mario83 Reputație: -387 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2016 Bojoci,cum a fost?oricum ultima poza sigur e fake..e Alexa ce lucra prin Herastrau. 5 3
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Octombrie 1, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2016 Pare buna in draci calutul asta, am si eu o boala la o tipa de 1.85, poate ne dai detalii, e top urgente pe lista mea.
costica85 Reputație: 20 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 6, 2016 Cum ramane cu recenzia? A mai ajuns fata? )
bojoci Reputație: -397 Postat Octombrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 16, 2016 A ajuns. Am zis PAS. Zici ca e tranny. 2
mazare_radu Reputație: 1027 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 17, 2016 Pai A ajuns. Am zis PAS. Zici ca e tranny.Pai nu ai si tu fantezii cu un tranny ? Am auzit ca 99% dintre barbati au !
bojoci Reputație: -397 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2016 Pai Pai nu ai si tu fantezii cu un tranny ? Am auzit ca 99% dintre barbati au !Am avut o experienta, esuata...nu ma doresc... 2
seulb72 Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2016 Postat Octombrie 21, 2016 poze sunt fals... dar fete in realitate e mult mai frumoasa si foarte inalta. A fost la mine Saptamana trecut - 200 RON recomand...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum