Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

e loc ptr toata lumea  , vad ca nu se`nghesuie nimeni

pana si alice s-a retras sa-si linga ranile  :laugh2

peseu : iti dai seama , putea s-o lase schioapa

ideea e ca si eu chiar trebuie sa ma retrag ...a fost o zi foarte activa...pt mine pe forumel!iti urez o seara faina!si mai tinem legatura! :girly

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ideea e ca si eu chiar trebuie sa ma retrag ...a fost o zi foarte activa...pt mine pe forumel!iti urez o seara faina!si mai tinem legatura! :girly

wk placut

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

e loc ptr toata lumea  , vad ca nu se`nghesuie nimeni

pana si alice s-a retras sa-si linga ranile  :laugh2

peseu : iti dai seama , putea s-o lase schioapa

:laugh2 `Te-n pana mea de dilau! Ma uit la un film si o injur pe Rocs ca are pepene galben.

Si de-a dracu` mi-am comandat pizza. :rax2

Vizitator
Postat

Aia rea se futea. Acum a terminat. Am dat de o pula stramba de mi-a mutat un ovar mai inspre rinichi.

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

:laugh2 `Te-n pana mea de dilau! Ma uit la un film si o injur pe Rocs ca are pepene galben.

Si de-a dracu` mi-am comandat pizza. :rax2

nu te mai muti in oradea ?

Vizitator
Postat

Treci acasa! 

Postat

Nu.

Vizitator
Postat

Treci acasa! 

ai turbat , ce-ai ?

Vizitator
Postat

ai turbat , ce-ai ?

:laugh2 ma refeream sa treci pe sectiunea Bucuresti!

Vizitator
Postat

:laugh2 ma refeream sa treci pe sectiunea Bucuresti!

ziceam sa ma cuplez cu rocsi da slabe sperante e civila in wk

ma mut pe constanta  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

ziceam sa ma cuplez cu rocsi da slabe sperante e civila in wk

ma mut pe constanta  :laugh2

Lasa fata in pace! La Constanta pe cine ai pus ochii?

• Like 2
Vizitator
Postat

pa anonna  :laugh2 fi-me-ar greata doua zile

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

imi recomanzi ceva ? :))

Vizitator
Postat

imi recomanzi ceva ? :))

Nu o cunosc decat pe Roxanica !

Vizitator
Postat

da

un spritz ,....

e pa masa :))

peseu : vezi c`a reparat patu 

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:slap2 sami bag poola......

am mai ratat inca o afacere

strica-l tu ca ma duc eu sa-l repar :)))

• Like 2
  • Minus 1
Postat

pa anonna  :laugh2 fi-me-ar greata doua zile

Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. Faptul ca jenibila aia de Amada a facut ce a facut ar fi adus orice om in stare sa injure toti mortii si toti ranitii forumului. Nu mai fii rau, te rog.

Daca e sa dam din casa, intreab-o pe defecta de Amada din ce traieste in ultimul timp, cu toate ca se da domina pe forum. Iti zic eu, ca de recunoscut nu o sa recunoasca niciodata. Il are pe unul care gen o data pe saptamana o ia, o duce in padure, o leaga de un pom si o bate de o indoaie, se pisa pe ea si alte lucruri demne de o domina. Dupa care ii da 1000 lei. De unde stiu? Iubitul meu e prieten cu "stapanul" Amadei. Exista si filmulete chiar. Din pacate omul nu le da, eu le-am putut viziona la fata locului. Acum e alegerea ta sa crezi sau nu. Dar avand in vedere tot ce se stie de Amada, gandeste-te la un singur lucru. Nu am de ce inventa ceva de genul asta pt ca ea nu reprezinta nici o concurenta pentru mine. Nici macar nu e din Ploiesti.

Doamne de cand muream sa spun lucrul asta si sa mi-l iau de pe suflet. Acum ma astept la o mare campanie anti Alice ca ea numai asta stie sa faca.

:slap2 sami bag poola......

am mai ratat inca o afacere

Am o rugaminte. Nu imi mai posta pozele dincolo. Esti liber sa faci ce vrei, insa am avut divergente mari cu Vypanu si nu vreau sa ii mai dau satisfactia de a mai trage un user doi si niste trafic de pe curul meu. Multam anticipat.

