Sari la conținut

O cunoaște cineva ? sau a mers cineva la ea ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat

Pozele de aici nu anunta nimic bun , e cuibul acela cu 8 sau cine stie cate fete, revin cu linkul cand gasesc

Cassy eu ce mai fut dacă e cuib ? :))) m-ai pus pe gânduri ... nu știu ce sa mai fac acum .... Am sunat și am vb cu fata dar postate ta m-a făcut sa mă mai gandesc

• Oras:bucuresti
Postat

Ar fii bine... :))

Daca tot ar fii !!!!  :slap2  :slap2  :slap2

Postat

Mă mănâncă în pula ... mă îmbrac și mă duc... Revin cu recenzie sau cu detalii după...

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Facem o recenzie pe barosaneala

ÃŽn aceasta recenzie sunt 2 vesti, mai exact una proasta și una buna.

ÃŽncepem cu cea buna: pizda din pozele puse de mine este în locație și pozele sunt reale.

Vestea proasta mm-a mâncat în cur sa intru cu una creată în loc sa aleg tipa pe care o voiam eu sa o testez.

Am intrat în camera oral pro (100 lei dacă vrei neprotejat ) suptul 3 minute și vine peste mine alte 5 minute și rămâne socata ca nu am terminat .... la care zice "ia hai tu în caprita sa ÃŽți dai drumu" moment în care m-am cacat pe mine de ras... îi fac pe plac mai dau alte 5 min și îi zic ca în zadar ca tot nu o sa mă termine 😂😂 răspuns pe măsură "dacă nu termini ieși"

II-am mai dat 2 min de al dreacu și am terminat. Șters și plecat.

Ideea e următoarea dacă vreți sa futeti acolo alegeți doar țipă din pozele puse de mine deoarece e singura care nu se grăbește (ăsta am înțeles deoarece am vb cu ea la început și părea oke fata de celălalt )

Proasta ăsta creată primește nota ăsta speciala : _|_

Ideea e ca o sa îmi fac timp zilele astea și o sa mă mai duc oodată la creată aia sa îi rup pizda sa nu mai facă figuri 😂😂

Bafta și mergeți la țipă care apare pe topic nu la altele de acolo deoarece va aruncați banii pe geam 😊

• Like 6
  • Minus 7
Postat

Am uitat paguba 100 lei o finalizare.

Dacă vrei 1 h 150 lei

• Like 2
  • Minus 7
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pt caprita si pt ca ai oferit ocazia, am dat doua puncte :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Ăsta e aia cu caprita :))) pe ăsta m-a mâncat pe mine în cur sa o fut și a fost o idee proasta

post-91041-0-88944900-1457486506_thumb.png

• Like 1
  • Minus 7
  • Telefon: alexandraalex49
  • Telefon: alexandraalex49
Postat

Insa s-ar putea ca numarul 0762838612 sa duca la ea si nu 0724672745 cam in ceata si mie acest amanunt

Scuze ! Unul din nr postate de tine era al meu , am lucrat cu renata o scurta perioada :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Scuze ! Unul din nr postate de tine era al meu , am lucrat cu renata o scurta perioada :)

Sa inteleg ca revii pe aici  :350x  ?

• Oras:Pestera
  • Oras:Pestera
Postat

Am ajuns si eu pe la ele, atasez mai jos un link de la orientare, pe nr ala poti ajunge la ele, sunt multe, gasesti sa iti placa, dar este fast fuck, eu nu am ramas, ma intampinase creata si pe mine :)) cand am iesit pe usa, tocmai venea un peste plin de tatuaje, slab si mic, pe la 1,50 si o flecma :))) le aducea mancare, iar ele se pregateau de munca, se fardau, probabil lucreaza ca dansatoare pe undeva.

https://nimfomane.com/forum/topic/75661-0726400952-in-buc-real-100-caut-colega-draguta-de-apartament/

• Like 1

Postat

Ce dracu sunt si cu proastele astea figurante !!

Probabil ca si Renata este precum Creata , nu are cum altfel , cine se aseamana se aduna .

post-98410-0-34808100-1474264518_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...