rocsana Reputație: 2608 Postat Mai 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 13, 2016 e loc ptr toata lumea , vad ca nu se`nghesuie nimenipana si alice s-a retras sa-si linga ranile peseu : iti dai seama , putea s-o lase schioapaideea e ca si eu chiar trebuie sa ma retrag ...a fost o zi foarte activa...pt mine pe forumel!iti urez o seara faina!si mai tinem legatura!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 ideea e ca si eu chiar trebuie sa ma retrag ...a fost o zi foarte activa...pt mine pe forumel!iti urez o seara faina!si mai tinem legatura! wk placut
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 13, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Mai 13, 2016 e loc ptr toata lumea , vad ca nu se`nghesuie nimenipana si alice s-a retras sa-si linga ranile peseu : iti dai seama , putea s-o lase schioapa `Te-n pana mea de dilau! Ma uit la un film si o injur pe Rocs ca are pepene galben.Si de-a dracu` mi-am comandat pizza.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 Aia rea se futea. Acum a terminat. Am dat de o pula stramba de mi-a mutat un ovar mai inspre rinichi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 `Te-n pana mea de dilau! Ma uit la un film si o injur pe Rocs ca are pepene galben.Si de-a dracu` mi-am comandat pizza. nu te mai muti in oradea ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2016 Postat Mai 13, 2016 nu te mai muti in oradea ?Treci acasa!
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 13, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Mai 13, 2016 nu te mai muti in oradea ? Nu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 ai turbat , ce-ai ? ma refeream sa treci pe sectiunea Bucuresti!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 ma refeream sa treci pe sectiunea Bucuresti! ziceam sa ma cuplez cu rocsi da slabe sperante e civila in wkma mut pe constanta 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 ziceam sa ma cuplez cu rocsi da slabe sperante e civila in wkma mut pe constanta Lasa fata in pace! La Constanta pe cine ai pus ochii? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Lasa fata in pace! La Constanta pe cine ai pus ochii? pa anonna fi-me-ar greata doua zile 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Lasa fata in pace! La Constanta pe cine ai pus ochii? imi recomanzi ceva ? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 imi recomanzi ceva ? )Nu o cunosc decat pe Roxanica !
man@work Reputație: -2039 Postat Mai 14, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 14, 2016 imi recomanzi ceva ? )daun spritz ,.... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 daun spritz ,.... e pa masa ) peseu : vezi c`a reparat patu 1 1
man@work Reputație: -2039 Postat Mai 14, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 14, 2016 sami bag poola......am mai ratat inca o afacere 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 sami bag poola......am mai ratat inca o afacere strica-l tu ca ma duc eu sa-l repar )) 2 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 14, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Mai 14, 2016 pa anonna fi-me-ar greata doua zile Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. Faptul ca jenibila aia de Amada a facut ce a facut ar fi adus orice om in stare sa injure toti mortii si toti ranitii forumului. Nu mai fii rau, te rog.Daca e sa dam din casa, intreab-o pe defecta de Amada din ce traieste in ultimul timp, cu toate ca se da domina pe forum. Iti zic eu, ca de recunoscut nu o sa recunoasca niciodata. Il are pe unul care gen o data pe saptamana o ia, o duce in padure, o leaga de un pom si o bate de o indoaie, se pisa pe ea si alte lucruri demne de o domina. Dupa care ii da 1000 lei. De unde stiu? Iubitul meu e prieten cu "stapanul" Amadei. Exista si filmulete chiar. Din pacate omul nu le da, eu le-am putut viziona la fata locului. Acum e alegerea ta sa crezi sau nu. Dar avand in vedere tot ce se stie de Amada, gandeste-te la un singur lucru. Nu am de ce inventa ceva de genul asta pt ca ea nu reprezinta nici o concurenta pentru mine. Nici macar nu e din Ploiesti.Doamne de cand muream sa spun lucrul asta si sa mi-l iau de pe suflet. Acum ma astept la o mare campanie anti Alice ca ea numai asta stie sa faca. sami bag poola......am mai ratat inca o afacere Am o rugaminte. Nu imi mai posta pozele dincolo. Esti liber sa faci ce vrei, insa am avut divergente mari cu Vypanu si nu vreau sa ii mai dau satisfactia de a mai trage un user doi si niste trafic de pe curul meu. Multam anticipat. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2016 Postat Mai 14, 2016 Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. da-mi voie sa am o alta parere cert e ca anona si-a pus tot forumul in cap deci lucrurile nu stau chiar asa zic io.si app de "am cunoscut-o personal" , oamenii stiu sa faca frumos sa ascunda aparentele , daca m-ai cunoaste pe mine, m-ai cauta cu prajituri , in realitate sunt o mare javra )))te-ai mai inselat si cu alte ocazii asa ca fi mai rezervata te pup 4 1
