Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Ti am zis că m am îngălbenit si eu. Lasa glumele.

ai grija ,sa nu fie hepatita virala de tip A....(am cautat pe net) :PCx

• Like 1
Postat

hellooooooooooooo .... va doresc o saptamana frumoasa, plina de pasiune si bani o tona (sa-mi dati si mie 1Leu din tona aia :laugh2  )  

• Like 2
Postat

hellooooooooooooo .... va doresc o saptamana frumoasa, plina de pasiune si bani o tona (sa-mi dati si mie 1Leu din tona aia :laugh2 )

Lion? Tu nu esti lion, cel vechi? :)
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

eu sunt Lion cel vechi ... si tie ti-a fost dor de mine? :)

Doar unu e Lion in Ploiesti :laugh2

Pai era cam multa liniste pe aici :)
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Pai era cam multa liniste pe aici :)

mintiii..suntem o mana de oameni care ne agitam care mai de care...eu chiar vb serios cand spun ca incurc topicele,pt ca in general sunt aceleasi persoane cele care posteaza! :PCx  :rtfm

• Like 1
Postat

post-163663-0-42639600-1475557517_thumb.jpgun 3 in 1 mai altfel,fluturi,cafea si albastru...ce as putea sa-mi mai doresc?!

• Like 2
Postat

am vazut ca exista un topic de transexuali, intrebarea mea ca sa nu mor prost  :  daca un barbat se imbraca in femeie si e transexual, o femeie care se imbraca in barbat cum se numeste? 

Rocsana te imbraci la costum de ginerica?   :slap2    :)

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

am vazut ca exista un topic de transexuali, intrebarea mea ca sa nu mor prost  :  daca un barbat se imbraca in femeie si e transexual, o femeie care se imbraca in barbat cum se numeste? 

Rocsana te imbraci la costum de ginerica?   :slap2    :)

Daca un barbat se imbraca in femeie nu este transexual. Este travestit, crossdresser sau poate drag queen. Toate astea intra la travesti.

La fel intra la travesti si o femeie care se imbraca in barbat, sau la crossdressing.

Transexualul este persoana de sex masculin sau feminin, care ia hormoni (in cazul barbatilor care vor sa devina femei) iau estrogen printre altele ca sa elimine pe cat posibil testosteronul (evident masculin, de la mama natura). Dupa un anume timp de tratament hormonal, incepe sa nu le mai creasca barba, par pe piept, etc si incep sa aiba trasaturi mai feminine si incep sa le creasca sanii. Majoritatea dupa ce incep sa le creasca sani isi pun implanturi. Evident se imbraca in femeie, sunt persoane care de mici nu s-au simtit ca nu "belong in that body" si sufera foarte mult. Ca sa ajungi sa ti se prescrie tratament hormonal, trebuie sa ai unda verde de la psihiatru, cel care decide ca intr-adevar iti doresti schimbarea asta majora.

Transexualii pe care ii vezi tu sunt pre-op. Adica sunt femei cu penis, care inca nu au ajuns la operatia de schimbare de sex. Daca o fac si devin femeie 100%, eticheta de transexual tot ramane in comunitatea LGBT.

Sper ca te-am lamurit.

O zi buna,

• Like 4
Postat

Daca un barbat se imbraca in femeie nu este transexual. Este travestit, crossdresser sau poate drag queen. Toate astea intra la travesti.

La fel intra la travesti si o femeie care se imbraca in barbat, sau la crossdressing.

Transexualul este persoana de sex masculin sau feminin, care ia hormoni (in cazul barbatilor care vor sa devina femei) iau estrogen printre altele ca sa elimine pe cat posibil testosteronul (evident masculin, de la mama natura). Dupa un anume timp de tratament hormonal, incepe sa nu le mai creasca barba, par pe piept, etc si incep sa aiba trasaturi mai feminine si incep sa le creasca sanii. Majoritatea dupa ce incep sa le creasca sani isi pun implanturi. Evident se imbraca in femeie, sunt persoane care de mici nu s-au simtit ca nu "belong in that body" si sufera foarte mult. Ca sa ajungi sa ti se prescrie tratament hormonal, trebuie sa ai unda verde de la psihiatru, cel care decide ca intr-adevar iti doresti schimbarea asta majora.

Transexualii pe care ii vezi tu sunt pre-op. Adica sunt femei cu penis, care inca nu au ajuns la operatia de schimbare de sex. Daca o fac si devin femeie 100%, eticheta de transexual tot ramane in comunitatea LGBT.

Sper ca te-am lamurit.

O zi buna,

multumesc Alice :*

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.