• Like 1
Vizitator
Postat

Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic.

da-mi voie sa am o alta parere 

cert e ca anona si-a pus tot forumul in cap deci lucrurile nu stau chiar asa zic io.

si app de "am cunoscut-o personal" , oamenii stiu sa faca frumos sa ascunda aparentele , daca m-ai cunoaste pe mine, m-ai cauta cu prajituri , in realitate sunt o mare javra :))))

te-ai mai inselat si cu alte ocazii asa ca fi mai rezervata 

te pup

• Like 4
  • Minus 1
Postat

da-mi voie sa am o alta parere 

cert e ca anona si-a pus tot forumul in cap deci lucrurile nu stau chiar asa zic io.

si app de "am cunoscut-o personal" , oamenii stiu sa faca frumos sa ascunda aparentele , daca m-ai cunoaste pe mine, m-ai cauta cu prajituri , in realitate sunt o mare javra :))))

te-ai mai inselat si cu alte ocazii asa ca fi mai rezervata 

te pup

Nu cred ca ar fi avut nici un interes sa ascunda cine stie ce. Ne-am vazut o singura data la mine, cand venea de la Bucuresti, s-a oprit in Ploiesti. Cert e ca fizic nu arata cum s-a zis aici si pozele nu o avantajeaza deloc.

Ca ma insel uneori? Clar. Ganduri nu citesc. Si Randunica mi s-a parut pe forum o mare javra, pana am cunoscut-o personal, la ea acasa si m-a ajutat cu unele lucruri absolut neconditionat, fara sa ceara nimic in schimb.

Legat de ce ai spus tu, aparentele pot insela both ways.

Pupix!

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu cred ca ar fi avut nici un interes sa ascunda cine stie ce. Ne-am vazut o singura data la mine, cand venea de la Bucuresti, s-a oprit in Ploiesti. Cert e ca fizic nu arata cum s-a zis aici si pozele nu o avantajeaza deloc.

Ca ma insel uneori? Clar. Ganduri nu citesc. Si Randunica mi s-a parut pe forum o mare javra, pana am cunoscut-o personal, la ea acasa si m-a ajutat cu unele lucruri absolut neconditionat, fara sa ceara nimic in schimb.

Legat de ce ai spus tu, aparentele pot insela both ways.

Pupix!

sa-i zici lu rocs c-o pup :)))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Am o rugaminte. Nu imi mai posta pozele dincolo. Esti liber sa faci ce vrei, insa am avut divergente mari cu Vypanu si nu vreau sa ii mai dau satisfactia de a mai trage un user doi si niste trafic de pe curul meu. Multam anticipat.

n-am facut-o in scopuri "comerciale"

mie chiar mi-au placut pozele (dpdv artistic)

:kiss2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hai sa iti zic eu ceva de Anonna. Am cunoscut-o personal anul trecut. E o fata super ok din toate punctele de vedere, inclusiv fizic. Faptul ca jenibila aia de Amada a facut ce a facut ar fi adus orice om in stare sa injure toti mortii si toti ranitii forumului. Nu mai fii rau, te rog.

Daca e sa dam din casa, intreab-o pe defecta de Amada din ce traieste in ultimul timp, cu toate ca se da domina pe forum. Iti zic eu, ca de recunoscut nu o sa recunoasca niciodata. Il are pe unul care gen o data pe saptamana o ia, o duce in padure, o leaga de un pom si o bate de o indoaie, se pisa pe ea si alte lucruri demne de o domina. Dupa care ii da 1000 lei. De unde stiu? Iubitul meu e prieten cu "stapanul" Amadei. Exista si filmulete chiar. Din pacate omul nu le da, eu le-am putut viziona la fata locului. Acum e alegerea ta sa crezi sau nu. Dar avand in vedere tot ce se stie de Amada, gandeste-te la un singur lucru. Nu am de ce inventa ceva de genul asta pt ca ea nu reprezinta nici o concurenta pentru mine. Nici macar nu e din Ploiesti.

Doamne de cand muream sa spun lucrul asta si sa mi-l iau de pe suflet. Acum ma astept la o mare campanie anti Alice ca ea numai asta stie sa faca.

Alice, ti-au spus si doctorii ca esti bolnava...

Realitatea ar trebui sa-ti placa daca vrei sa te faci bine, nu sa dai cu imaginatia ta bolnava.

Nu se va naste om sa-mi fie stapan.

Iar faptul ca nu mai stii de cine sa te agati din nesiguranta... numai stapana nu te face.

Frustrari cu care nu stii ce sa faci, problema ta.

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...