alice adore Reputație: 3163 Postat Mai 14, 2016 Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware. Postat Mai 14, 2016 da-mi voie sa am o alta parere cert e ca anona si-a pus tot forumul in cap deci lucrurile nu stau chiar asa zic io.si app de "am cunoscut-o personal" , oamenii stiu sa faca frumos sa ascunda aparentele , daca m-ai cunoaste pe mine, m-ai cauta cu prajituri , in realitate sunt o mare javra )))te-ai mai inselat si cu alte ocazii asa ca fi mai rezervata te pup Nu cred ca ar fi avut nici un interes sa ascunda cine stie ce. Ne-am vazut o singura data la mine, cand venea de la Bucuresti, s-a oprit in Ploiesti. Cert e ca fizic nu arata cum s-a zis aici si pozele nu o avantajeaza deloc.Ca ma insel uneori? Clar. Ganduri nu citesc. Si Randunica mi s-a parut pe forum o mare javra, pana am cunoscut-o personal, la ea acasa si m-a ajutat cu unele lucruri absolut neconditionat, fara sa ceara nimic in schimb.Legat de ce ai spus tu, aparentele pot insela both ways.Pupix! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2016 Postat Mai 15, 2016 Nu cred ca ar fi avut nici un interes sa ascunda cine stie ce. Ne-am vazut o singura data la mine, cand venea de la Bucuresti, s-a oprit in Ploiesti. Cert e ca fizic nu arata cum s-a zis aici si pozele nu o avantajeaza deloc.Ca ma insel uneori? Clar. Ganduri nu citesc. Si Randunica mi s-a parut pe forum o mare javra, pana am cunoscut-o personal, la ea acasa si m-a ajutat cu unele lucruri absolut neconditionat, fara sa ceara nimic in schimb.Legat de ce ai spus tu, aparentele pot insela both ways.Pupix! sa-i zici lu rocs c-o pup )) 1 1
man@work Reputație: -2039 Postat Mai 15, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 15, 2016 Am o rugaminte. Nu imi mai posta pozele dincolo. Esti liber sa faci ce vrei, insa am avut divergente mari cu Vypanu si nu vreau sa ii mai dau satisfactia de a mai trage un user doi si niste trafic de pe curul meu. Multam anticipat.n-am facut-o in scopuri "comerciale"mie chiar mi-au placut pozele (dpdv artistic)
man@work Reputație: -2039 Postat Mai 15, 2016 Oras:. Oras:. Postat Mai 15, 2016 strica-l tu ca ma duc eu sa-l repar )) daca imi dai jumate din.. "foloase" 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Mai 15, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2016 Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. Faptul ca jenibila aia de Amada a facut ce a facut ar fi adus orice om in stare sa injure toti mortii si toti ranitii forumului. Nu mai fii rau, te rog.Daca e sa dam din casa, intreab-o pe defecta de Amada din ce traieste in ultimul timp, cu toate ca se da domina pe forum. Iti zic eu, ca de recunoscut nu o sa recunoasca niciodata. Il are pe unul care gen o data pe saptamana o ia, o duce in padure, o leaga de un pom si o bate de o indoaie, se pisa pe ea si alte lucruri demne de o domina. Dupa care ii da 1000 lei. De unde stiu? Iubitul meu e prieten cu "stapanul" Amadei. Exista si filmulete chiar. Din pacate omul nu le da, eu le-am putut viziona la fata locului. Acum e alegerea ta sa crezi sau nu. Dar avand in vedere tot ce se stie de Amada, gandeste-te la un singur lucru. Nu am de ce inventa ceva de genul asta pt ca ea nu reprezinta nici o concurenta pentru mine. Nici macar nu e din Ploiesti.Doamne de cand muream sa spun lucrul asta si sa mi-l iau de pe suflet. Acum ma astept la o mare campanie anti Alice ca ea numai asta stie sa faca. Am o rugaminte. Nu imi mai posta pozele dincolo. Esti liber sa faci ce vrei, insa am avut divergente mari cu Vypanu si nu vreau sa ii mai dau satisfactia de a mai trage un user doi si niste trafic de pe curul meu. Multam anticipat. Alice, ti-au spus si doctorii ca esti bolnava...Realitatea ar trebui sa-ti placa daca vrei sa te faci bine, nu sa dai cu imaginatia ta bolnava.Nu se va naste om sa-mi fie stapan.Iar faptul ca nu mai stii de cine sa te agati din nesiguranta... numai stapana nu te face.Frustrari cu care nu stii ce sa faci, problema ta. 3 2
Postări Recomandate